Podcast: Nyilvános vetítés 304: Jó akciófilmek és sci-fik?

A podcastolás feltámad? Mondjuk az ehetio résznek baromira fáradtan ültem neki, de a többiek szerencsére toppon voltak. Ha van valami ötletetek, azon kívül, hogy állandó rovat, akkor nyugodtan lökjétek kommentekbe. A premierekről való dumából már igyekeztünk visszavágni, mert úgy éreztük kicsit felesleges.

Premierek: Az éhezők viadala: A kiválasztott, 1. rész
Trailerek: Robot Overlords, Iron Sky: The Coming Race, Divergent: Insurgent, Mortdecai, The Cobbler, Song of the Sea, Selma, Overwatch
Egyebek: Warcraft movie, Furious 8-9, mint lezárás, Hateful 8. szereplők, Tarantino 10-et rendez és passz…, Alapítvány TV-sorozat, Toy Story 4., Bourne with Damon, Mechanic: Resurrection, Oliver Stone: Snowden, Nolan: Ambition vs. Execution
Megtekintve: Interstellar, John Wick

Letöltés, RSS, iTunes.

7 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 304: Jó akciófilmek és sci-fik?” bejegyzéshez

  1. Overwatch moviet szívesen megnéznék.
    Új rovatnak ajánlanék egy filmkultúra túrát. Kiválasztotok egy országot, egy filmjét és mehet róla az ötletelés. Még az se kell, hogy itt is megjelent film legyen. Nem biztos, hogy jó példa, de pl Norvégoktól a Let me in. Bár erősen benne a rendező személyisége ezekbe, de mindig van valami egyedi sajátosság is.

  2. Monéhány a legelejetöl hallgatnak titeket

    Tetszett a legutóbbi adalban a mozizás elemzése köz gazdasági szempontokból..
    Érdekes volt…én amúgy hiányolom a régi klasszikusok elemzését..
    Jöhet megegyezik Imdb 500?:)

  3. Régi filmek tényleg jöhetnének egy állandó rovatba. Ha nem is a kimagasló Imdb-pontszám miatt, mondjuk azért, mert nektek valamiért nagy kedvenc.

  4. Múltkor írtam a Spoiler zone-t, persze ráépítve valami témára. Mondjuk az ájemdíbízés nekem is hiányzik. De premier filmekkel kapcsolatban is szívesen hallgatnék vmi vitát. Anno tök tetszettek a kivágott epizódok, ott ment a filmek cincálása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.