Podcast: Nyilvános vetítés 405: Az alienek nem tudnak repülni, de Keaton igen

Újabb adás, beszélünk az Oscarról, meg ilyesmi.

Premierek: Chappie, Rio, szeretlek!, Üzlet bármi áron, Csajkor

Oscar! Meglepő a Birdman győzelme?
Van Argo 2 előzetes, a hősök visszatértek. Árpa Attila megcsinálta?
Spielberg és Chris Pratt csinálhat Indy-t, jóváhagyjuk?
Blomkamp eleget kampányolt, a FOX rábízta az Alien folytatást.

Megtekintve: Kingsman, Birdman, American Sniper

Letöltés, shownotes, RSS, iTunes.

7 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 405: Az alienek nem tudnak repülni, de Keaton igen” bejegyzéshez

  1. Őszintén szólva a Birdman szerintem egy átlagos film volt. Semmi olyan nem volt benne,amit nem csinált még meg a Hallmark, kisebb büdzséből. Lecsúszott színész próbálkozik újra csúcsra törni, csak most IGAZI művészként.Számomra meglepő, hogy egyáltalán jelölték. De gondolom most Michael Keaton karrierjét kell reboot-olni, hamarosan lehet őt látjuk viszont 1-2 drámai feldolgozásban.

  2. Birdman nagyon szórakoztató volt. Talán a Grand BP Hotel volt ami ennyire lekötött még. Whiplast nem láttam még, biztos jó az is, de nekem a Birdman nagy élmény volt, és kicsit se találtam unalmasnak, vagy vontatottnak.

  3. muhaddib: őszintén szólva mit szívtál? vagy tényleg csak “öreg színész igazi művész akar lenni” téma jött le? És ha igen, a tálalás nem számít?

  4. illetve miért kéne Keaton karrierjét kötelezően rebootolni? :) ő 25 éve nem tényező hollywoodban, max akkor rohantak volna utána eddig, ha olajat talált volna a kertben és hobbiból még színészkedne. tök rendben van, ha nem tetszik a film, de ez egy elég érdekes teória ennek ellenére.

  5. “De gondolom most Michael Keaton karrierjét kell reboot-oln”

    LOL:) nem lesz semmilyen karrierje. kábé akkor, mint mickey rourke-nak a wrestler után.

    a hallmark-filmeket annyira nem ismerem, mint te, így ahhoz nem tudok hozzászólni. de van egy olyan érzésem, hogy ez nem a 60+-os korosztálynak készült. de abban teljesen igazad van, hogy van, akinek csak ennyi jön le a birdmanből. nem szól mindenkinek. a többieknek van mázlijuk.

  6. Zert:

    hiába volt ott Rourke-nak az Iron Man 2, ő a Wrestler után sem építgette túlságosan tudatosan a karrierjét.

    ellenben nézd meg Keaton betárazott filmjeit, mind a négy kritikai és / vagy közönségsikernek ígérkezik. ő most valóban rebootolja magát és úgy tűnik elég jól válogat hozzá – plusz a Birdman miatt jobban is fognak figyelni rá, szerintem ő baromi ügyesen csinálja.

  7. Az első megtekintése után annyira nem fogott meg a Birdman, viszont a második megnézés után már tudtam mire számíthatok, és odafigyeltem a részletekre, és sokkal jobban felértékelődött bennem a film.

    A dobolós aláfestőzene néha kicsit zavart, de a színészek, a fényképezés és a film mondanivalója egytől egyig nagyon jó.

    De viszont lehet ezzel csak én leszek egyedül… De nekem sokkal jobban tetszett Norton, Stone vagy Galifianakis játéka, mint Keatoné. Tényleg ennyire jobb alakítást nyújtott ő, mint a többiek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.