78 hozzászólás a “Avengers: Age of Ultron – itt az új előzetes” bejegyzéshez

  1. Jó volt ez a trailer is, de az előző jobb! Max itt több akciót emeltek ki!
    Tudja valaki, hogy mi lesz a szerepe a Gyűrűk Urában szereplő embernek?!

  2. Imtal: valszeg egy human fogenya lesz aki a robot fofofo genyanak segit.
    Hirek szerint egyebkent vmi olyan szereplo, aki majd a blekkpanter filmben kap nagyobb sulyt.
    Ha tenyleg Sky lesz a 0:32 akkor egyreszt NYAMI, masreszt meg toljak elore az inhumanos filmet is, ami felettebb klassz es amugy az inhuman az egyik kedvens kepregenyem (jenkins-lee).

  3. Nem tudom, hogy a zene rosszabb,vagy Natasha frizurája.
    Ez nekem most nem tetszett annyira, ettől függetlenül várós. Nagyon. Szóval lehetne már május.

  4. Én még mindíg nem értem a fekete özvegy minek van a filmekben. Haszna a jó seggének látványán kívül NULLA! :)

    Több trailer nem is kell. Jó lesz ez.

  5. ez valami eszméletlen szar. kb a hangya trailerrel egy szinten van. a disney-nél elfelejtették hogy kell bemutatókat csinálni? amúgy várós persze

  6. Huhhha. Mi a franc van 0:39nél?? Engem most kezd érdekelni (önmagában a rengeteg gyakásért még nem biztos, hogy megnézném).

  7. A csajjal kapcsolatban sok talagatast lehet olvasni. Van aki blekkpanter testverenek hiszi. Nekem lovetem sincs, de a koherens univerzum miatt jobban orulnek az inhuman vonalnak. Na megnezem meg 11111x.

  8. Nagyon csínyán bánek ezzel a trailerrel! Kb ugyan azokat a ajeleneteket kaptuk! Szerintem az ütősebb részeket szándékosan nem fedik fel!(hála istennek) Vision-t még mindig nem mutatták!!! Várom már nagyon!! :D

  9. egy 2 és fél órás film kb 20 percéből vágtak össze alig 2 percet…ez alapján még nem kéne messzemenő konklúziókat levonni…nekem kb annyi jött le, hogy mennyire tudatosan tolja a Marvel…a “gyenge” Ant-Man trailer után egy elég gyenge Ultron trailer és a nép hetekig erről beszél úgy hogy igazán fontos infót vagy részletet nem kellett eddig “beáldoznia”…bravó-bravó!!! egy 1:40-es trailer alapján írni, hogy q+!a jó lesz az picit túlzás…ettől függetlenül még abszolút várós, de nem emiatt a trailer miatt..

  10. azért volt egy Avangers film ami + 1:40 mp Avengers: Age of Ultron trailerre = q. jó film lesz!!!!!!

  11. Mielőtt rákattintottam volna már feltettem magamnak a kérdést: biztos, hogy le akarok előre lőni poénokat? Nem lenne jobb majd a moziban meglepődni rajta?

    Had gratuláljak a Marvelnek, sikerült úgy összeollózni ezt a 1.40-es trailert, hogy konkrétan semmi nem derült ki! Persze az előző Avengersnél is kb ennyit mondtak a sztoriról, de ott a sztori nagy része arról szólt, hogyan jön össze a csapat és az ellenséget ismertük egy másik filmből szóval sok meglepetés eleve nem érhetett minket. Erre most bevágnak egy képet 0.32-nél és mindeki ???????, meglátjuk Andy Serkist és ????????

    Minden adott, hogy a film jó legyen és nagyon remélem, hogy jó is lesz!

  12. Várós a film, mert tetszett az első rész.Izgulni viszont nem fogok, mert egyrészről lefogadom, h egy hős sem fog meghalni benne, továbbá tudni már, h a fő fogás, vagyis ellenfél Thanos lesz majd a 3. részben.Igy Ultron félelmetes belépőjének nem sok súlya van a szememben.Látványos lesz az biztos, de nem tőbb!

  13. Nem a trailernek (meg a zenéjének) kell jónak lenni hanem a filmnek :)
    Egyébiránt nekem nagyon bejött ez a trailer is … nem roszabb mint az avengers 1 trailerei azok is szép lassan kezdték csepegtetni az infókat. Ahogy közeledünk a vetítés dátumához úgy fognak sűrűsödni a videók meg a képek.

  14. Szerintem Thanes nem lesz a 3. részben, mert oda a Civi war folytatása megy, Thanos inkább a galaxys örzőiben lesz majd.

  15. “a “gyenge” Ant-Man trailer után egy elég gyenge Ultron trailer és a nép hetekig erről beszél”

    Ilyesmire tuti nem épít egy stúdió sem, hiába hiszitek, hogy a rossz reklám is reklám, ami unalmat sugall a film kapcsán az nekik rossz hype, ebben biztos vagyok.

  16. Ez nagyon sz.rul fest:) Ennek ellenére moziban nézôs lessz, az olyan közép fosok után, mint a thor 2 meg a kapitány 2, mostmár biztosan ráfekszenek a dologra

  17. Nem nagyon értem a negativ kommenteket mi volt ebben a gyenge. Nekem az Ant Man azért volt gyenge mert a szereplőkből, cselekményből nem ismerek senkit, de csak egy zs kategória féleséget tömtek az arcomba megkoronázva megkockáztatom az évtized leggagyibb jelenetével ahol egy ember hangyán lovagol.

    Itt visszatérnek a kedvelt karakterek, (szerintem egyetérthetünk abban, hogy eleinte csak RDJ karaktere volt telitalálat, de most már mindenki belerázódott annyira a szerepébe hogy telitaláltnak mondhatjuk) látunk új vasember páncélt, és a megrökönyödöttt Hulk látványa is eléggé ijesztőnek hat nekem mint nézőnek, mert mekkora madafaka lehet már ez a Ultron hogy a nagy hulk így néz ki. Mi többet akartok? Komplett filmet?

    Ami gyenge tényleg az a zene, olcsóbb gépen olcsó hanngszóróval miatta egy szót sem érteni abból amit beszélnek.

  18. szpojleres mókus: szarul van összevágva, teljesen dinamikátlan, hangulattalan. attól mert visszatérnek a kedvelt karakterek meg hulk le van gatyázódva még nem lesz jó a trailer. az előző bemutatója sokkal jobban bejött pedig csak más volt a szerkesztése a jelenetek meg alig változtak ahhoz képest.

  19. Nagyon nem győzött meg, de az elsőnél csak jobb lehet. Moziban kihagyom, de home videon kap majd egy esélyt.

  20. Black_Dahlia_Murder:

    Ez már egy elfogadható kritika, mert meg is indokoltad, de az hogy csak “szar” azt még nem nevezném komoly véleménynek vagy érvnek :D

  21. nagyon kiváncsi vagyok mit hoz ki ebből whedon. amúgy meg ha több lenne a trailerben, akkor meg az a baj…
    És ki az a csaj “buli” jelenetnél kék ruhában? mert nem jane foster az is tuti.

  22. Ezek minden egyes Avengers filmben egymást fogják gyepálni?Nincs elég ellenfél,vagy megint belemásznak a fél csapat agyába?Elég gáz 2szer ugyanazt eljátszani :)

  23. Hasonló az elsőhöz. Értékeket fel nem vonultató, pénztolvaj agykikapcsolás. Avengers: Age of Transformers and other shitty movies…

  24. Az első előzetes jobb volt, ez most nem nagyon jött át, de ettől még iszonyat várós a film. Elvileg februárban kibővítik normál hosszúságúra az előzetest. Jó lenne!
    Kapitány 2 meg a második fázis, eddigi legjobbja volt, sőt magasan a top 3-ban van a marvel-filmek terén.

  25. valaki írta hogy Higany, Skarlát és Ultron együtt lesznek ?

    akkor lehet Strucker bárónak is köze lesz Ultronhoz ?
    és remélem a film végére a két tesó nem lesz Bosszúálló.

  26. SPOILEREK képregény alapján

    Higany és skarlát az elején ultron mellett állnak a végén a bosszúállókhoz pártolnak.

    Hulk-ot kattintja be skarlát, és Tony lesz észnél akinek vhogy meg kell állítania.

    Szerintem igen is jó irányban halad a frenchise határozottan felfelé ívelő korszakukban vannak, ha a bevételeket nézem, de én a filmekkel is elégedett vagyok, mert eddig szinte mindet bármikor ujra tudom nézni :)

    Kifejezetten bejön a filmekben az hogy nagyon ügyelnek a képregény + rajzfilm hű mozgásokra. Mintha a rajzfilmet látnám, csak élőben :D

  27. Trueblue: Ha már eleve így fogod fel ezeket a filmeket akkor minek nézed meg az előzetest? Én olyan filmekhez amiket nem akarok megnézni nem nézem meg az előzetesét de nem is gyepálom le előre hogy szar.

  28. SPOILEREK

    Lacus, köszi most már minden világos, hogy miért rándultam össze olyan fájdalmasan az első trailer láttán!
    Ha a jelenet falshback, akkor Natashán épp abortuszt hajtanak végre(mi elég dúrva ha belegondolunk, hogy ScarJo épp gyereket várt a forgatás alatt!), amiről lehet, hogy Natasha a KGBs agymosást követően már el is felejtkezett, és Wanda most emlékezeteti rá! Sokat gondolkodtam rajta, hogy mi lehetett olyan traumatikus Natasha múltjában, hogy arra érdemes időt pazarolni a filmben és még nem tudunk róla? Na ez (meg a tény, hogy kb mindenki tudja, hogy scarjo most szült gyereket a közelmúltban szóval…au!) még talán kapcsolódna is az előző filmben elfelejtett Natasha/Bucky vonalhoz is.

  29. Pudlitosz: Szerencsére a véleménynyilvánítás szabad tevékenység :) (Hál’isten a Birdman legalább savazza egy kicsit, ami savazni való.)

  30. Serkis 99%, hogy Ulysses Klaw lesz. Az érzelem nélküli android (Vision) felemeli majd a Mjölnirt és legyőzi Ultront.

  31. KIBASZOTTULSPOILERES LEGKÖZELEBB JELZEM

    Én is azt olvastam egy külföldi oldalon, hogy Vision fogja leverni Ultront. Remélem Thor is meghal (ha már ígérgették, hogy valaki meg fog), mert a karakter annyira unszimpatikus, hogy azt el nem tudom mondani.

  32. Ennyi erővel kis grofót is rakhattak volna zenének, részemről elrontotta az egészet. pfej

  33. ezt amúgy nem értem, ugyanaz a lassított “no strings on me” dallam van itt is, mint az előzőben.

  34. Kár, hogy ilyen rövid. Nézném még. És fuck disney, hogy ezt már nem tudom polcra tenni BD-n. :(

  35. Trueblue :D Hát igen szerencsére :D És igezad van előreláthatólag nagyon sokan elmennek rá moziba és igen valószínűleg sok ember pénztárcájából kivesz majd valamit :D

  36. Knight de a filmek nem egymás utáni sorrendben vannak.
    ha meghal a Bosszúállókban még szerepelhet a Thor 3. részében.
    nem ?

  37. de a Thor végén a kapu behalt, az Avengersben már ott volt Thor, de akkor hogy jött a földre ?

  38. Sanosuke

    a kapu csak egy irányított megoldás,loki is ki be járkált titkos átjárókon
    sőt még említi is loki az avengersben amikor thorral beszél h nem is tudja milyen sötét alkut kellett kötnie h találjon egy másik “kaput”

  39. Sanosuke: Mondták hogy Odin paktált valamit, meg Loki is tudott közlekedni a viálgok közt a Bifrost nélkül, Thor2-ben meg már újraépítették a Rainbow bridge-t.

  40. Thor 2-ben a hegy belsejében lévő átjárón keresztül menekülnek el Asgardról Lokiék, úgy találkoznak Malekithtel.
    Ha nem hal meg valaki kissé túlzsúfolt lesz a Bosszúállók 3-4., Hangya, Fekete Párduc, Doktor Strange, Marvel Kapitány filmek jönnek.
    Sólyomszem akár el is tűnhetne :)

  41. A Filmek időrendi sorrendbe vannak, az avengersbe mondja Loki,hogy milyen sötét erőkkel kelett lepaktálniuk, hogy idejusson Thor szóval teljesen egymást követik a filmek, a Thor 3 az Age of Ultron után fog játszódni.

  42. fekete özvegy és sólyomszem meghalhatna, és stark meg lebénulna vagy valami :)

    mert unalmas hogy mindenkit legyőznek, és még többen is lesznek a végén.

  43. az előttem kommentelőnek ugyanúgy mehetne a felszólítás, mert ő sem jelezte a spoilert :D ha meg már az lesz, amit a SPOILER szó kihagyásával írtam, akkor csak fog történni valami Thorral..

  44. az amúgy csak nem tetszik, hogy Stark van a szartenger közepén ? mintha ez a film a Vasember 4 lenne.. csak mert ő a legnépszerűbb az összes hős közül, szinte főszerepet kap.

  45. ha a Hangya előbb jött volna ki, és később az Bosszúállók, lazán meg lehetett volna hagyni az eredeti sztorit, a csapatba lépését meg úgy megoldani, hogy segítséget kér tőlük, hogy leállíthassák Ultront. Szóval új hős kerül a csapatba, és hozza az új problémát.

  46. Nem véletlenül lesz kettészedve az avengers 3, pont a sok hős miatt, hogy minden karakternek jusson elég idő. Én útálom ha egy filmet ketté szednek, de szerintem ez azon kivételek közé esik aminek majd jót tesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.