Child 44-előzetes

Tom Hardy gyerekgyilkosságok ügyében nyomoz az 50-es évek Szovjetuniójában, ott ahol szóba sem lehetne elvileg hozni ilyesmit, mivel a gyilkosság a rothadó nyugaté, nem az egészséges szocializmusé. Némi dráma, kis nyomozás, sok akcentus!

Applenél tuti megy.

human
írta
2015. 01. 27. 22:18
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Child 44-előzetes” bejegyzéshez

  1. there has been a terrible acc(id)ent
    azért kíváncsi leszek rá
    lehet direkt szinkronosan nézem meg XD

  2. Ey nem az X polgártárs alapján készült? de mekkora színész gárda van benne!! Jöhet!

  3. Ez az akcentus jó isten :D

    Ha már nem oroszul beszélnek, akkor minek szarakodnak akcentussal? Oroszok egymás között nyilván nem a rothadó imperialista nyugat nyelvét használták…

  4. Lassan ott tartunk, hogy ha jó film kell akkor csak elő kell kapni a legújabb Tom Hardy filmet. Eszméletlen, hogy mennyi jó filmben szerepel a csávó mostanában. Előre dicsérek persze de meglepődnék ha ez nem lesz olyan erős mint amilyennek tűnik.

  5. Hollingsworth

    Ez valami másik sztori lesz, mert az X polgártárs Andrei Chikatilo történetét dolgozza fel, aki a ’80-as években tevékenykedett.

    A film ezzel együtt várós, bár ezt az akcentust én sem értem, hogy minek kell.

  6. Májd ljesz hásonló mágyár szjínkron is. :)
    Tényleg fájdalmas ez a műorosz akcentus, ennek ellenére elég jó anyagnak tűnik.

  7. Tom és Noomi mint ha össze lennének nőve. :) Sokadik közös filmjük. Nagyon várom Tom a jelenlegi egyik legjobb színész.

  8. Ati7: Már én is utána néztem! :) Csak a trailer után rögtön az a film ugrott be!

  9. Utálom, amikor egy idegen nyelvet csupán akcentussal akarnak eladni a nézőknek. Tudom-tudom: orosz nyelven, orosz színészekkel a kutyát sem érdekelné ez a film.

    Viszont: baromira tetszik az alapötlet és a gárda is jónak tűnik.

  10. A regény itt pihen a polcomon befejezésre várva, mert amikor elkezdtem – nyilván rossz pillanatban is kapott el – úgy 100 oldal után letettem, annyira nyomasztónak éreztem az egész atmoszféráját. Ne értsétek félre, ez nem kritika, hanem dicséret, rendkívül jól megírt és szuggesztív, pont ezért nehezedik az emberre ennyire. A trailer alapján ezt nagyon jól elkapták a filmben is. Gary Oldman örök kedvenc, Tom Hardy pedig, ahogy már írták többen, napjaink egyik legjobb színésze kétségkívül. Nem nagyon tudok olyat mondani, akinek a kisugárzása ennyire uralná a vásznat bármilyen szerepben, egyszerűen odaszögez a székbe a jelenléte, zseniális.

    Nagyon várom már, na, ez a lényeg :D

  11. Tetszik ez a skandináv szereplőgárda vonal az elmúlt évek északi filmterméséből: Nomi, Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas, ezzel is kicsit eltolva a film valós hangulatát a csontig lerágott amerikai feeling irányból.

  12. Hurt Locker? Zero Dark Thirty? Még a hátam is beleborsódzik ezeknek a roppant unalmas filmek címeinek a láttán :D De ez elég érdekesnek tűnik :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.