21 hozzászólás a “Ilyen is lett volna a Bioshock-film” bejegyzéshez

  1. Nembaj nyomatják a sok marvel féle cuccot hányásig, nehogy már valami eredeti, valami kis gyöngyszem is legyen. Túl bonyolult lenne a közönségnek így sok pénzt buknának. Majd jön az féz három meg a faszom, majd az jó lesz..

  2. én örülök neki hogy nem lesz belőle film, úgysem adná vissza a játék atmoszféráját.
    csak elbasznák az egészet.

  3. Gondolom ez a film is azért nem valósul meg, mert rájöttek, hogy nem lehet családbaráttá és vagy tiniorientáltá tenni, pontosabban mert a játék készítői nem engedik. R kategóriás filmet, nagy költségvetéssel meg nem vállalnak be, az rizikós, inkább a tuti profitra hajtanak.

  4. Semmi értelme nincs ezeknek a képeknek. A játékkal többen játszottak, akár onnan is lehettek volna a képek, és ugyanúgy semmitmondóak lennének.

    A film története nem volt egyedi sajna, aki olvasott Verne-t, annak nem volt új benne.

    A játékadaptáció filmek sokszor bukások, szerintem még a BioShock rajongók is örülhetnek, hogy nem lesz belőle film/animációs film.

  5. Szerintem majd a Warcraft film után fognak rápörögni a normálisabb adaptációkra. Mindenesetre alapanyag bőven van, a megvalósítás lesz a kérdés.

  6. muhaddib: De van értelmük. Azt mutatja, hogy a filmadaptációban meg akarták tartani teljesen a játék vizualitását (Big Daddy, Rapture dizájnja).

  7. eszem

    Szerintem is. Ha a Warcraft-film jól sikerül akkor talán végre lesz egy-két jobb játék-adaptáció is!

  8. Ha tényleg ilyen lett volna a film is, akkor nagyon sajnálom, hogy nem jön össze. A Bioshock a mai napig az egyik legjobb hangulattal rendelkező játék. Talán ha a WoW film sikeres lesz, majd kapunk normális játék adaptációkat.

  9. Gore Verbinski lehet megcsinálta volna, csak annyit kellett volna neki mondani, hogy “Would you kindly?” :)

  10. csak néhány rendező tudná ezt ledirigálni komolyan.
    Del Toro, Burton, Jackson pl.
    és kihagyni belőle mindenféle poénkodást.
    arra lennék kiváncsi hogy azokat a genetikai képességeket hogy ültetnék át vászonra.

  11. Ne csinálják meg filmben. Ez olyan dolog amit kár megkockáztatni. Nagyon nehéz lenne ezt vászonra vinni akárkinek is. Inkább csinálják meg a Mafia-t, azt még el tudnám képzelni vászonra nagy költségvetéssel, jó gárdával és megteremtődne az új Keresztapa.

  12. Mindenki arról ír hogy majd ha kijön a warcraft film utána csinálnak ilyeneket meg jó lesz….de honnan gondoljátok, hogy az jó lesz? (most komolyan kérdezem nem cinkelés) tuti azt is szét popularizálják azért.
    Amúgy reménykedek tőlem aztán lehet jó. Még anno hónapokat nyomtuk szar 486-osommal a game-et. (Yes, my lord!)

  13. Sanosuke: arra lennék kiváncsi hogy azokat a genetikai képességeket hogy ültetnék át vászonra.
    ctrl c + ctrl v :D

  14. tankraid

    Bocsánat az OFF-ért human

    Azért van ok a reménykedésre mert a Blizzard áll a megfilmesítés mögött. A forgatókönyvön, Duncan Jones mellett, Chris Metzen is dolgozott. A színészek egyike-másika, az effektesek, és még Duncan Jones is hatalmas WOW rajongó. A Blizzconon hallottak-látottak alapján én hajlandó vagyok némi óvatos optimizmusra.

  15. sanosuke : most komolyan , del toro, meg peter jackson miért számítanak még jó rendezőknek ? vállalhatatlan gagyikat készítenek évek óta, akkora egy közhely, hogy ezek az emberek jó rendezők, talán régen azok voltak, vagy szerencséjük volt

  16. Persze “Spore” ,”Bricks” meg Need for Speed filmeket csinálnak!
    Lenne végre egy sötét és egyedi film… (ilyen lenne pl még egy jó kis Dead Space film is)
    De igazuk van az elöttem szolóknak,hogy valóban jobb is ha nem csinálnak Bioshock filmet,mert nem lehetne alacsony korhatáros,ratyitwigliht-os stílusban megcsinálni és akkor az anyagi bukta lenne a stúdiónak!
    Na,meg tutira elbasznák vmi agyament cselekménnyel avagy történettel,szóval nem adná vissza a játék élményét! 100%! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.