A Deadpool végül R besorolású!

WTF, elég kemény lenne, ha hónapokig gyúrtak erre a poénra, és az volt a vicc, hogy PG13… Egyszerűen nem tudom, mennyire április 1. az alábbi videó és Ryan Reynolds tweetek tartalma, vagy mennyire igaz. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy végül Rated R lesz a Deadpool, vagy beszoptam egy bolondok napja poént, de remélem az előbbi.

update: mára már tuti, hogy nem kamu hír!

Szóval itt ez a videó, amiben Ryan feltűnik kosztümben is, vicces a Wolverine duma meg minden.

Ez így magában egy jó kis poén, de nézzük meg a hivatalos Reynolds twitteket hozzá. Ezt írta este 7-kor (a mi időnk szerint):

Viszont kicsit később:

És persze RIP SLATER. “It’s ok Jesse, Slater can’t hurt you anymore.”

human
írta
2015. 04. 02. 03:55
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A Deadpool végül R besorolású!” bejegyzéshez

  1. Ez a baj ezzel a nappal… lehoznak valamit, amit az emberek NAAAGYON SZERETNÉNEK, de persze kiderül, hogy április 1. És akkor ezen kéne nevetni? Ez nem vicces. A videóban amúgy mondják, hogy aprils fool.

  2. Elolvastam újra, amit írtál… ja hogy az lenne az aprils fool, hogy eddig úgy volt, hogy pg13. Na most már én sem tudom, kapja be ez a (tegnapi) nap.

  3. az már sokadszor jut eszembe,hogy nem lehetne két verzió?
    mint ahogy vannak eléggé más rendezői-theatrical cut verziók…lehetene egy gyépés családi meg egy Rated R.
    Vagy ez túl drága?

  4. tegnap nap elején tweetelte a sajnálkozós, “jó lesz ez igazából srácok pg13-mal is” posztot, este pedig lejött az igazi hír (amiért amugy Reynolds is küzdött már jó ideje), a video és tweet formájában is, hogy a délelőtti april’s fool volt, ez bizony R lesz, ez az official is (AMC Movie News-on is leközölték este még)

  5. Ahogy olvasgatok utána, nagyon az bizonygatják, hogy igaz a hír… Nem lenne semmi, na!:)
    Reynolds a jelmezben meg tökéletes.
    Edig is vártam, de na… így lenne az igazi!

  6. Még ha igaz is, nem hiszem hogy előre eltervezett lett volna ez a váltás. Követendő lépés lenne a stúdiótól, ha engedve a nézők kívánságának, meglépné ezt.
    De most őszintén, ennek a karakternek tökéletesen semmi értelme nem lenne PG-13-as verzióban.
    (reménykedősSmiley)

  7. Remélem komoly mert poénnak kicsit durva lenne, mondjuk ha komoly az is elég erős főleg ha előre eltervezett volt

  8. Így,hogy 18-as lesz viszont sok múlik majd rajta. Ha valami oknál fogva megbukik a kasszáknál akkor örök időkre áshatjuk a 18-as korhatárt hasonló filmeknél.

  9. remélem az első trailer fantasztikus lesz, rengeteg humorral. és ide kapcsolódik, de adja az ég, hogy a Mad Max is siker legyen az R besorolásával, hogy a stúdiók lássák van némi nézőerő ott is, még ha csak 50 milliós befektetésű filmeknek is.

  10. Prothean

    Ha bukni fog akkor azt nem lehet a korhatarra fogni. Nyilvan nem felmilliardos mozibevetel a cel (szerintem realisan ennek kb fele ami talan elvarhato, korhatartol fuggetlenul), 3-400 milliot pedig siman hozhat egy jo R-es besorolasu film, erre az utobbi evekben is volt rengeteg pelda. A Kingsman peldaul 350 millio dollar felett fog zarni a mozikban (szinten Fox film).

  11. Szerintem a Kick-Ass első része és most a Kingsman sikere volt az a rated R löket a stúdiónak, hogy végül még egy comic moviet bevállaljanak így. Ha ez és a Mad Max is szépen teljesít már kapnak egy képet róla, hogy igenis van erre igény és van benne pénz is ha normálisan tálalják és jó kritikákat kap.

  12. A Kingsman bámulatosan jól tartja magát a bevételi listákon, úgyhogy talán azon felbuzdulva bepróbálnak még pár ilyen projektet a stúdiók. Csak ahhoz nyilván kell a pozitív visszhang is :D

  13. Kirázott a hideg, és könnybe lábadt a szemem az örömtől. Ott leszek a moziban. Reynoldsot eddig is tökéletesnek tartottam a szerepre, de ez a videó szerintem minden kétkedőt meggyőzhet, csak a Wolverine-ben szúrták el a karaktert, de ez az eddigiek alapján hatalmas város.

  14. Én sose szerettem Reynoldsot de hatalmas respect, hogy ennyire kitartott a karakter hiteles ábrázolása mellett! Én is ott leszek a moziban! :)

  15. Faith in human race restored :DDD ÉDes istenem add hogy kurvajó legyen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.