Mi van akkor a Spider-Man filmmel?

Drew Goddard többnyire az írási képességeiről volt ismert, de most úgy néz ki, hogy a Marvel-Sony közös Pókember filmet ő fogja írni és rendezni. Elvileg ezeket lehet tudni:

-No new origin story, Spidey exists from the beginning, taken as a given
-New actor, probably an unknown, he will be specifically based in High School and they want him to be able to grow up into the role. The thought being if this works, Spidey can do multiple trilogies for years ala Harry Potter.
-A major part of the first film will involve Spider- Man fighting Iron Man and then trying to pass the “audition” to join the Avengers
-The first film will involved the Sinister Six coming together with the thought to later maybe spin them off.

Mindenki megnyugodhat, szerintem mindkét stúdió tudja, hogy pókcsípés nem kell még egyszer. Pókembernek képességei vannak, és kész. Fiatal, nagyjából ismeretlen, középiskolásnak eladható színészt keresnek, aki majd belenő a szerepbe és sok sok éven át felhúzza a jelmez nekik. Az első filmben nagy bunyó Iron Mannel, utána pedig egy próba az Avengersbe kerülésre. Az első filmben jön majd össze a Sinister Six (a Garfieldesből tervezett spinoff kukázva).

human
írta
2015. 03. 03. 03:33
megjelenés
32
hozzászolás


32 hozzászólás a “Mi van akkor a Spider-Man filmmel?” bejegyzéshez

  1. Na, és miért pont Vasemberrel balhézik össze? Egyébként bírom mikor valami oknál fogva két szuperhős egymásnak feszül. Ilyenből már láthattunk kis ízelítőt a Bosszúállók-ban. Aztán majd jövőre Amerika kapitány vs Vasember. Visszatérve a pókhoz, még mindig nem bírom megemészteni, hogy a Webb/Garfield féle tervek törölve. Nagyon megnéztem volna azt a 3. részt, illetve a Sinister Sixet is.

  2. Rolee:

    Szerintem ezt itt nem úgy kell felfogni, hogy Spider-man VS Iron Man, mint most a Civil War-nál (Cap vs IM), hanem ez itt inkább egy team up jelleg lesz. Kicsit balhéznak a tagságon, aztán meg legyűrnek valami rosszfiút együtt, valószínűleg egy-két Sinister Six tagot.

    Azért nem bánnám ha a Felicity Jones-t megtartanák a reboot-ra is…

  3. Legalább nem szakadnak el teljesen a legutòbbi két film szálaitól. És ez alapján érthető ok is volna, hogy ész nélkül neki megy Vasembernek. Sinister Six is lesz ráadásul, igaz nem külön filmben. Az ismeretlen fiatal színészhez való ragaszkodás szintén érthető megoldás. Legalább egy évtizedre előre tudnak tervezni vele. Garfieldet érdekelte volna a folytatás biztos szívesen folytatták volna vele a közös munkálatokat. Mivel kijelentette, nem hajlandó több pókos filmben már szerepelni, muszály volt megválni tőle és keresni valaki mást helyette, akármilyen nehéz volt még pár hete elfogadnom ezt a tényt. Eddig kecsegtetőek a tervek számomra. Mary Jane-t és Jamisont is behozznák a képbe, nagyon jó lenne.

  4. Örülök annak h Marvel Cinematic Universe-hez került, ott a helye, viszont ez a 3. színész kérdés mostmár kurvára unalmas

  5. Goddard? Yes, please! A Vasember ellentét is feltehetőleg ki lesz bontva, megalapozva már korábbról, úgyhogy ez eddig állat..imádtam Pókit mindig is, de 2004 óta most tudok érte először lelkesedni.

  6. Remélem hangulatban is eltávolodnak végre a Raimi féle pókember feelingtől, mert a Csodálatos pókember is egy az egyben ugyan az volt.

  7. Várható volt, hogy bedobnak egy már ismert szuperhőst az első filmjébe. Tutira akarnak menni az új póki filmmel, így a “legjobbanmozibahívóbb” karaktert tették be mellé + van ennél jobb felvezetés az Avengersbe :)?!

  8. lehet hülyeséget kérdezek, de most akkor a különálló sinister six film törölve?

  9. Kocsis92: Olvasd el a poszt utolsó zárójeles mondatát megint.

    Én leszarom, ha új színész jön a pókember szerepében, CSAK J.K. SIMMONS-T HÍVJÁK VISSZA!

  10. Kocsis92: “The first film will involved the Sinister Six coming together with the thought to later maybe spin them off.” Vagyis az első filmben összeáll a Hatos, akik később talán kapnak egy külön spin-offot.

    Skate: Tényleg Garfield hagyta ott a szériát? Ő nem akart többé Spidey lenni? Akkor így végül is mindegy. A leírás alapján ez még akár kvázi-folytatás is lehet a Webb-filmekhez, csak más színészekkel.

    Mondjuk sosem értem, mi ez a nagy hiszti folyton, hogy úristen, más lesz Pókember! Más lesz Indiana Jones! Más lesz ez, meg az! Az bezzeg senkit nem zavar, hogy pl James Bondot 2-3 filmenként más színész játssza, vagy hogy a három moziból, amiben szerepelt Hulk, mindegyikben más alakította Bannert.

  11. Tipca: Mert a Bondosítás már egy 40 éve létező jelenség. Még az internetes kommentelők sincsenek annyira hülyék, hogy ilyen miatt hisztizzenek. A Hulkkal szerintem meg azóta nincs baja senkinek, hogy láthattunk az első Bosszúállókban és az estek nagy részében szerintem pozitívan fogadta a nép. Előtte biztosan hőbörögtek sokan.

  12. Tipca: Engem például zavar az aktuális James Bond. De majd csak lecserélik már valamikor.

  13. Szerintem nem kellene, leleplezni, hogy ki játsza az új Pókembert,egészen addig amíg ő fel nem fedi magát a Civil Warban:) az mondjuk mekkora húzás lenne:)

  14. Örülök ennek a hírnek. Remélem tényleg így lesz, mert akkor már most foglalom a jegyet.

  15. Sawyer86: Valóban, sőt még örülnék is neki! De a mai világban nagyon valószínűtlen, hogy ez összejöhet, ha valaki megneszelné, tuti eladná a sztorit( A Dawn of Justice-re is vigyáztak nehogy valakinek eljárjon a szája, erre csak kikerültek az infók!).

    Én vagyok az egyetlen, akinek úgy jön le a sztori, hogy Spidey a Civil Warban balhézik össze Tonyval és aztán gondolják át a tagságiát? Az idei Ultronos mellélövést követően Tony nem mer majd új mesterséges intelligenciát létrehozni, sőt miután valószínűleg az Avengers nagy része(gondolom én) is elpártol mellőle, kénytelen lesz új barátok után néznie. Így jön képbe (remélem) Peter, akinek vagy van képessége eleve vagy Tony segítségével lesz, de szerintem mindenképp úgy fog kijönni, hogy Pókembert a Vasember “alkotja meg” . Természetesen a film egy pontján Peter rájön, hogy nem tud Tony döntéseivel azonosulni, így átál a Kapitányhoz( mint a képregényben).

  16. biztos “hallotta valahol”, nekem az rémlik, hogy Garfield a trilógiát mindenképp vállalta, és már ejtette el olyat is, hogy utána folytatja a 4-et ha kell.

  17. Ez eddig remekül hangzik! Amugy a Vasembernél minden okés a színésszel kapcsolatban, RDJ elkötelezett, vagy ott is elképzelhető egy csere? Mintha rémlene olyasmi, hogy az utolsó Iron Man filmnél már eléggé kellett noszogatni, hogy vállalja el.

  18. Tipca, fisher: Már a harmadik film elvállalásáért is nyagatni kellett Garfild-ot, az év eleji huzavona után végképp elege lett a projektből és faképnél hagyta a készítőket és a rajongókat. Egy éve már bele lehetett futni abba az elképzelésbe, hogy ebben az esettben a negyedik részre Miles Morales váltaná Petert, még a második film bemutatója előtt. A Marvel-Sony tárgyalások kiszívárogtatása után a Sony először még meg akarta tartani a teljes felügyeltett a jogok felett és még az egyezség létrejötte előtt (a rajongók nyomása is hozzájárulhatott ehhez erősen, végül megkötetett) már ők is egy másik színészt kerestek végül egy komorabb, sötétebb hangvételű Pókember történet megvalósítására, konkrétan a Kraven utolsó vadászatára,amire az átlag közönség még nem elég felkészült, hogy befogadja és minden a franchise-zal kapcsolatos tervüket ezzel kezdték leépítenni szépen lassan. Mikor már más lehetőséget nem látott a Sony, végül rábólíntott a Marvel ajánlatára és a mostani hír alapján jó úton haladnak, hogy ne sérüljön tartósan a színészváltással se a további Pókember filmek brandje.

  19. szerintem vidám Pókember filmet kéne csinálni, valami vicceset, mint mondjuk a Rendőrakadémia volt, az erőltetett komolyság nem jó ezeknek a szuperhősöknek

  20. Skate: azért az hogy a huzavona közben Garfield otthagyta az más, mint hogy alapból új színészt kerestek.

  21. Elkészült volna a trilógia 3. darabja, semmi garancia nem volt arra, hogy végül mégis sikerül meggyőzni Garfield-ot, elválalja a negyedik részt is, így a kitűzött premierek tollódni kezdtek és szaporodott a spinoff elképzelések mennyisége is egyben. Az év végén kiderült infók után a pletykák is szányra kaptak elég rendesen. És az eddigi terveket megbolygatta a Sony eléggé az ötletválsága közepette. És végül az maradt az utolsó lehetőségük, még jól jöjjenek ki a saját balf*szságukból, megkötik a feltételeikket valamilyen szinten beleszőve a közös szerződést a Marvellel.

  22. de semmi olyan nem volt, hogy “én semmiképp nem vállalom a 4-et”, ha a folytatások haladtak volna időben és a Sony nem fosik be a 2. rész “buktája” utána, akkor ki tudja mi lenne. Ez csak találgatás, hogy Garfield ott akarta hagyni, a tény, hogy a huzavona közben már nem rá gondoltak a stúdiók, hiszen egyre öregebb, és a Marvel amúgy is alapból kisebb neveket igyekszik általában (legalábbis olyat, aki nincs a karrierje csúcsán), akiknek nem kell rögtön 20 milliót adni.

  23. Kisaame nemár hogy a tetves stark alkotja meg pókembert.
    persze mindenhez csak ő ért egyedül.

  24. Anthon szerintem nem kell noszogatni.
    vasemberen kívül mást már nem is tud hozni.

  25. Reméljük hogy nem tizenéves pokfiú lessz hanem egy kicsit éretteb hálószövő! Ha már ennyire remakkolnak.

  26. Clash: Kiemelem a fordítást és a forrást is.
    “New actor, probably an unknown, he will be specifically based in High School and they want him to be able to grow up into the role.”
    “Fiatal, nagyjából ismeretlen, középiskolásnak eladható színészt keresnek”

  27. Pókember Potter és a Bosszúállók szövetsége? Nem is hangzik olyan rosszul…

  28. Azoknak akik “várható h bedobnak egy ismert … ”
    Pókembernek és vasembernek a marvel cinematic univerzum előtt is van közös múltjuk. Ugyan úgy farkassal is és fákjával is.
    Arról meg nem is beszélve hogy parker az tony stark pártfogoltja. Stark tervezett pókember ruhát is (vasember jellegűt)…
    Teljesen logikus hogy ott feszít a vasember benne. A másik lehetőség nick fury lehetett volna még. De stark népszerűbb fury meg “halott”. Avengersbe nick fury húzta be a pókembert. A moziba meg vasember fogja a pókembert az avengers csapatba behúzni. Ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.