A hétvégétől Sundance – Dope és Partisan

Az egyetlen ok ami miatt fasza lenne nagyobb oldalnak gügyögnöm, az az esetleges Sundance-re vagy Cannes-ba kijutás. Nézzük meg az előbbire mik érkeznek többek között. Kettő ottani bemutató érdekes előzetese vizsgálható be. Az egyikben a zene és az utca, a másikban Vincent Cassel és a dráma.

Dope – fiatal rapper srácok mindennapjai. Szerintem mindenképp próbáljátok be a teaser trailert.

Partisan – Ariel Kleiman filmjében a világtól távol neveli tökéletes gyilkosnak gyerekét Cassel, de az a felnövése közben elkezd átlátni az apja által szűrt valóságon.

human
írta
2015. 01. 23. 03:53
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A hétvégétől Sundance – Dope és Partisan” bejegyzéshez

  1. human: Nem feltétlenül kell nagyobb oldalnak írnod ahhoz, hogy Cannes-ba, vagy akár a Sundance-re kijuss, ha jól emlékszem. A legfőbb akadály ugye a pénz, mert a szállást/utazást az újság nem fizeti (max ha a Variety vagy Hollywood Reporter küld ki :D ), akkreditációt szerezni viszont más téma. Ha érdekel a folyamat, írj, és elmagyarázom. Cannes-ba február 2-től van a regisztráció.

  2. anthony711: nem hiszem, hogy ha az indextől vagy origótól megy valaki akkor magának kell fizetnie a szállást. lehet elég lenne a filmbuzi a többihez, ha lenne pénzem.

  3. human: Sundance az már neccesebb, de Cannes megfizethető, ha időben foglalsz (kb. most :D ). Én egy nagyobb portáltól szoktam menni, ahol csak a kiküldetést biztosítják, a fizetendőket azonban nem, de már maga az akkreditáció biztosítása is sokat jelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.