Deadpool, Suicide, Sparks, Assassins Creed, Focus

Gina Carano is szerepelni fog a Deadpool filmben, amiből a minap posztolta Reynolds a maszkot, méghozzá Angel Dustot alakítja majd a kemény színésznő.

A Valentin Nap kapcsán az idei Nicholas Sparks-film kapott egy új trailert, de nem volt szívem külön posztot csinálni neki. Akit érdekel, mert szereti ezeket a romantikus filmeket, az itt vetődhet rá (YouTube).

Megvan a Tom Hardy helyére a Suicide Squadba érkező csávó: Joel Kinnaman (The Killing, RoboCop)

Aztán a Focus, a Will Smith főszereplésével készült szélhámosos film kapott egy új trailert, amiben más a zene, de az unalomig ismert képeket ismételgetik. Itt nézhető (YouTube).

Marion Cotillard is főbb szerepet kap a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassins Creedben.

12 hozzászólás a “Deadpool, Suicide, Sparks, Assassins Creed, Focus” bejegyzéshez

  1. Csípem Fassbendert, de szerintem nem őt kellett volna az AC-re, inkább valami fiatalabb, és nem annyira ismert karaktert aki hasonlít is Ezziora. Igazság szerint lassan hiteltelen lesz az én szememben a sok sztár új szerepe, mert annyiszor látni őket mindenféle filmben. Hollywoodnak kéne egy kis frissítés. Félreértés ne essék, bírom Michaelt, de ez nem jó választás

  2. deni:

    Csak ha a pletykák igazak, akkor nem is Desmond és a leszármazottai lesznek benne, hanem teljesen új karakterek, szóval Fassbender bőven jó lehet.

    Személy szerint örültem volna ha a Desmond sztori van benne bőrlehúzások nélkül, értelmesen befejezve, sajnos azt a játékokban már soha nem kapjuk meg és nagyon úgy tűnik filmen sem.

  3. Ki mondta, hogy Fassbender Eziót fogja játszani? Ez honnan jött, eddig max. Desmondról volt szó, de az is csak pletykaszinten.

    Én nem bánom, hogy ismert színészek, legalább minimálisan kevesebb az esélye, hogy valami igénytelen szar legyen. Persze attól még lehet.

  4. Meglep, hogy Kinnaman-ről eddig nem esett szó, szerintem teljesen jó pótlék, bár Hardy szintjét egész biztos nem hozza.
    Fassbender meg minden szerepben jó, erre is biztos, hogy alkalmas lesz :D

  5. Meglep, hogy az Assassin’s Creed-ról csak ezt a hírt tetted ki, pedig tegnap kapott dátumot is, kb. az Avatar 2 helyét.

  6. Egyébként Fassinak nagy érdeme hogy elkészül a film, ráadásul az ő neve jelentheti azt is hogy megpróbálnak minőségi terméket csinálni, és nem csak a franchise marketingértékével eladni. Cotillard is jó jel.
    Remélem a ubi összehoz egy fasza történetet, mert amit az utóbbi időben a játékokkal művelnek az kritikán aluli.

  7. wow valaki még emlékszik az új Robotzsaru filmre ? már teljesen el is felejtettem, hogy létezett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.