Ömlesztve a Marvel, Lawrence, Leviathan, Blomkamp, Lancelot, Alien 5 ami 3 akar lenni, Scarface remake, Besson producerkedik, és jön egy cápa is amit az ID4 2 átugrik

Mivel Whedon dobbant a Marvel univerzumból az Avengers 2 után, így a stúdió keresi azt, akire rábízhatná az Avengers 3: Infinity War part 1-2-t. Nem mentek messzire, hiszen a Winter Soldiert rendező duót, Anthony & Joe Russo-t fogják valószínűleg megbízni a feladattal.

Jennifer Lawrence egy MTV interjúban azt mondta, hogy az X-Men Apocalypse az utolsó film, amiben a mutáns Mystique-et alakítja. Persze lehet, hogy a FOX még meggyőzi valamivel (tűű tűű, tolat a pénzkamion.)

Úgy tűnik a The Leviathan-ból film lesz, legalábbis már van kép producere a projektnek: Neill Blomkamp (District 9, Elysium and Chappie) és Simon Kinberg. Tudjátok, a felhőben “bálnavadászos”.

És ha már Neill Blomkamp, akkor ismét olyasmit nyilatkozott, hogy az első két Alien filmet veszi igazán figyelembe. Plusz Ridley Scott megkérte, hogy a készülő forgatókönyvben egy apróságon változtasson, mert az a Prometheus 2-vel nem illett volna össze. Igen, elvileg arról még nem tett le a stúdió amúgy, mármint a Prometheus folytatásáról.

Miközben Guy Ritchie csinál filmet a kerekasztal lovagjairól, addig egy másik stúdiónál a Man At Arms nagyágyút kezdték betölteni. A rendezői székbe Jonathan Liebesman került, aki a Teenage Mutant Ninja Turtles és a Wrath of the Titans filmekért felelős, és elvileg az Unforgiven stílusában, öreg Lancelottal nyúlnának a legendás figurákhoz. Tuti jól sül el!

A Straight Outta Compton írója újradolgozza a Scarface remake forgatókönyvét (vagy 5 éve fut a projekt, már kétszer újraírták legalább), Los Angelesben fog felemelkedni egy bevándorló az alvilágban. Vicces, hogy ugyanez a csávó dolgozik amúgy a The Birds remake forgatókönyvén is.

Luc Besson producerkedésével, Steven Quale (Into The Storm) rendezésében készül majd a The Lake, amiben négy Navy SEAL kutat valami kincs után Szerbiában. Főbb szerepekben Sullivan Stapleton (300: Rise of the Empire), Charlie Bewley (Like Crazy) és Diarmaid Murtagh (Sons of Liberty), a negyedik még nincs meg, és J.K. Simmons is feltűnik egy kisebb szerepben.

Louis Leterrier (Now You See Mee) rendezi az In The Deepet, ami komolyan vett cápás film lesz. Egy szörfös sodródik valami roncson a tengeren, próbál visszajutni a szárazföldre, de egy cápa vegzálja közben. Szóval túlélő sztori.

Charlotte Gainsbourg is szerepelni fog az Independence Day 2-ben.

22 hozzászólás a “Ömlesztve a Marvel, Lawrence, Leviathan, Blomkamp, Lancelot, Alien 5 ami 3 akar lenni, Scarface remake, Besson producerkedik, és jön egy cápa is amit az ID4 2 átugrik” bejegyzéshez

  1. The Lake – valamiért a Battlefield Bad Company-k ugranak be a leírás alapján, ha hasonló lenne szerintem sokan kajálnák

    Independence Day 2 – Charlotte Gainsbourg-ről mintázzák a basic alien model-t, csak mo-cap kell, utómunkára sem szorul

  2. whedon részéről a dobbantás remélem azt jelenti, h azért még a scriptet ő írja meg

  3. én már sokkal szívesebben nézném az avengers harmadik részének a második részét, mert az lesz igazán a tuti….. Mistíquenek meg szerintem pornókban kéne szerepelni, de igényesebb fajtában… és kösz Ridley Scott, hogy már beleszólt a készülő filmbe, mi legyen benne szar ( biztos az elefántemberek nem maradhatnak békések, kopasz köcsögöknek kell lenniük )…Scarface remake meg nevetséges ahogy van

  4. Nem tudom, hogy a Scarface remake ellen miért hőzöngötök, amikor az Al Pacinós verzió is egy 1932-es filmklasszikuson alapszik (az meg egy régi regényen, amely Al Capone élete fikciósítva).

  5. buzifiú : biztos úgy érzik, hogy ami tökéletes azt kár bolygatni, vagy akkor csinálják meg jobban

  6. zsoltiabéka: 30 évenként változik annyit a környezetünk, a filmezési és a történetmesélési technika, hogy simán van értelme egy-egy régebbi mű újragondolásának. Ráadásul egy régi filmre nem biztos, hogy vevő a fiatalság, a mai sztárokkal viszont el lehet nekik adni újracsomagolva a történetet.

    Egyébként Hollywood amióta világ a világ, a remake-ekből él: amikor megjelentek a hangosfilmek, remake-elték a némafilmeket, amikor színesre váltott a technika, ismét elmesélték a fekete-fehér filmeket, a televízió elterjedése után a közismert történeteket csinálták meg újra sokkal látványosabban, hogy visszacsábítsák a mozis vetítésekre a közönséget, plusz egy csomó régi filmet csináltak meg tévéfilmes verzióban…

    Nem mellesleg meg nincsen új történet a Nap alatt, az összeset elmesélték már, most már csak régi sztorikat kombinálják az írók is.
    Vesd össze:
    Harry Potter vs. Csillagok háborúja vs. Batman vs. Hamupipőke vs. A gyűrük ura vs. A dzsungel könyve. Lecsupaszítva mindegyik cselekménye ugyanaz, az árva főhős a segítőivel kooperálva felveszi a harcot a gonosz ellen. A karakterizációban és a célhoz vezető útban vannak eltérések.

  7. buzifiú : ezt értem is, csak valahol szomorú ez a biztonsági játék… annyi jó történet lenne , ami még elmesélésre vár.. csak a fantasy vagy scifi irodalom mennyi sztorit hozott létre az elmúlt évtizedekben

    a mai filmek meg szerintem konkrétan szarabbak mint amiket 20-30 éve láthattunk, de nem akarok panaszkodni

    az biztos, hogy sok gengszterpalánta van nálunk is, akik imádnak lopni csalni és hősként tekintenek egy scarface jellegű figurára, szóval tuti kaszálni fog

    szóval ami a gond vele, hogy nekem ez unalmas hír, nem újdonság, na puff, remakelik a scarfacet , bár a régi filmnek megvannak a hibái azért van benne sok klasszikus jelenet, pl amit a motoros fűrésszel művelnek, a hülye ingek, helyszínek, úgy se fogják visszaadni azt a hangulatot… szóval megint ez a csináljanak maguknak sok pénzt egy gagyi remakkel érzés van, persze ki vagyok én, hogy ebbe beleszóljak, max nem megyek el megnézni moziban és kész

  8. buzifiú : harry potter filmes látványvilágát azt konkrétan az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisából nyúlták

  9. ez a Leviathán pl sokkal érdekesebb, legalábbis én imádom az ilyen elszállt scifiket, durva látvánnyal, ráadásul ha ezt egyből így megtámogatják anyagilag, akkor magyar animátoroknak, meg kezdő filmeseknek is érdemes lenne ilyen filmecskékkel házalni

  10. Az idő nem mindig tudja igazolni a remake-et. A Scarface egy olyan film, ahol nagyon jól működött a dolog. 1983-ban sztem a kutya nem emlékezett már rá, hogy volt 1932-ben egy ilyen film. De a remake híresebb lett mint az eredeti, így ma sokan nem is tudják hogy volt. Szerintem így érdemes ezt csinálni. Azonban 30 év ide vagy oda a mai emberek még ismerik ezt a filmet. És bár nem vagyok otthon az alvilágban, nem hiszem hogy 83 óta annyit változott volna a helyzet. Nyílván minden modernebb lett, de ettől nem hiszem hogy annyira más felemelkedés történetet össze lehetne hozni. Sőt nemrég nézhették végig ugyanezt a rajongók Breaking Bad címen.

    Whedon nyílván szeretné a sikerét kamatoztatni és saját projecteket megvalósítani, nem pedig lekötni magát újabb 3 évre. Én is örülnék ha a “trilógia” egységes lenne és ő rendezné, de tény, hogy nagyon kíváncsi vagyok mi pattan ki legközelebb a fejéből.

    Lawrence finoman jelezte, hogy több pénz kéne, szerintem meg is fogja kapni :)

    A Leviatánnak örülök, csak nehogy megint a stúdió szétbarmoljon egy jó ötletet.

  11. Szerintem Whedon jobb író, mint rendező, úgyhogy remélem azért a forgatókönyvet még elvállalja.

  12. A Winter Soldier szerintem nagyon rendben volt, szerintem az Avengers-el se lesz baj. Csak Whedon tényleg körmölje le nekik mielőtt elhajózik.

  13. Whedon azt mondta, ha ennél több karaktert mozgató filmmel kell dolgoznia, bekattan!

    Előbb-utóbb viszont eljutunk majd oda, hogy ragsorolni kell a főbb hősök közül, szóval nem baj a váltás.Ha valami baj ütne be a Civil Warral úgyis visszahívják Whedont!De remélem, hogy nem így lesz!

  14. Whedon mondta, hogy szívesen maradna a Marvel “családdal”. Szerintem megkapja a Captain Marvel filmet.

  15. Scarface hőzöngés ide vagy oda, zsoltiabekanak igaza van, azt a hangulatot képtelenség megteremteni már. Szerintem egy két filmet jobblenne békén hagyni legalább egy időre. Mondjuk száz évre

  16. Vaze, akkor nem nézed meg, ha nem érdekel…
    Ez még mindig nem Latin-Amerika, ahol ugyanannak a mexikói közönségnek készül ugyanabból a romantikus regényből 16 éven belül a negyedik adaptáció (La Mentira, El Juramento, Cuando Me Enamoro, Lo Imperdonable).

  17. A Leviathan-nak orulok. Remelem jo forgatokonyv lesz belole es nem a levadasszunkmindentdeegyvalakimegakarjamentenioketesgyozajo tipusu sztori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.