Anarchy-előzetes: Shakespeare kőkeményen

XXI. századba helyezve, telerakva korrupt zsarukkal és motorosbandákkal. Na meg sztárokkal, hiszen Ethan Hawke mellett feltűnik Ed Harris, Milla Jovovich, Penn Badgley, Anton Yelchin, John Leguizamo, Bill Pullman és Dakota Johnson. Az eredeti Shakespeare mű leírása ez, lássuk mit hoz ki belőle Michael Almereyda (Hamlet):

Cymbeline, Britannia királya száműzi nevelt fiát, mert feleségül vette lányát, Imogént, akit pedig a király új feleségének fiához akart nőül adni. A királyné szeretetet hazudva ármánykodik: Imogén a király életére tör. Imogén hűségére férje fogadást köt, s bár az asszony hű marad, férjével az ellenkezőjét hitetik el. Róma és Britannia között háború tör ki.

Indavideo backup // EW backup. Valamelyik csak megy ha a youtubeot törölték.

3 hozzászólás a “Anarchy-előzetes: Shakespeare kőkeményen” bejegyzéshez

  1. Hehe, muszáj volt megváltoztatni az eredeti címet, ha már pont egy kevésbé ismert Shakespeare adaptációról van szó, aminek ráadásul a hangzása is furcsa.
    No meg persze, ha már úgy is egy másik motoros drámához hasonlítják a kritikusok, akkor az sem árt, ha a cím is hasonló, hátha ez is dobni tud a nézettségeken/eladásokon. :D

    Mindenesetre Luhrmann Rómeó+Júliájánál rosszabb csak nem lehet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.