Az angolok lerohanják Hollywoodot!

A Vanity Fair dobta össze az alábbi videókat, amikben a Hollywoodot bevevő angol színészekről tudosítanak háborús arhívum stílusban.

Pár villanásra feltűnik Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Damian Lewis, James MacAvoy, Felicity Jones és Keira Knightley is, és még sokan mások. Videók a tovább mögött.

human
írta
2015. 02. 05. 04:00
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Az angolok lerohanják Hollywoodot!” bejegyzéshez

  1. Szerintem nagyon jók lettek. Colin Firth-t hiányoltam, mint hadvezért és királyt, de attól még jó lett. :)

  2. Hát igen ha filmet akar nézni az ember vagy akár normális sorozatot akkor az angolokhoz kell menni. Amerikában már nem tanítják a színészetet. Próbálnának összeállítani ilyet amcsikról elég rövid lenne a videó. Pedig ez is csak egy töredéke nagy angol színészeknek, színésznőknek. Elég sokan hiányoznak még.

  3. Azért nem mondanám, hogy nincsenek jó amcsi színészek. De hogy az angolokból sok van, az biztos! :D Ha hirtelen fel kellene sorolni a kedvenceimet, azok biztosan nagyrészt angolok lennének!

    A videó meg állat, bárki is találta ki.Főleg a végén Judi Dench!

  4. DarkEagle – Azért sikerült egy jó nagy marhaságot írnod! :DDD Harvard drama school, Julliard, Yale of Drama, Carnegie Mellon, Tisch School of Art, Actors Studio at Pace, UCLA, stb… a világ húsz legjobbnak tartott színésziskolája közül 18 amerikai, kettő angol.

  5. Ez nagyon jó volt, de tényleg nem eresztették bő lére a hódító angolok számát. Ennél jóval többen menők manapság Hollywoodban.

    És most kérnénk videót Angliába vándorolt amerikai színészekről :)

  6. Nyílméregbéka:

    Ember ennyire nehéz volt felfogni amit írtam? :D
    Nyilván nem arra gondoltam hogy hol van több színész tanoda. XD
    Hanem arra hogy Gagyivúúdban már nem tanítják mert beérik ilyen lámákkal is mert hozzák a szokásos pénzt amit várnak. Angliában azért megerőltetik magukat mert ott még nem csak a bevétel számít. Remélem most már érted.
    Nem a sulikon volt a hangsúly barátom hanem az onnan kikerülő egyéneken.
    Amerikai színészek közül minden 2-3. filmben ugyan azok szerepelnek kb.
    Szóval ezek a remek iskolák vagy nem termelnek elég tehetséget vagy nem kapnak lehetőséget mert egy ismeretlen névvel nem lehet eladni annyira egy filmet hisz Amerikát csak az érdekli.

    Persze van 1-2 kivétel és olyankor születik egy Whiplash pl de ennyiben kis is merül mert évente van 2 TÉNYLEGESEN említésre méltó film amin nem csak átsuhan az ember. ;)

  7. DarkEagle – “Amerikában már nem tanítják a színészetet. Próbálnának összeállítani ilyet amcsikról elég rövid lenne a videó”
    Hát ezt elég nehéz másként érteni, persze utólag lehet magyarázkodni. lehet gagyivúdizni meg hasonló sületlenséget összehordani, attól még nem lesz igazad barátom :) kár túlzásokba esni, mert csak lejáratod magad ezekkel. Oldalakon át lehetne sorolni a jobbnál jobb amerikai színészeket, és ezt te is tudod, csak divat mostánaban gagyizni, fikázni mindent…

  8. Kérdés:
    Ki az aki Clive Owennek a fülébe súg valamit?
    Natalie Dormer mellett a férfi Jack Huston (aka:Richard Harrow)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.