8 hozzászólás a “A Rock alászáll” bejegyzéshez

  1. Nem is sikerult rosszul? Ez max egy feloras photoshop munka amiben semmi erdekes vagy vagyany nincs…egy plakatnak nem az a lenyege hogy a kozonseget a moziba csalja? Ez valoban nem is olyan rossz, hanem egyenesen katasztrofa.

  2. nos Andrew, legalább nem a Rock feje van rajta narancs-kékben, miközben szikrák repkednek

  3. @3. Andrew
    FÉL ÓRA??? Ha neked ez fél óra akkor gondolom Te vagy a legnagyobb mágus a szakmában. TANÍTS MESTER!
    KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRLEK :D:D

  4. @human: barmenyire is unalmasak volnanak azok a bizonyos karakter poszterek legalabb azzal azt mondja a studio a kozonsegnek hogy: itt a kedvenc szineszetek es gyertek el a filmre mert o benne lesz. De ez meg azt sem mondja…ez nem mond semmit :)

    @wys: nem vagyok magus de a szakmaban dolgozom es szivesen tanitalak ha akarod ;)

  5. “legalabb azzal azt mondja a studio a kozonsegnek hogy: itt a kedvenc szineszetek es gyertek el a filmre mert o benne lesz” – elég buta közönségnek kell lenni ahhoz, hogy csak akkor tudják a kedvencük játszik a filmben ha a fejére zoomolnak. Bár ahogy itt erőlködsz lehet pont abból a közönségből vagy…

    Bőven elég az ürge neve és hogy nem a megszokott perspektívából mutatják a dolgokat, teljesen jó ez a poszter.

    Továbbá nem sok összefüggés van a jó poszter és a ráfordított ps között, ezerszámra vannak olyan sablon szarok amivel többet foglalkoztak és rosszabb lett, tudod a kevesebb néha több

  6. Ez egy katasztrófafilm, és pont a poszteren látottak csalják be a műfaj kedvelőit. Egy színész feje az inkább semmitmondó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.