43 hozzászólás a “Lex Luthor” bejegyzéshez

  1. ja, hogy ez egy mozifilmhez kép, azt hittem csak vicc, tojást akar sütni a saját fején a csávó vagy ilyesmi

  2. hahha és akkor most lehet röhögni, hogy megint átvágtak mindenkit :)) igen, csinálnak egy nagyon olcsó, egyszerű filmet és sokat keresnek vele

  3. Tokmindegy. Heath-et is hulyere fikaztak a TDK elott, hogy becastingoltak Joker-nek, aztan meg mi lett az eredmeny… Okozhat ez is meglepetest.

  4. zsoltiabéka: Az se árt, ha szorult bele annyi tehetség, mint Eisenbergbe. Mert ő szerintem van olyan jó képességű színész, hogy egy jól megírt karakterből ki tudja hozni Lex Luthort.

  5. De ha lenne haja és Lex lenne akkor dölhetne ki a bili , igy nem.
    Ráadásul még hasonlit a smallville sorozatos lex re is.

  6. “ez a Heath-et is mindenki leoltotta, szóval jó lehet ez” érvelés zseniális már 7 éve :) azóta azért sok víz, meg képregényfilm lefolyt a Dunán.

    nem azt mondom, hogy nem lesz jó, mert végül is ki tudja, de alkatra, korra ő nálam markánsan kilóg, mint Luthor – persze mindig arról ment az anyázás, ha Superman, akkor Luthor és ez unalmas, hát most itt egy ÚJ Lex, kérdés mennyire lehet majd komolyan venni (Jesse megszokott makogó hangja az, ami igazán zavar a színésznél.)

  7. A haj rendben van, csak a színész eléggé mellényúlásnak tűnik a szerepre.
    Bár Affleck, meg főleg Gal Gadot után ez annyira nem is fail.

  8. @abelh
    Hogy a fenebe engedhetne meg maganak egy studio egy 250 millas filmnel, hogy nem a legtokeletesebb embert valasszak ki? Kapasbol szerintem senki nem tud egy blockbuster eseteben egy fos castingot emliteni. Max a script/crewban lehet kivetni valot talalni, de hogy a castbol nem igen, az 100%… Attol meg mert a penz a fo, nem hulyek ezek.

  9. Szerintem örüljünk, hogy nem egy ilyen Jay Courtney-féle gyerek lett Lex!

    zsoltibéka: elég írritálóak a megnyilvánulásaid!

  10. “Samu : ok, ez rendben van, de indokold is meg, szerinted mi benne a jó? :))))”
    ok, ez rendben van, de mióta kell egy szubjektív véleményt indokolni? főleg az interneten :D

    simán lehet pl, hogy ez egy fiatal Luthor lesz, aztán kap valami szert vagy páncélt és később zúzni fog. Vagy Zack elrontja az egészet, ahogy azt négylányossárkányos izét is.
    Az viszont biztos, hogy nekem moziban lesz

  11. Nem hogy irritálóak zsoltiabeka megnyilvánulásai… Pusztán csak olyan… Primitívek. Egyszerűek.

  12. S23L3S says:

    “zsoltibéka: elég írritálóak a megnyilvánulásaid!”

    count me in.

  13. Elég szociopata tekintete van, amúgy szerintem nem rossz színész, jó lesz a szerepben.

    zsoltibéka meg előre eldöntötte, hogy utálni fogja a filmet, szóval bele fog kötni mindenbe.

  14. Szerintem karakteres feje van mondjuk ez csak egy beàllított kép a vàsznon másmilyen lesz

  15. mint 1 börtöntöltelék :D
    amúgy eddigi legjobb Luthor Michael Rosenbaum volt, itt látok némi hasonlóságot és nem csak mert szintén kopasz.

  16. Akos gal gadot nem fail, szerintem meg egy jó nagy fail.
    remélem jól megbukik és más kapja helyette WW szerepét.

  17. azért hihetetlen hogy kaptok egy fekete fehér képet egy kopasz csávóról és egyből el vagytok tőle ájulva, hogy ez milyen nagy szám, tényleg csak gratulálni tudok nektek, és ez elvileg egy több száz millió dolláros film lesz, nagyon igényesek vagytok, de tényleg, sajnálom, hogy már senki se gondolkozik

  18. Hihetetlen, hogy kapsz egy fekete-fehér képet egy kopasz csávóról és egyből tudod, hogy ez egy nagy szar lesz, s tudod, hogy egy több száz millió dolláros filmet elcsesztek mér akkor, amikor castingoltak.

  19. Akkor, hogy kiálljak dzsesszi mellett érvekkel is: bizonyította már több filmben is, hogy színészileg rátermett (nekem ezekben: The double, Adventureland, Night moves, The social network, 30 minutes or less), először azt hittem, hogy kopaszon hülyén néz majd ki, de teljesen rendben van külsőre is egy fiatalabb Lexhez, – mert ugyebár Luthor se 40+ évesen született – plusz ne felejtsük el, hogy minden a jó scripten fog inkább múlni mivel egy Kevin Spacey is volt már szar Luthor, erről ennyit.

  20. Kevin Spacey botrányosan rossz és ripacs volt a Superman Returns-ben. Akkor mindenki azt mondta, hogy milyen jó választás a szerepre. Ennyi erővel Eisenberg simán lehet jó Luthor.

  21. valami olyasmi képet vártam, hogy kigyúrva, öltönyben feszít valami felhőkarcolóban vagy egy amcsi zászló előtt… ez alapján csak olyan sértődött “tininek” tűnik, akinek heccből leborotválták a fejét a koliban, amíg ki volt ütve…
    biztos, hogy el tudja játszani többször is a facebook-os srácot kopaszon is, és még illeni is fog ebbe a filmbe (és még a film is lehet jó), csak nem biztos, hogy dc univerzumot kellett volna ráhúzni az egész projektre…

  22. Nekem az a bajom, hogy ez a Jesse az összes filmjében, amit láttam olyan mamlasznak tűnt, nehéz elképzelni róla, hogy hirtelen egy badass LL lesz belőle. Bár mondjuk ez a kép nem rossz.

  23. Anthonz: Szerintem a Now You See Me-ben minden volt, csak mamlasz nem. (nem túl jó az a film, de a casting hibátlan volt)

  24. Akkor vegyétek a sorba a kedves dicaprio-t is! A Titanic óta gyerek feje van, aki meg akar fagyni, folyamatosan!! :D

    S persze biztosan szar film lesz, mert ez a gyerek játssza kopaszon Luthor-t! Istenem… ennyi észt!!

  25. simán jó.
    igen jól láttátok, ennyivel is le lehet reagálni.

    si..mán.. jó… :o

  26. Látattok ettől a sráctól egyáltalán 1-2 filmnél többet ugyanis a nem hype filmjeit sem árt megnézni mert azokban hozza igazán magát. Nem véletlen válogatták be őt ide. Egy ekkora hype filmbe nem fognak csak valami random csókát betenni. Az első filmnél sem a castin volt gázos hanem a forgatókönyv. ;)

  27. zsoltikám, ha jól fogtam föl, amit írtál, akkor az azt jelenti, hogy egy több száz millió dolláros filmben nem szerepelhet egy kopasz csávó ? de hát miért nem ?

  28. Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy alapból többféle LL értelmezés van, minden érában idomították egy kicsit Luthor figuráját a valóságos világ aktuális genyóember-típusához.

    a) kövérkés, köpcös, orosz származású, intelligens tudós
    b) kicsinyes, őrült tudós, aki féltékeny Supermanre (de már nem orosz), aki idősebb Clark Kenttől, középkorú, marad a köpcösség
    c) valamikor a hatvanas években új eredettörténetet kapott, amely szerint LL is Smallville-ben nőtt föl
    d) a hetvenes években gazdag, jó nevű családból származó férfi
    e) a Superboy c. tévésorozatban egy idióta barom
    f) a nagy DC-s univerzumreboot után már multimilliárdos és sportosabb, magas férfiként ábrázolják, az eredettörténete szerint gyerekkorában erőszakoskodtak vele
    g) ezzel párhuzamosan a kilencvenes években egyes képregényírók őrült tudósként, mások tehetős fickóként ábrázolják, bőven kölcsönöznek tulajdonságot a rivális Marvel maffiózó Kingpinjéből
    h) megjelenik a hosszú vörös hajú, fiatal Lex, aki az agyát a saját fia testébe ültette bele
    i) a The New 52 Luthorja a korábbi elemeket egyesíti többé-kevésbé, ám most Luthor egy vékony, kopasz csávóként van rajzolva
    j) a TAS-ban Luthor egy gazdag, fiatal Telly Savalas

  29. Én sok potenciát látok benne, szerintem jól fogja játszani!
    Véleményem szerint minden filmben fejlődni fog, hogy az első filmben ilyen nyüzüge ember lesz és későbbiekben meg már tele nyomja magát szerekkel hogy kigyúrtabb teste legyen és reméljük majd páncélja is lesz :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.