Hans Zimmer + Junkie XL

Úgy tűnik, hogy a fenti páros fogja készíteni a Batman v Superman: Dawn of hagyjatokmárahosszúcímekkel zenéjét. Zimmer lesz a Superman téma megalkotója, míg a Junkie Xl a Batman taktusokért felelős.

I agonized over it, so much so that finally, I went, I don’t want to betray what Chris, James Newton Howard and I did. And so I asked Zack [Snyder] if it would be OK if I called a friend in. And I’m going to be working with Junkie XL, who really is a great friend. He just finished the Mad Max score. I said to him, ‘You take care of Batman. I’ll do the other guy.’ And Zack loved that idea. It’s a way out. – HZ

11 hozzászólás a “Hans Zimmer + Junkie XL” bejegyzéshez

  1. Király. A divergent zenéjét is ha jól tudom ketten csinálták. A film egy kalap… volt de a zene az nagyon is el lett találva.

  2. Junkie már a Man of Steel zenéjében is közreműködött egy picit :) Amúgy logikus. Belegondoltam én is, hogy elég fura, hogy Zimmernek készítenie kell egy új Batman témát, miközben már egyszer történelmet írt kb a Sötét lovag zenéjével (legalábbis az én szememben)

  3. Tom Holkenborgban már jobban bíznék, mint a repetatívan “beszürkült” Zimmerben. Talán lesz valami vérpezsdítőbb score a film alá, a mostaniak nagyob e-baszott tucat cuccok Hanstól. Semmi jegyzendőbb.
    Ramin Djawadinak jobban örültem volna. Jablonsky mellett a másik kedvenc.
    Bár a régi nagyok epicebbek maradnak talán örökre.

  4. Hááát… kíváncsi leszek az Interstellar zenéjére, amit Zimmer (elvileg) egyedül alkotott, de nekem ez a trend nem tetszik. Csinálja meg ő egymaga frankón a zenét, mint anno egy Oroszlánkirályt, vagy Szabadság ösvényei-t, vagy az Utolsó Szamurájt. Szerintem ő már üzletember, bevállalja a zsíros melókat, aztán félgőzzel, rakás segítővel megcsinálja, kaszál, és elvan.

  5. superr0x, Variant:
    a Divergent-et és a 300 Rise of an Empire-t is Junkie XL csinálta egyedül

  6. Bírom Zimmert de miért ő csinál minden filmnek témát manapság? Hol van a többi? Elliot Goldenthal, Danny Elfman, Alan Silvestri, Jerry Goldsmith….. stb. Ritkán látni őket.

  7. Szerintem nagy 5let engem felvillanyozott:D Viszont fogják vissza magukat, mert már a mos is kicsit túl… bombasztikus volt számomra.Amellett nagyon élvezetes volt.Jöhet!

  8. [kérlek ne reklámozd tovább, hogy zavar a humorom (nyilván ki lehet írni a címet), hanem inkább ne látogasd az oldalt és offolj random – human]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.