Podcast: Nyilvános vetítés 302: 2019-ig be vagyunk táblázva

Sajnos most is csak ketten vagyunk, ezúttal Wayne utazott el valahova és ezért nem ért rá. Show must go on.

Premierek: Csillagok között, A zéró elmélet, Északiak: A viking saga
Trailerek: Avengers: Age of Ultron, Thanos kesztyűje, Marvel Roadmap, Comet, Into the Woods
Egyebek: FF7 – Vengeance Hits Home, 45 perces csata…, Kristen Stewart pihen…, Terminator, AMC Nov. 5-től
Megtekintve: Begin Again, Fury

Letöltés, iTunes, RSS.

5 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 302: 2019-ig be vagyunk táblázva” bejegyzéshez

  1. Én csak annyit fuznék hozzá, hogy halottak napja november 2-án van, nem elsején. Elsején mindenszentek napja van.

  2. Human Wayne, Béla!
    Nem lehetne egy olyat bevezetni a podcastben, hogy “Spoiler zone”? És mondjuk itt, ezen kategórián belül filmeket megbeszélni, kitárgyalni jó részletesen? Engem rohadtul érdekelne, hogy egynémely filmről mit gondoltok. Tökre szeretem a “Megtekintve” rovatot, csak jó lennne valami olyan, ahol részletesen megy a diskurzus. Jelenleg ebben a kategóriában lezavarjátok azzal, hogy ajánlom-nem ajánlom, de tökre értékelném (remélem más is), ha lenne olyan, amikor kiveséztek filmeket…Nos? A fikázás is tök hiányzik, mert azon jókat lehetne röhögni, na meg a jó szó, hogy igen-igen, és a bólógatás, hogy ja, ez a jelenet tényleg faszántos volt.

  3. már a második adásban merült fel, szerintem érdekes téma, úgyhogy hozzátennék kicsit a karrier reboot témában:

    ritkán találok olyasmit, ami zavar nálatok, de ez a rendkívül negatív hozzáállás – jelen esetben Eddie Murphyvel és Jennifer Anistonnal kapcsolatban – teljesen érthetetlen, nem jön át, hogy miért kell őket támadni ennyire.

    Egyrészt valahol mindig el kell kezdeni, vigyázz, kilométeres közhely jön, de nem az a lényeg, hogy honnét indulsz, vagy mit csinálsz, hanem, hogy meddig tartasz ki. Szerintem sem ők, sem az ügynökeik nem mondták azt, hogy na most egy filmmel karrier reboot és jön a világmegváltás. Tegyük hozzá én is kétlem, de lehet hogy komoly koncepcióval állnak ehhez és ez egy hosszútávú terv, Matthewból inspirációt nyerve, mert ő is elkezdte valahol.

    Másrészt, ez a McConaughey-zés is annyira feleslegesen túl van már misztifikálva, hogy baromi unalmas. Sokan úgy állnak hozzá, mintha ő lenne a mozi történetében az első, aki oda-vissza váltogatott komoly szerepek és limonádék között. Érdemes végignézni az elmúlt 10 év férfi fő és mellékszereplő díjasait, nem egy izgalmas karrier fordulat van köztük és azért az öreg Matthew azt is magának köszönhette, hogy jó mélyről kellett visszakapaszkodnia. Nem hinném, hogy egyik reggel úgy ébredt volna, hogy na basszus, én most oscar díjat akarok, hanem előtte kapott két franchise-nak szánt filmet a segge alá, mindkettő taknyolt egyet, és a romkomjai is kezdtek kifutni, azaz választhatott, hogy megy a tékákba lassan, vagy kicsit átgondolja az életét. Abszolút a kényszer szülte ezt nála is. Aztán beletette a melót vastagon, az biztos, hogy megdolgozott érte, de nem ő az első ilyen, mostanra meg szinte a szótárt ha felütöd a reboot szónál, akkor Matthew vigyorog ott a Kapcsolatból :)

    Szóval az ő oldalát erősen eltúlozva érzem, miközben mások meg azt mondják, hogy hajlandó vagyok megdolgozni ugyanúgy a sikerért, őket meg kapásból lehurrogják…pár esély azért nekik is kijárna. Ha meg elbuknak, mert nem lesz szerencséjük, vagy nem elég tehetségesek, akkor meg szerintem ők is büszkén élnek majd tovább egyik napról a másikra, hogy na, én megtettem mindent, ennyi telt tőlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.