Kevin Smith nem hagyja abba, jöhet a Mallrats 2?

Ugye tavaly vagy még azelőtt azt nyilatkozta, hogy a Clerks 3-mal lezárja a karrierjét. Erre jött valami Tusk tavaly, ami újra felpörgette. Gyorsan el is sorolja milyen filmekkel jön mostanában, és a végén ott egy utalás valamire, ami jó lenne. Azért ez elég sok film lesz tőle mostanában. És idén nyáron még nézhetjük a Yoga Hoserst is.

Saw some websites are reporting CLERKS III will be my last flick. I did say this at one point, but Tusk changed all that. Now, the next 2 years are booked. We shoot CLERKS III in May. The HIT SOMEBODY hockey miniseries finally follows in the fall, shooting September to Christmas 2015. Then in Feb/March 2016, we tackle MOOSE JAWS and ANTI-CLAUS. And after that? I smell a rat…

Röviden: a Clerks III forgatása májusban, Hit Somebody hokis minisorozatot idén ősszel, utána 2016 elején Moose Jaws és Anti-Claus. És utána…

Vajon folytatható értelmesen a Mallrats? (Itthon Shop-Show címen futott, mert csak, angolt angolra a menő fordítani.) Mondjuk Brodie ráér, és tippre Smith haverjai meg új kedvencei közül páran tuti vállalnak rövid cameot, bár Ben Affleckkel (Affleck was the bomb in phantoms yo) nem tudnak felérni.

human
írta
2015. 03. 13. 04:28
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Kevin Smith nem hagyja abba, jöhet a Mallrats 2?” bejegyzéshez

  1. A Tuskért kár volt. Nem biztos, hogy tovább kéne ezt a filmesdit erőltetnie, hiszen jól láthatóan nem megy mér neki egy ideje. Azt meg végképp nem lenne szabad hagyni, hogy a régi, jól sikerült filmjeinek emlékét gyalázza meg néhány hitvány folytatással.

  2. A Tusk után úgy éreztem magam mint akit megwrőszakoltak… suszter és a kaptafa, undorító, felkavaró, beteg celluloidszemét volt, éppen egy fokkal jobb a Human Centipedenél. Annyi a difi hogy ott tudtam mire számítsak. Szerintem, csak a viták elkerülése végett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.