A DreamWorks visszavesz a filmjeiből

Ez azt jelenti, hogy ha jön is a How To Train Your Dragon 3, akkor az is csúszással. Ez már a második résznek is nagyon bejött. (Nem.)

I don’t think we ever attained the creative capacity to maintain the highest level of quality while we went for the quantity. We achieved the production capacity but not the creative capacity to do it. We have fallen short on the creative side of it. That’s why we made the change in the creative leadership.

Bár a fentit is nyilatkozták, hogy a minőség helyett a mennyiségre, mégis a lényeg, hogy a bukó filmjeik miatt (Turbo, Mr. Peabody) sajnos esik a részvényük árfolyama, és belső változások vannak a cégnél. A terv a jövőre, hogy évente kettő filmmel jönnek majd, az egyik folytatás a másik pedig eredeti ötleten alapul.

Ennek megfelelően a következő éveik: Kung Fu Panda 3 (2016 március), Trolls (2016 november), Boss Baby (2017 január), The Croods 2 (2017 december), Larrikins (2018 február), How to Train Your Dragon 3 (2018 június).

human
írta
2015. 01. 24. 04:28
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “A DreamWorks visszavesz a filmjeiből” bejegyzéshez

  1. Mintha kötelező lenne folyton mindennek folytatást csinálni… De legalább eredetik is lesznek ami azért jó :

  2. Egyre kevesebb az ötlet, a folytatások meg szerintem még mindig nagyobb eséllyel lesznek nyereségesek, mint egy addig ismeretlen sztori.

    Pedig pont az animációs filmek azok, ahol a leginkább szabadjára engedhetnék a fantáziájukat.

    Na mindegy, mindenesetre ez a koncepciós, hogy évente egy folytatás, illetve egy új film, bejöhet.

    Igaz, mostanában nem követem már az animációs filmeket, kezdem azt érezni, hogy kinőttem őket, pedig pár éve kb minden újat megnéztem.

  3. Azt hiszem én azon kevesek közé tartozom, akik a Croods helyett inkább egy Peabody-t néznének újra… De hát “a nép szava szent…”

  4. Azok a belső változások azt jelentik, hogy 500 embert kirúgtak. Elég durva mészárlás megy annál a cégnél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.