Tatum és Russell és a vadnyugat, Csapda, Marc Webb kevés pénzből

Harmony Korine (Spring Breakers) egy bűnügyi krimit csinál legközelebb The Trap címmel. A főszerepben Benicio del Toro és Jamie Foxx.

Még be sem mutatták a Dumb and Dumber To-t, de már a harmadik részről kérdezték az egyik rendezőt és Jeff Danielset. A rendező szerint ha ez jól teljesít van esély rá, Daniels sem nyilatkozott máshogy, de egyikőjük sem hangzott túl lelkesnek, szóval csak amolyan alibi válasz, hogy ne temessük már most a 2. részt.

Marc Webb (500 Days of Summer és az új Pókemberek) visszatér a kisebb filmekhez. Miles Teller főszereplésével fogja rendezni a The Only Living Boy in New Yorkot. Teller egy fiút alakít, aki rájön, hogy az apja megcsalja az anyját. El is megy a nőhöz, hogy valahogy véget vessen ennek, de akkor beüt a fordulat: ő is beleszeret.

Kurt Russell újra westernben. Itt az első kép a Bone Tomahawkból. A történet szerint sheriffet alakít, aki kannibálok karmaiból akar megmenteni pár foglyot.

Channing Tatum is esélyes egy szerepre Tarantino következő filmjében a Hateful Eightben. Azt nem is tudom megírtam-e, de Jennifer Jason Leigh lesz a női főszereplő.

Terry Gilliam nem adta fel a terveit egy Don Quixote film elkészítéséről. Évek óta meg akarja csinálni, szóval ki tudja most mennyire komoly a dolog, de elvileg a modern korba helyezné a történetet és Jack “Cook” O’Connell (Unbroken) lenne a főszereplő.

5 hozzászólás a “Tatum és Russell és a vadnyugat, Csapda, Marc Webb kevés pénzből” bejegyzéshez

  1. a decemberi felhozatalból a dumb és dumber kettyó érdekel legjobban, tuti nézős ! :)

  2. Én még ott tartottam, hogy John Hurt lesz a főszereplője Gilliam Don Quixote-énak. Ez azóta változott, vagy mellette lesz még főszerepben a srác?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.