Ex Machina-előzetes: a Sunshine írójától

Alex Garland első rendezése lesz, viszont maga a film stílusa, avagy a sci-fi nem áll tőle messze tőle, hiszen a Sunshinet írta korábban. Meg a 28 Days Latert. A Dreddet. És még jó pár filmet. Az Ex_Machina is az ő forgatókönyvéből készül, csak most a fő székbe is beleült.

A film története nem olyan bonyolult, legalábbis első ránézésre. Egy 24 éves programozó a cégén belül megnyer egy versenyt, aminek eredményeként 1 hetet tölthet a fő-fő-főnökével annak hegyekben elhelyezkedő nyaralójában. Aztán kiderül, hogy nem véletlenül került oda, hanem a világ első mesterséges intelligenciájával kell beszélgetnie. Hogy hol van a computer? Egy női android testben. Aztán jönnek más kérdések is.

Szerintem kicsit spoileresek az előzetesek, szóval aki szereti a mesterséges intelligenciás témákat, annak javaslom, hogy ezek nélkül üljön majd neki a filmnek jövőre. Akit viszont még nem vettek meg:

human
írta
2014. 10. 30. 16:27
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Ex Machina-előzetes: a Sunshine írójától” bejegyzéshez

  1. Mi a búbánatért hiszik azt még mindig, hogy ha trailerben elspoilereznek dolgokat, az jobban bevonzza majd az embereket a moziba? Kik állítják ezt össze, gyerekek?

  2. Dredden kívül jó filmeket tett le az asztalra. legalábbis íróként. Várom, remélem jó lesz ez is.

  3. Hú, a kommenteket látva jó hogy nem néztem meg.
    A droidnak jó didkói vannak a plakáton. :D

  4. Hahhhh, csipázom az ilyen filmeket :) Ben, én is végignéztem vagy háromszor a trailert, de nem nagyon tudom mi volt a spoiler :) Miért pont nőnemű az AI? :D Nem bánom mondjuk, mert igen csinos jószág :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.