Értelmes ötletük is van a Star Wars spinoffokra? + pénteken trailer?

Egy elég durva pletyka látott napvilágot ma, ami az EP VII utáni első spinoffot érinti, azt amit Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) rendez Gary Whitta (Book of Eli) forgatókönyvéből. Természetesen a részletek a spoileres tovább mögött.

Másrészt: pénteken trailer (88 másodperces), de elég furcsa módon. Amerikában lesz csak 9 (+ azóta még pár mozi jelezte) moziban, de azokban minden film előtt, mivel a Disney valami eventet akar kreálni belőle. Szóval mi csak valmai kamerás szart nézhetünk majd, azt is csak jó esetben, így nem értem az örülő kommenteket…

Az első halálcsillag tervrajzainak ellopásáról szólhat a film. Arról amit utána Leia rejt el az EP IV. elején. Sosem tudtuk, hogy a lázadók miképp tették rá a kezüket, szóval egy igazi rablós, furcsa műfajú hibrid keveredhet ebből, ami még csak nem is valami ismert karakter eredetsztorija (Han Solo, Yoda vagy Boba Fett). Érdekes ötlet.

Elvileg valamilyen szinten a Millenium Falcon benne lesz, de valószínűleg még Han nélkül, hiszen ez a spinoff akkor időben az EP IV. előtt játszódik. Ezen kívül még egy karakter lesz benne az EP VII-ből is, gondolom összekötő szálként, de olyan akit eddig még nem nagyon ismerünk.

human
írta
2014. 11. 24. 19:43
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Értelmes ötletük is van a Star Wars spinoffokra? + pénteken trailer?” bejegyzéshez

  1. Ez rohadt jó, nem lelkesedtem az eredetfilmekért meg, hogy nem az episode-okat folytatják de ez az ötlet megvett kilóra, jöhet, nagyon várós.

  2. Támogatom az új vonalak, karakterek kidolgozását. Nagy fun az öreg Han meg a széthypeolt Boba, de én akarok más rebelliseket is látni.
    (Az új Rebells sorozat is elég jó ebből a szempontból)

  3. Eddig a hivatalos játékokban legalább kétféle sztori volt erre, most majd filmben látunk egy harmadikat ;)
    De nem bánom, ha jó lesz. Csak a filmekkel ne kavarjon keresztbe, nekem annyi elég.

  4. Ne b*ssz hogy az Árnyjátszmát is beleveszik…vagy tévednék?:D

    Btw..pénteken SW EP VII trailer!!! :)

  5. Darth Maul a vadászó árnyék
    jutott eszembe, stílusában, történetében az volt ehhez hasonló.

    egyébként tetszik az ötlet.

  6. Akkor csak engem zavar hogy a Monsters és a Godzilla is egy rakás szar volt?? A Book of Eli-t nem láttam de az IMDB értékelés alapján arra is rátennék egy nagyobbacska összeget hogy az is egy szar volt. Nemár hogy a EP VII-VIII-IX-re találnak normális írót, rendezőt, de a spin-offokat odadják ilyen senkiknek.

  7. uti az lesz a vége a trailernek, hogy Luke piros fénykardja megjelenik a sötétben / vörösen izzik a szeme De tuti valami epic badass Luke lesz a zárás !

  8. xaN teljesen egyetértek veled, ki is vagyok miatta. És a book of Eli is nézhetetlen sztem, és pont a feszültség nélküli forgató könyve miatt :D
    Lehet azt akarják kipróbálni mennyire szar filmet lehet eladni a brand alatt :D

  9. Valamelyik novellagyűjteményben volt egy Hammertong c. novella, ami szintén erről szólt. Meg arról, hogy lopják el a bolygópusztító lézer 1/6-át.

    Szóval jó ötlet :)

  10. A Monsters-t nem láttam, de a Godzilla rendezése teljesen rendben volt! Kibaszott epic jelenetek voltak benne. Ami rontotta rendesen a filmet, az a forgatókönyv volt, amibe szerintem a kis kezdő rendezőnek nem volt beleszólása.
    Book of Eli is nagyon messze volt a szartól…
    De persze károgni és szidni nagyon menő manapság Magyarországon

    Ja, és felőlem rajzolva is jöhetne a mostani trailer 1/3-da, akkor is rohadtul várnám!!

  11. Xar rendező xar forgatókönyvíró. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ez a tőrténet is elérg gázul ha hangzik.

  12. Xar rendező: Az eddigi munkái alapján meghozott itélet.
    Xar iró: szintúgy.
    +Gagyi történet van felvázólva.
    Hol kel ide varázsgömb?

  13. Ahogy már elhangzott, a terveket Kyle Katarn lopta el, de ezek szerint a Disney erre is magasan tesz majd, és kedvük szerint variálják majd a kánont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.