Here’s To 2014

Ezúttal képpel emlékezünk a fantasztikus évre.

Innen.

human
írta
2014. 12. 18. 10:44
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Here’s To 2014” bejegyzéshez

  1. segítsetek értelmezni :D

    Szellemírtók? És Luke kávézója hogy került oda a Gilmore Girlsből? :O

  2. A glóriából és a karakterekből kiderül hogy abban a szobában az idén elhunyt színészek vannak.

  3. A Flappy bird-öt megölte a 2048, vagy miért van rajta glória? :D
    Jó kép, bár elég sokat nem tudtam beazonosítani.

  4. Azért ahogy látom ez inkább ilyen mi történt 2014-ben kép, ami az amerikaiak szerint fontos volt. Nemis inkább filmes.
    Jó igen: Holtodiglan, Godzilla, Grand Budapest Hotel, Csillagok Között, Csillagainkban a Hiba, Galaxis Őrzői, Demóna, Big 6, Lego Kaland plusz akik idén haltak meg Robin Williams-Genie, Szellemirtók.

    De a többi inkább zenei, politikai, celeb, sport stb. ilyesmi visszaemlékezés:
    -Közös szelfi még az előző Oscarról, -Pharrell Happy számá, -Bonó U2-ból, -Nicki Minaj-Iggy Azeila-Brintney Spears-Katy Perry egy képen. -James Artur brit X-faktoros, -Skócia hogy elakart szakadni angoloktól, -2 nő is hazasodhat amerikában, -Akik a táblákat tartják “Can’t Breathe” pl. ugye az amerikában megnövekedett rendóri tűlkapások feketék ellen (Fergusoni Zavargások, Eric Garner “megfojtása stb.)-Ebola járvány – Bringbackourgirls hashtag ugye az elrabolt nőkre gondol Nigériában. -George Clooney Házassása – Kim Kardesina csupasz segge boríton – Ice Bucket Challenge – Alex From Target srác akit igazából a mai napig nem értek hogy, hogy vagy miért kapták fel mint hírt – Trónok Harca elhíresült jelenet – South Park Lorde jelenet – Uber szolgáltatás hogy megjelent a kocsiknál – középen Jaden és Willow Smith az elborult interjújuk miatt gondolom nem fontos a suli stb ilyeneket mondtak.. – Lebron James hogy a Cleveland Cavaliershez igazól NBA-ben – Bazilia VB és hogy a németek nyertek – Suberbowl nyertesek NFL-ben – PS4 Xbox One megjelenése – Super Smash Bros játék megjelenése – Simpson család több mint 550 rész volt belóle vagy valami ilyesmi – véget ért az így jártam anyátokkal – India kislány aki nobel békedíjas lett.

    Ezeket ismertem fel hírtelen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.