Terminátor mindörökké?

Ezzel kezdett volna kezdeni… Komolyan, próbálták a fiatal nézőket megfogni az új Terminator filmhez készített Ew képsorozattal, de borzasztóan sült el a dolog. Ellenben ha ezt az öregedő élőszövetet mutatják nekünk a fémvázon már az elején…

32 hozzászólás a “Terminátor mindörökké?” bejegyzéshez

  1. kb az első értékelhető kép. (eredetileg jót akartam írni, de az EW-s fotósorozat nagyon elbizonytalanított, így most óvatosan fogalmazok).

  2. Ez már sokkal jobb mint az előző képek. De a minősége… Mintha valami rossz mobillal csinálták volna gyertyafénynél…

  3. swarci lement szánalomba.
    mi ez a fos amiben szerepelni akar?
    úristen hová fajult ez az ember

  4. Cliff Barnes:

    azért a visszatérése óta eddig sem ostromolta az eget, elég középszeru projektjei voltak és ez sem lóg ki lefele (sőt a Sabotage-hoz képest még előrelépés is lehet). egyedül a Maggie az, ami igazán izgalmasnak tunik tőle, csak ott meg a stáb totál tapasztalatlan.

  5. zsoltiabeka írja a legjobban; amúgy érdekes h egy terminatornak mindenképp kell arcsérülése legyen?! :D

  6. Jimnastique

    Szerintem velejáró szakmai ártalom,háború van,szerintem nincs ebben semmi kivetni való.

  7. A cím alapján egyből a Duke Nukem Forever ugrott be amit már 98as pc-s újságokban is reklámoztak és végül 2011ben, elég felemásan megjelent..
    Adok majd egy esélyt ennek, ahogy a fenti játék is megkapta, illetve az újabb T filmek is..de nagyon azt érzem, hogy szar lesz, mint fos. Bocsánat a kifejezésért, de nem bízom ebben a projectben..Schwarciban még igen, a többiben nem. A képnek meg jól áll ez a “minőség”, legalább réginek tűnik tőle és nem gondolok az eddig kijött, ratyi promóképekre.

  8. Jaja, a Maggie az ütős lehet. Reméljük! Ott legalább kipróbálja magát Schwarzi dráma filmben is.

  9. Én nem értem a fintorgást. Nekem a T3 is nagyon tetszett.
    És a T4 is bár azt már nem nevezném terminátornak, nekem az olyan mintha csak egy a levegőben lógó sci-fi lenne. Nem feltétlen nevezném terminátor filmnek.
    De mint sci-fi az is egy közepesen jó alkotásnak mondható.

    És szerintem azért ilyen nagy a negatív kritika mert mindenkinek gyerekkori nagy kedvence a T1-2 és azt véárná hogy ahhoz hasonló produkciót kapjon. De ki kell ábrándítsalak, 2015-ös írunk lassan ne is számítsatok az 1980-as évek kreativitásaira.

    Régen egy jó sci-fihez igenis meg kellett mozgatnia az íróknak és rendezőknek az agyukat hogy izgalmas és egyben élethű sci-fit csináljanak.

    Ma már nem kell megmozgatni az agyuk, mert bármit leírnak az megvalósítható … :S

    Mindenesetre én pozitívan állok az új terminátorhoz, de nem biztos hogy moziban fogom nézni. Az az érzésem, hogy ráérek én kivárni a dvd megjelenést is :)

  10. Itt most gyakorlatilag azok az emberek nyafognak akik szerint a jövőben játszódó történetben már nincs potenciál. Na ja. De a sokadik “utazzunk vissza a jövőbe a tolószékes 90 éves Svarcival” sztoriban van. Abban aztán hujujjj…. :)

    Amúgy aki ilyet állít azért az kifejthetné nekem,hogy miért nem érdekes egy jövőben játszódó rész!

    Posztapok környezet amit mindenki szeret? pipa!
    Háború – AKCIÓ! Szeretjük? Szeretjük! pipa!
    T800 Endoskeleton armada. Megőrülünk érte? Meg! pipa!

    Vegyük a Ryan közlegény megmentése sztorit és rakjuk be ebbe a környezetbe. (pár voltoztatást eszközölve) Valaki magyarázza már meg nekem,hogy ez miért nem működne? Köszi!

  11. Prothean: Azért nem működne, mert nonszensz a gárda aki készíti, ahogy szerintem a szereplők is. Rakd a Ryan közlegény sztoriját egy Asylum produkcióba. Eltudod képzelni mekkora szenny lenne belőle? ..ha még nem lőtték el..
    Nekem nem a sztorival van bajom hanem azzal, hogy olyanokra bízzák akiknél volnának jobbak is.

  12. Zyklus: Az egyértelmű,hogy nem senkiháziak kezébe kell adni! Ebben nem is vitázom veled. De én úgy vettem észre,hogy tök mindegy ki rendezi/rendezni mert ezt a jövőben játszódó szálat mindenki zsigerből utálja.

  13. Nos az valóban jó lenne. Háború a gépek ellen, meg bemutatni a Skynet központját, aztán a film végén Kyle, meg Swarci visszautazna a múltba, amolyan eredetsztoriként, ahogy a T2 könyv változata eredetileg is kezdődött. Dehááát, nem.

  14. Prothean: Meg azért is, mert ez PG-13-mas lesz. Elég brutál mészárlást kellene bemutatni egy ilyen háborúban. A terminatorok nem emberek, nekik nincsenek érzelmeik, amik befolyásolnák őket. Gyilkolnak (akár puszta kézzel) azt jólvan.
    A Salvation-ban ugyancsak a PG-13 miatt nem volt értelme a haláltáboroknak. Nem mutattak semmit, csak az összezárt embereket, pedig a rendező úr azt nyilatkozta egyszer, hogy abban az időben fog játszódni a silm, mikor a gépek az emberek lenyúzott bőrét használják fel álcaként. Mondjuk durva lenne egy ilyen film, de az meg kiábrándító, mikor a besorolás miatt néhány jelenet totál érthetetlenné válik.

  15. Prothean: Szívesen ülök abba a szekcióba ahol te foglalsz helyet, ott ahol a storyt nem szedig ízekre. Viszont inkább készülök egy trágya 13as karikás nem méltó dologra, minthogy beleélem magam abba, hogy felérhet (haha) bármelyik korai résszel. Legalább ha jobb lesz a kakinál akkor már pozitív csalódás.

  16. Szerintem Cameron is azért nem akarta anno erőltetni a győzelem megmagyarazását, mert tudta, hogy csak logikai bukfencek sorozatát indítaná el vele. Az 1. részben elmagyarázták, hogy győztek de még az utolsó pillanatban a Skynet kétségbeesetten visszaküldött egy halálosztót. Pipa. Aztán a 2. részben már nem volt tiszta, hogy miért folytatódott tovább a háború, mert a Skynetnek még volt lehetősége egy T-1000-es prototípusra is.Itt azért már sántít egy picit. Viszont a továbbiakban azért nem hiszem, hogy érdemes magát a háborút erőltetni, mert ahogy a 4.ben is láttuk, a Skynetet csak akkor lehet elpusztítani, ha a forgatókönyv írók direkt hülyét csinálnak belőle.

  17. Alfie:
    Nem folytatódott a háború a 2. ban ugyanaz a háború volt, ahonnan az 1. részben Kyle jött. Kyle nem tudta hogy a T-1000 et is visszaküldték, nem csak a Terminátort ahogy azt se tudhatta, hogy John, Kyle után percekkel később az átprogramozott T800 at is küldte asszem 94-be. ( Inkább az itt a baki hogy a Skynet miért küldte 94-be a T1000 est, amikor 84-be már swarci megölhette Sarah Connort, szóval, elvileg Johnnak nem kellene már léteznie…. Talán biztos ami biztos alapon küldött két időpontra is terminátorokat.)
    Az hogy a 3. ban hogyan utaztak vissza, már más kérdés. Arra nincs logikus magyarázat.

  18. Alfie: Hát hogyha Cameron mikor visszakapja a jogokat csak a T2 könyv elején lévő sztorit vinné vászonra, már az is világbajnok lenne.
    Meg egy normális “ébredést” is illő volna komponálni a Skynet-nek. A 3. részben ott cseszték el, hogy azok a kezdetleges robotok nem tudtak volna fejledtebb robotokat készítő gyártósorokat építeni.

  19. Alfie: Az, hogy a Skynet a T-1000-est miért küldte a T-101-es után, valóban nincs leírva, de a válasz kikövetkeztethető. Ha T-101-es sikerrel jár, akkor az azonnal átírta volna a jövőt, tehát az a változás a visszaküldése utáni pillanatban azonnal jelentkezett volna a jövőben. Mivel nem így történt, a Skynet pár perccel később már küldte is a T-1000-est. Mivel ennek a nyomait Connor megtalálja, így a könyv elején már tudhatjuk azt is, hogy a második terminator sem járt sikerrel. Erre az egészre az olvasónak kell rájönnie.
    Ha például visszaküldenék valakit, hogy gátolja meg Brandon Lee meggyilkolását és sikerrel járna, akkor azt bizony az illető visszaküldése után érzékelnénk, mert az a múlt és az már megtörtént. Szóval Cameron jól kezelte ezt az időutazós témát a filmjeiben, de a 3. rész az totál el van cseszve.

  20. bobjay- Kötözködő leszek, de nem trollkodásból teszem. Tehát a Skynet visszaküld egy T-101-est az utolsó pillanatban. Telnek a percek, a Skynet látja, hogy John Connor jön feléjük a haderővel, vagyis még életben van, ezért átküldte még az új T-1000es prototípust, amit abban a pár percben előállított?

  21. De miért akkor állította volna elő? :D Már jó ideje kísérletezhetett vele, csak az ellenállók honnan tudtak volna róla? Az az egy prototípus létezhetett, és azt küldte vissza kapásból.

  22. Itt nem kreativitásról van szó, hanem JAMES CAMERON hiányáról.
    Cameron nélkül nincs terminátor, csak ilyen borzalmas rossz folytatások mint a t3-t4.
    James Cameron azt nyilatokzta amikor kijött a T3 hogy megölték a gyerekét.

  23. Alfie: Már régóta dolgoztak rajta, csak még nem vetették be élesben. Amúgy meg baromi jó ötlet, hogy a gép utolsó lépéseként beveti a legjobb fegyverét, hogy menthesse az irháját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.