Rövidfilm: Power/Rangers

A Punisher: Dirty Laundry készítője, izé, producere ezúttal a Power Rangerhez hozott össze egy látványos, viszonylag ismert arcokkal tömött rövidfilmet. Legalábbis James Van Der Beek és Katie Sackhoff nekem rögtön feltűnt. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 02. 24. 20:36
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Rövidfilm: Power/Rangers” bejegyzéshez

  1. Oké!

    Ez beteg darkos cucc volt de megvettem, 1,5 órát ebből bármikor bárhol, ez végre közelit ahhoz amit látni szeretnénk és nem az a tini nyálcsorgatás amit eddig mutattak nekünk. STFU AND TAKE MY MONEY!!

  2. Azon kívül, hogy a közelharcok kicsit gyengék (lehetett volna jobb koreográfia néha, meg jobb kaszkadőrök is a főszereplők helyett, de fogjuk rá, hogy nem fért bele a keretbe) teljesen jó hangulata van, és jól próbálja a áthúzni a rangereket a realistább oldalra.
    Az néger srác oktatóvideója – és annak elhelyezése a sötét történetben fenomenális :)
    Most már kicsit hihetőbb, hogy akár jó film is lehetne a néha-néha előbukkanó Power Rangers-movie ötlet…

  3. darkos (!), komolyan vehető (!), Power Rangers (!), Dawsonnal (!) és ráadásul működik…ha nem látom, soha nem hinném el :)

    volt amúgy bármilyen hasonló hangulatú Power Rangers történet akármilyen formában korábban? én csak a sorozatokat néztem a német RTL-en kiskölyökként, de nem rémlik, hogy bármi is a közelében lett volna ennek. Így viszont érdekes, hogy miért pont Power Rangersnek hívják, mert ennyi erővel lehetne a Maszkos sötét lordok F*szomnagy lepkék ellen is, gondolom a brandnek van húzóereje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.