Jared Leto lehet Joker a Suicide Squadban

A piszkos tizenkettő szupergonoszokkal témáról van szó, amit David Ayer (End of Watch) rendez a DC/Warner számára. Úgy tűnik eddig, avagy 2016-ig várt a stúdió Ledger alakításának elhalványulására. Mondjuk Leto jó húzás is lehet, egy másfajta Jokert hozhat ő is, és aki látta a Dallas Buyers Clubbot az szerintem már a “srác” képességeiben sem kételkedik. Ezzel akkor Harley Quinn is érkezik majd a Squadban.

Úgy tűnik Goslingot akarta először a stúdió a szerepre, de ő nem volt hajlandó aláírni több filmre szóló szerződést.

29 hozzászólás a “Jared Leto lehet Joker a Suicide Squadban” bejegyzéshez

  1. Az összes bejelentett DC film közül ezt várom a legjobban, és belőle simán kinézek egy jó Jokert, de sajnos nem fogja tudni megúszni az összehasonlítgatást. Harley Quinn-t kihagyni meg óriási öngól lett volna, szerencsére úgy tűnik, ők is így gondolják, kevés betegebb love story van az övékénél. A pletykált Margot Robbie-t nagyon el tudnám képzelni a szerepre. :)

  2. Még mindig tartom, hogy megnéznék egy Robert Kneeper (A szökésből T-bag/Zsebes) féle Jokert ! De Leto is jó választásnak tűnik :)

  3. Most már két film is érdekel az egész felhozatalból. A BvS az egyik, ez meg a másik. A srácot nem ismerem, de mindejárt megnézem valamelyik filmjét. Tőlem jöhet, ha jó lesz.

  4. Őszinte kíváncsisággal várom az alakítását. :) Szerintem megoldja, de nem lesz könnyű dolga a közvéleménnyel az biztos. Arról nem is beszélve, hogy Nicholdon és Ledger után fel van adva a lecke rendesen :D

  5. Továbbra is tartom, hogy egy Jokernél a színészi alakítás másodlagos. A legfontosabb, hogy jól legyen megírva a karakter. Ha utóbbiba hiba csúszik, akkor alakíthatja akárki…

  6. Remy: +1, a Joker szövegeinek hatalmas szerepe volt abban, hogy ilyen jó lett a karakter (nézzétek meg hány mondatából lett meme :D)

  7. Egyetértek Remyvel.
    Tetszetős casting, de bizonyos színészi kvalitás fölött már szinte nem számít a castingja.De ha csak egy pár perces szerepe lesz akkor csak a jó script miatt tud megmaradni, ha nagyobb szerepet kap, akkor is a forgatókönyvön csúszik el vagy menetel a mennybe egy ilyen szerep. Erre pl a Nicholson féle joker.Viszont a Ledger félénél minden összejött minden.

  8. nem tudom, mindenki anyázta Ledgert amikőr kiderült, hogy ő lesz Joker… aztán ment a deepthroat…

  9. Remy
    Ez oda-vissza játszó dolog. Lehet egy rosszul megírt karaktert is nagyon jól eljátszani és az megmenti, de lehet, hogy jól megírt karaktert a színész rosszul játszik el, azt fuccs az egész. Több dologtól is függ, Joker pont olyan karakter, amihez szerintem bármilyen megírt karakterhez nagyon durva színészi tehetség kell. Egy jó karakterhez jó színész kell, különben nagyon csúnyán elronthatja a dolgot. Leto szerintem jó lesz rá, bár Jokernél a hangja is fontos, arra is kíváncsi lennék. Amúgy én úgy tudom Joker a SS-ben sose volt benne, de jó ha berakják, bár fura lenne, hogy pont ő engedelmeskedne, majd meglátjuk.
    DC világa elég kemény gonoszoknál, tele van elvetemült őrültekkel, szóval nem csak Jokernél van feladva a lecke, szinte mindegyik más gonosznál is ez a helyzet. Remélem a csapatban lesznek mind a legnagyobb arcok (deadshot, bane, king shark, deathstroke, bronze tiger, black manta, harley quinn, stb.)

  10. Sanosuke: Arra céloztam, hogy úgy volt megírva az a szerep, hogy Nicholson az eljátszását a hét bármelyik napján kisujjból kirázta volna.(így is lett)
    A lényeg, hogy úgy érzem, az ő generációjából többen tudták volna hozni azt a szerepet karakteresen,és úgyis kulttá válik.

  11. Olyat olvastam, hogy Cara Delevingne lenne Harley Quinn, ami szerintem tökéletes választás lenne, főleg kinézetre.

  12. Skate, az elég félelmetes lenne vásznon, de nekem ezzel a fizimiskával jobban tetszik sokkal. Neked tetszik egyébként a(z új, The New 52-es) Dollmaker? Szerintem hosszú évek óta ez a legjobban eltalált, klasszikus rogues galerybe sorolható ellenség.

  13. Nem sznobkodásból, de aki kételkedik Leto színészi kvalitásaiban, annak javaslom a Rekviem egy álomért című filmet. Nagyon örültem az Oscarjának, de azóta is fenntartom, hogy nem a Dallas Buyers miatt kellett volna megkapnia, hanem azért.

    Ilyen formán én egy pillanatig sem kételkedek benne, hogy zseniális Joker lesz.

  14. ezt most nem értem, elvileg arról volt szó, hogy egy öregebb, megfáradtabb Batman lesz a most felépülő DC filmes univerzumban, erre kellett Affleck.

    sztm Leto nagyon jó színész, de mint öreg Batman ősi ellenségeként nekem túl fiatal pofija van. nekem ő nem elég erős. biztos jól el fogja játszani, de valaki itt írta fentebb, pl Crispin Glover sokkal jobb lenne erre a szerepre.
    vagy, nekem a nagy álmom h a vásznon is lássam Mark Hamilt Jokerként. sztm ő lenne a legtökéletesebb. Nemcsak hangban, hanem testbeszédben is nagyon megérett már erre a szerepre. De tudom h ez nem fog megvalósulni :)

  15. tomek
    Leto idősebb, mint Affleck. Joker amúgy is sminkben van és ugye a smink fiatalít, rajzfilmekben is, mint pl. a TDK Returns-ben is Joker fiatalabbnak néz ki sokkal és ebből mintázták Affleck Batman-ét, szóval ebből a szempontból mindegy is. Meg Joker és Batman között nem az erő fölénye a fontos, annál sokkal többről szól, tehát az izmok tömege teljesen felesleges Joker-nél.

  16. zolll megnéztem Leto kemény 1 évvel idősebb mint Affleck, hűha.
    meg lehet 60 éves is ha olyan kisfiús pofija van.

  17. Pro: végre lesz Harley!
    Kontra: valószínűleg ez az “újhullámos” -ribis verzió :/

    Leto pedig simán lehet jó Joker

  18. Leto nem rossz színész, szerintem simán lehet belőle Joker. Harley-val párban pedig igazából borítékolható, hogy se Nicholson, se Ladger Jokerét nem próbálják majmolni, hanem egy harmadikat kapunk. VISZONT! Nekem eddig egyik Harley jelölt sem nyerte el a tetszésemet. Azt, hogy egy top-modell játsza el, élből felejtse el mindenki, mert itt komoly színészi játékra lenne szükség. De nekem Margot Robbie sem igazán jönne be a szerepben, úgyhogy keresgessenek inkább még tovább.

  19. sgtGiggsy – Az igaz.
    A komoly pszichológusnőt, majd Joker-fangirlt, illetve kicsivel később, a “saját jogán” elborult bűnözőt nem lehet egyszerű egy embernek alakítani.
    Na meg, ránézve el kéne hinnünk, hogy van tornász múltja (képregényben ezzel magyarázzák Dr. Quinzel akrobatikusságát) ezt egy ropilábú modellről …
    – mondjuk ne legyenek ábrándjaink, jó eséllyel az eyecandy-ség lesz a casting fő szempontja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.