Deadshot, Shamalamadingdong, Furios 8-9 (10?), Wonder Woman

Ugye megvan még, hogy a Wonder Woman rendezőjének nőt kerestek. Úgy tűnik, hogy Michelle MacLaren, aki a Breaking Bad producere és pár rész rendezője volt, fogja dirigálni a filmet. Érdekes húzás. 2017-ben nézzük majd, a dátum már tuti, a nő még nem írt alá.

Justin Lin elvileg a Bourne Legacy folytatását rendezte volna, de a stúdió inkább a Greengrassos-Damonos duót akarja jobban jelenleg, így úgy néz ki, hogy a Furious 4-5-6 rendezője visszatér egy 8-9-re (a 7-et nem ő rendezte), ami egyben kettészedett lezárása is lenne az egész Furious szériának.

M. Night Shyamlan visszatér a gyökereihez, és jövőre egy horrorfilmet hoz nekünk. The Visit lesz a címe, két gyereket vidékre küldenek a nagyszüleikhez egy hétre, de a fiatalok ott egy szörnyű titokra jönnek rá. Idővel már a túlélésük is veszélybe kerül. Kevés pénz, és reméljük a klisésnek hangzó sztori jobb kidolgozást kap majd sok oldalas forgatókönyvben, de talán pont ez kell már Shyamlannak.

Jai Courtney (ezt a srácot most már komolyan ki nyomja) lehet Deadshot a Suicide Squadban. Közeleg a 2016, felpörögtt a projekt a lehetséges Joker castinggal pár napja.

Mark Boal (The Hurt Locker) írja az Uncharted film forgatókönyvét.

Az ötből 4 hír is egész komoly.

14 hozzászólás a “Deadshot, Shamalamadingdong, Furios 8-9 (10?), Wonder Woman” bejegyzéshez

  1. Ha valaha a showbizniszben akarnék tevékenykedni, abba invesztálnám a kezdőtőkém, hogy megkeressem és felkutassam ennek a Jai gyereknek az ügynökét. Minimum egy Ari Gold a csávó.

  2. Teljesen pozitívan állok hozzá minden képregényfilmeshírhez bármi legyen is de ez a csávó… és pont deathshotnak az 1ik kedvenc SS karakteremnek neeeee kérlek. Justin meg menjen csak fastolni ha csinál ojat mint az 5-6 volt akkor már megérte.

  3. nem láttam még nála ellenszenvesebb színészt. annyira béna. lehet csak azért nyomják ennyire, hogy a lányoknak is legyen egy kis eyecandy? haha LOL

  4. “Jai Courtney is not fit to play anything and the fact that he even has an acting career is one of the largest mysteries to befall mankind”
    – hozzászóló az IMDb Facebook-oldalán.
    Szerintem jól összefoglalta. :)

  5. Eleve ezt a lóarcú Gadot lányt honnan a francból ásták elő? Totál jellemtelen választásnak tűnik még mindig. Persze Courtney nála is rosszabb, hisz Gal Gadot okozhat még meglepetést, de Jay tuti nem fog soha.

  6. Uncharted főszerepét meg felajánlották Chris Pratt-nek, de nemet mondott. Tökéletes lett volna arra a szerepre, de a Guardians után el is hiszem, hogy nem akarná két franchiseban is ugyanazt a karaktert hozni.

  7. Matthew McConaughey már csinált egy veszett jó Uncharted filmet a 2008-as Bolondok aranyával

  8. Jai Courtney a Spartacusban jó volt még. Mi a fene történt? Mondjuk én eddig csak ott meg a Jack Reacher-ben láttam mert a Die Hard 5-öt jóóó messzire elkerültem de ezek szerint a Spartacus csak mázli volt.

    Az Uncharted sajna borítékolható bukta. Ha valamivel ennyi ideig gurigáznak Hollywoodban az ritkán sül el jól. Úgy tűnik, hogy a jó képregényfilmek mellé az Univerzum már nem engedte be a jó játékadaptációkat. :P Valaki dobjon már meg 80 misivel és én kockáról-kockára újraforgatom az átvezetőket, a lövöldözésekre meg felbérelem Alexander Witt-et azt’ jóvan! Aztán jöhet a Max Payne 2!

  9. Jai Courtney eddig egy filmben sem tetszett.
    Ez a Terminator dolog is nagyon félő hogy béna lesz.
    A Die Hard-ba betenni egy ekkora nulla fejet anno… a szomszéd gyerek karizmatikusabb… kinek a kölke a csávó?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.