Terminator: Genisys-előzetes másodszor, még egy fordulatot lelőve

Na mi az, nem volt elég senkinek, hogy a régi sztorit látjuk kicsit máshogy, fiatal Arnolddal, barátságos öreg Arnolddal és egy másik színészistennel, miközben Emilia Clarke menekül egy folyékony terminátor elől? Boom, tessék, felfedtek még valamit, ami gondolom úgy a film felénél kerül majd elő. És még messze a premier.

Direkt nem lövöm le a bevezetőben, de ettől nekem páran kiköltöztek a városból. Valahogy csökkentett a Terminátor érzeten, kicsit szürkébbé tette az egészet. Másnak persze azt hozhatja, hogy végre érdekli. Te hogy voltál vele? Az új trailer a tovább mögött.

Plusz egy kis Game of Thrones extra Emilia miatt:

89 hozzászólás a “Terminator: Genisys-előzetes másodszor, még egy fordulatot lelőve” bejegyzéshez

  1. Színes szagos, de nem az igazi, főleg így… Blockbusternek még elmehet, de világot nem fog váltani az tuti…

  2. Szerintem ütős lesz :D A CGI kicsit fura :D Meg hogy ez milyen terminátor is lesz :)
    De az nem meglepő hogy John Connor mint terminátor :)

  3. Mi a… úúú… nem kellett volna megnéznem, bár gyanítom úgy is belefutottam volna, amíg nem jön a dvd verzió.

    NE NÉZZÉTEK MEG! TÉNYLEG NE! :) Na megyek, sétálok egyet és elmélkedem közben.

  4. Igen ez nagyon spoileres volt az előzőekhez képest, de a kiszivárgott lesifotókon is látszódott már kicsit, (Jason Clarke öltönyben)szóval most csak ez megerősítette. Amúgy ez a legjobb trailer eddig, bár többet már nem szabad megnézni. Sőt ezt se kellett volna már.

  5. Istenem ez inkább tűnik egy sorozat előzetesének sem ,mint egy A kategóriás akciófilmnek. Most komolyan…………Ekkora f.st!!!!
    Cameronnak volt igaza. A Terminator a 2-ik résszel befejeződött számomra….

  6. Eddig nem érdekelt, de ez egy picit meggyőzött. Azt megtudná valaki mondani, hogy miért utálja mindenki ezt a Jay gyereket? :D mindenhol szidják xd

  7. inkább felfedték ezt is, csak h az emberek menjenek be rá. ennél még a 4nek is jobb előzetese van…áh inkább nem is kezdek bele

  8. Jimnastique: azért a 4 előzetesében meg felfedték h a csávó robot, szintén a film felénél levő fordulat, de talán még később is.

  9. Amugy ha jobban ,figyelt az ember,elözö traillernél is felfedték már amit eddig nem mutattak csontváz eléggé hasonlitott rá…..

  10. Ez az eredeti Terminátor sztori kicsit újragyúrva, bár a CGI hagy kívánni valót maga után! A régi Terminator sorozat picit sötétebb tónusú és valóban akciófilm volt, ez egy újragondolás, mai közízlésre/poénokra és látványorgiára alapozva! Marvel/Transformers copy, mert manapság az a “menő”, ismert arcok + gagyi poénok + látvány és a nép már veszi a mozijegyet!

  11. Ez most annyira nem esett le nekem.

    SPOILER

    Mármint John most upgrade-elte magát, vagy ez csak egy john kinézetű robot?

  12. Nehéz eset, mert egyrészt valami röhelyesen gagyi, sőt még ez is dícsérő mondat ehhez a szennyhez, másrészt a robotos részek , főleg a jövőbeli meg az atomrakétás az elején a világégéssel kurvafaszán néz ki.

    De ez a vigyorgó Arnold ez nagyon Bennyhill show, nagyon nyomorák lett. Meg egy csomó CGI szintén igen harmat. Talán most már megalapozottabb szidni, mert igen közel a premier, és már sokadik trailer, ezen már nem hiszem hogy húzatni fognak látványban.

    Nem tudom miért de tetszik.Talán mer T rajongó vagyok. Csak kár ,hogy nagyon ócska gazdaságos az összkép, koncepció is.

  13. Kösz nem. Már az is véresen gagyi húzás, hogy kiderül hogy John is terminál, de hogy ezt ellövik a 2. trélerben az meg egyenesen gyökérség. Bár ez a franchise kezd olyan lenni, mint egy T1000-es, szinte lehetetlen megölni…

  14. ts: Milyen terminator ment meg milyen terminatort? 3-szor néztem meg a trailert eddig, de ilyet nem láttam.

    Egyébként szerintem fasza lesz. Valóban hagy a CGI némi kivetni valót maga után, de szerintem még a hátralévő 2 és fél hónapban bőven tudnak rajta javítani. Mert a traileren is látszik, hogy vannak részek ahol remek lett, ahol meg gagyibb, szerintem még fejlesztés alatt áll, csak többet akartak mutatni. Nekem ez az új terminator nagyon tetszik, pláne, hogy John alakjában tűnik fel. Vagyis inkább úgy mondom, nem tiszta, hogy most ez akkor tényleg upgraded John, vagy pedig csak az ő külsejét veszi fel egy terminator. De bármelyik opció is lesz, szerintem fasza lesz nagyon, én úgy érzem, hogy bő 20 év után újra egy olyan T-filmet látok majd, ami elnyeri igazán a tetszésem, még ha az első 2 részhez nem is érhet fel.

  15. Nem biztos, hogy JC terminator, lehet ,hogy csak a csájniT1000 es szórakozik, és hasonul vele, hogy megtévessze őket.

    1.55 nél Arnold tiszta Kano.

  16. Nem vagyok nagy termintáro szakértő így nem is értem, mi ebben a spoiler vagy érdekes? Hogy egy terminátor John alakját vette fel?

  17. Amúgy én még ettől a filmtől (és az esetleges folytatásaitól) eltekintve, várom 2019-et, mikor is visszakerülnek a jogok Cameronhoz. Bízok benne, hogy megcsinálja a saját T3-át! :) Abban tuti nem fog senki csalódni, se látványra, se sztorira. :)

  18. Mi a bánatos atyaúristenért kell telerakni egy trailert a végső összecsapás snittjeivel? Az a mázli h a legtöbb helyen mint spoileres előzetes rakták ki a bloggerek így interneten nagyjából csak az látja aki látni is akarja, legalább nektek van eszetek (humanra néz) ha már a készítőknek nincs.
    *Egy perc néma csönd azokért akik moziban futó reklámként futnak ebbe bele*
    Amúgy még annál is többet lőttek el mint egy filmközi fordulat.
    Hibrid John harcol a félkarú Arnolddal az épülő időgép előtt… Innentől már azt is tudjuk mi a fő cél: Nem az ítéletnap hanem az időgép feltalálásának megakadályozása.
    Majd jól beállítják egy önmegsemmisítő vortex nyitására a gépet ami elnyeli a két gépet és önmagát. Ami hatására meg gondolom a film végén elvileg visszaáll a T1 előtti állapot ahol John simán elkalapálja a Skynetet időutazós szórakozás nélkül. THE END
    Így ha bukás lesz akkor is kereken ad a történethez, ha pedig siker lesz akkor is ki lehet találni egy sokadik “de mégse mert…” magyarázatot…

  19. Folyékony fém,vagy nanobot ja ugy néz ki ahogy akar,anno 4.résznél volt szó hogy lenyuzták Jonh börét és felhuzták egy terminatorra szerintem onnan is jöhetett az ötlet,nyilván ez nem Jonh csak felvette az alakját mondjuk az nem világos mért néz ki töbször is ugy,mikor eszt max 1 szer lehet ellöni,az emberek se hülyék.

    Részemröl várom a filmet,bár sajna pg 13 miatt én már rég beletörödtem hogy nem kapunk egy Cameronhoz hű méltó folytatást,bár igy kicsit valóban megkavarták a sz.rt de mégjobban felkeltette az érdeklődésemet.

  20. Hozzászólásokat olvasgatva azért elég meglepő aránylag milyen sok nézőnek nem esik le a fő csavar. Pedig direkt három ezt megválaszoló mondatot is a trailerbe erőltettek.
    (Ők jártak jobban )

  21. Darude-Sandstorm: Fejtsd ki kérlek, kíváncsi vagyok mi az a három csavar-megválaszolás. Aki nem akarja, majd nem olvassa el! :D

  22. Spoiller:

    (Maga a nagykutya van a képben ennyi,szerintem ez elég nyilvánvaló,mint sorozatnál)

  23. cobydick:
    -John elmondja h követte muter tanácsát és túlélt ahogy csak lehetett->azaz ő az igazi John.
    -Kyle elmondja hogy vissza kell alakítani a gyerkőcöt mert ez így nem vicces->azaz ő az igazi John.
    -John elmondja hogy ő már se nem ember se nem gép, hanem valami több->azaz ő az igazi John.

    A T-1X00-es meg a fiatal Arnold valszeg elég gyors ütemben ki lesz iktatva hogy legyen hely Trutymó Johhnynak.

  24. Az elsőt és a harmadikat értettem meg én is a trailerből, kíváncsi voltam, neked mi tűnt még fel. Ezek szerint neked jobb angolod van, mint nekem! ;) :D Viszont szerintem nem lesznek kiiktatva gyorsan a többiek sem. Mellesleg szerintem rohadt jól megcsinálták John T-vázát…

  25. A T2 is PG-13 volt. – Ja igaz abba se volt egy deka vér se már,(mikor kinyirta t 1000 kamionsofört is takony szine volt a keze) szal ebből a szempontbol ez sem lesz roszabb.

  26. Az egyik ilyen, amikor John azt mondja az anyjának, hogy ő mindig a túlélésre tanította. Ez elárulja, hogy valóban John-t látjuk, és nem csak egy gépet az ő alakjában. John valószínűleg végül abban láthatta a túlélést, hogy “beadta a derekát” a gépeknek, és valami hibrid készült belőle. Persze akár tévedhetek is, de én így értelmezem a trailer-t.

  27. Szerintem ha tényleg Jonh az akkor ez volt utolsó rész amit megnézek ebből a franchise – bol,akkor eszt nagyon meg kell magyarázni.

  28. Még egy olyan opciót is el tudok képzelni amúgy, hogy a jövőben elkapják Johnt, és valahogy az emlékeit leolvassák, aztán létrehozzák ezt a valamit, aminek a memóriájába beleírták John fontos emlékeit, hogy minél élethűbb legyen, és Sarah kötődjön hozzá. Különben miért viselkedne ellenségesen, még ha hibrid is lett?

  29. És persze szerintem is elég béna fordulat, most le is törte a lelkesedésem a film iránt, amit az előző trailer felépített!

  30. Szerintem nem olyan hülyék amúgy, hogy mindent ellőttek a trailerben. Jön majd egy olyan csavar, ami mindent meghazudtol, amire a trailer alapján tippeltünk. Legalábbis remélem, és nem járunk úgy, mint pl. anno a Ghost Riderrel… :D

  31. cobydick:nagyjából ezeket a kérdéseket akartam feltenni.:) De azt mondják,ez egy másik idősík,tehát lehet hogy John megvadult,ezt kinyírják aztán megváltoztatják valahogy a múltat.Vagy a jövőt.:)
    Teljesen mindegy,mert Én nagyon várom.

  32. Volt milyen hibákból tanulniuk (3. és 4. rész), és a cég ami a jogokat birtokolja nem hiszem, hogy dúskál a pénzben, szóval csak nem terveznek egy olyan sztorira folytatást, ami ilyen negatív visszhanggal bír a trailerek alapján. Én bízok a filmben nagyon. :)

  33. Darude: rengeteg blogger meg az új robot átalakuló képével hozta le a trailert, amit direkt elkerültem.

  34. sajnos el kellett lőni, mert szerintem sokakat nem vonzott be a moziba. így viszont buktunk 1 durva csattanót. bár a magyarázat még így is érdekes. összességében nem tudom hová tenni eddig. néhol bődületesen gagyi, máshol meg fasza. meglátom majd a visszhangokat, aztán döntök a moziról szerintem :D

  35. cobydick:
    Aláírom, hogy az új robot animációja tök jó, a trutymót állagra értettem nem kivitelezésre :D
    (Mondjuk viszont más jeleneteknél tényleg billeg a léc, de ez szinte mindig így van a sok CGI+élő ember kombinációs filmeknél, lásd Hulkok.)

    COMIC SPOILER:
    Utánaolvastam mennyire új-e ez a RoboJohn sztori, mint kiderült készült a Salvation filmnek egy képregényes folytatás ami megmutatja hogy jutunk el a Bale féle lázadótól a terminátor connorig.

  36. SPOILLER !

    No CGI ről meg szerintem nem a véglegeseket mutogatták egy – két jelenetnél,kizár hogy igy oscárra mennének,mán pedig ,CGI vel oscár jelölésig mennének,meg egy teljesen csak CGI létező terminatorrol is beszélnek,márpedig Jonh nem egészen CGI nem csak az.

    Majd kiderűl,annyit már elértek,hogy erröl beszélnek,és a sok negít is megfoglya nézni igy vagy- mozi,dvd,bluray 3d.

  37. 37. Nézve a comparisonokat a 2 es verzió még nyomorékabb lett mint az első trailerben lévő régi Arnold. Így ne tuningoljanak a CGI -n, mert a végén valami gagyi videójáték enginben nézhetjük a filmet.
    Mért nem tudják egy az egyben kiollózni a régi jeleneteket, és összevágni, mért kell ennyire bénán, elütően rekonstruálni a régi karaktert.

    Visszakerülnek a jogok Cameronhoz. Hát ő sem a régi már. CSinálna talán ebből is egy robotos Pocahontast kackac… vicc az ürge már vagy 10 év óta. A fénykora már a 90 es évekkel lecsengett.

  38. human: az h jobbnak tartom a 4.rész előzeteseit, nem arra értettem h az azok nem spoilereztek, hanem a miőségére értettem.

    bár már akkor is lefostam az egész franchise-t, azért írtam h inkább bele se kezdek a mondanivalómba, annyira gáz (de ennyit muszáj leírnom)

  39. Terror tarol: Tippre az van, hogy az első trailer idején még nem volt meg a CGI Arnold amivel majd megy a bunyó, csak simán átrakták egy az egyben a T1-es képkockák figuráját. Aztán most hogy már dolgoznak a 3D-s modellen ezt hagyták bent (hogy miért az számomra is rejtély) de ez jó hír abból a szempontból, hogy valószínűleg több fiatal arnold lesz mint a t4-ben, mert megcsinálnak egy komplett digital puppetet…

  40. 50. Darude: Alig 2 hónapppal a bemutató előtt, most dolgoznak rajta. Aham. viccesek ezek. Kb az volna az elvárás tőlük, hogy már az első megjelent trailer idején a raktáron legyen náluk a teljes végtermék. Ezzel a félkész koncept szarokkból összerakott railerrekkel csak maguk alatt vágják a fát. Konzekv: Túl hamar állnak neki reklámozni a filmeket. Bőven elég volna ,ha már minden kész.

  41. Darude-Sandstorm: Az biztos, hogy nem az eredeti első részt ollózták bele. Összehasonlítottam a trailert az első résszel, a háttér, meg az a munkagép sem teljesen egyforma. Plusz Arnie haja is más szerintem egy kicsit. :D

  42. vagy ellőttek valamit, ami rohadtúl nem is úgy lesz, és most itt meg picsogtok előre! :)

  43. Ugyanezt írtam már korábban… És végülis nem is hülyeség, ha így csinálták, a negatív reklám is reklám! :D

  44. Soldier: jó lenne, de nem ezt szokták a filmeknél, hidd el, minden trailert láttam az utóbbi 10 évben.

  45. A könyvekben is hasonlóképp van, legalábbis az egyik regényben, a szivműtét után megbolondul, gondolom ezt tovább vitték, nem is kicsit :)

    Szerintem hatalmas lépés, ha nem tudjuk legyőzni, állítsuk magunk mellé, pont így gondolkodhat egy gép!
    Elvégre mivel nagy vezér az egész emberiség hallgat rá…vagy mi a fene :D
    Tényleg végig kellet volna minden regényt olvasnom, ott meredek dolgokat megléptek :D

  46. Egyébként igen, a trailer csúnyán be lehet nézni :D
    Pl első trailerből nem is tudtuk ki is igazán az ellenség :D
    Azt hittük hogy egy Koreai T1000 :D Aztán simán mellékszereplő lesz :D

  47. most tényleg az a poén, hogy úgy vigyorog mint egy kretén? ez az egész olyan, mint egy szánalmas és nagyon olcsó tv-s sorozat.. hihetetlen mennyire agyatlan és igénytelen az egész

  48. zsoltiabéka: De ezt a T2-nek is felróhatnád, annak egy hasonló jelenetére utalnak vissza. :D

  49. Mi a büdös franc van CGI fronton de most komolyan…. Ne! Ne gyertek azzal,hogy semmi baj az egésszel! De igen is van! És ezt most nem csak kimondottan erre a filmre értem. Egyszerűen az egész évek óta nem változik. Nem fejlődik. Manapság mindent zöld háttér előtt vesznek fel, mert olcsóbb mint kint forgatni, de még így is kispórolnak mindent belőle. Röhej! Miért állt meg az egész ezen a rajzfilmszerű gagyiműanyag szinten? Rejtély.

    Ui: Azt beismerem,hogy néha beesik pár vállalaható munka az ILM-től de azok is csak ezeknél a szaroknál jobbak. Az egész CGI fejlődést nézve nem.

  50. miert van az hogy T2-ben sokkal jobbak az efektek mint ebben?? sokkal jobb ott arni feje szetzuzva mint itt…sot meg a t-1000es is elethubb..

  51. Szerintem simán készen vannak már cgi vel is,ez egyfajta divat lett ,hogy közel sem a végső állapotot mutatják,nem egy filmnél eljátszották már kezdve a hobbittal ennyi,a story hát jó nagy katyfasz aszt elkell ismerni sajnos,de valahogy nemtom elhinni , hogy a Jonh Conor üldözné végig annyát,de mért mármint a néhai Jonh akiböl kiborg lett, ez igy értelmetlen,kinyiratná saját magát pfhmm,á valami más is van itt szerintem.

  52. Komolyan azon vagytok kiakadva hogy ellövik a mosoly poént… Anno T2-be ugyanugy megvolt ez mikor John tanítgatta,és más hasonló dolog. Akkor milyen jó volt most meg fújdegáz. Az a baj sok itt a régenmindenjobbvolt ember.
    Szerintem sem fogja soha a T2-t felül múlni, de könyörgöm ki akarja azt nézni megint hogy :
    Megjön 2 terminator keresik mind2en a célpontot, egy összecsapás-majd menekvés-kitaláljuk hogy állítsuk meg a skynetet-majd végső harc és vége.
    Végre valami új de mégis érződik benne az hogy volt elözménye.

  53. büdössajt: “No CGI ről meg szerintem nem a véglegeseket mutogatták egy – két jelenetnél,kizár hogy igy oscárra mennének,mán pedig ,CGI vel oscár jelölésig mennének,meg egy teljesen csak CGI létező terminatorrol is beszélnek,márpedig Jonh nem egészen CGI nem csak az.”

    Esküszöm, háromszor olvastam el ezt a mondatot, de még nyomokban sem értem, mit akartál mondani :)

  54. Nem feltétlenül önmagában a mosollyal van baj….igazad van a T2-be is voltak poénok, de kurvára számít a kontextus, és a T2 egészének a sötét hangulata teljesen “kioltotta” ezeket, nem lett gagyi. Oké ez egy trailer, lehet bármilyen ez a film, de az hogy a trailerben 1. Emilia Clarke ismételgeti a “Come with me if you wanna live-et”, 2. Arnodl iszonyat gagyin játszik 3. a párbeszédek nevetségesek (akkor ne vágjuk be a trailerbe) 4. az egész egy nagy T2 retro buli de az olcsó retro band változatában kábé.
    Semmi baj nem lett volna a mosollyal a filmben egyszer. Sőt lehet tök jó lett volna. De ebből a traielrből az jön le (meg a sajtófotókból, meg mindenből) hogy a készítőknek mintha fingja se lenne mi ez a film. Vagy ha van is fingja, a hangulatteremtéshez egyáltalán nem értenek…

  55. Arnold világ életében szarul játszotta a terminatort. Egy dolog, hogy a külső megvolt hozzá, meg a kellően zord pofaszerkezet, de erősen tuljátszotta jópár jelenetben. Még sajnos az 1. részben is.
    Sok az arckifejezés. Arnoldnak végig teljes rezzenéstelen arccal kellet volna tolnia az egész karaktert mint egy kirakatbábunak.
    A köcsög családbarát második részben meg eleve muszály volt tuljátszania, hogy minél emberibb legyen, had lopja be magát a nézők szívébe. Nagy hiba volt ez Camerontol.

  56. Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy amikor John felkel a parkolóban, miután lelőtték, TELJES EGÉSZÉBEN lemásolták azt a Transzcendens című filmből, amikor az egyik munkást lelövik?

  57. Terror tarol-Az első részről ódákat zengettek a kritikusok, még arnold szónélküli rezzenéstelen brutális gyilkológép játékán is.
    A második részben ne feledjük azt se hogy egy kisfiu parancsait kellet követnie…sokkal röhelyesebb volt mikor azt mondta g hogy tedd le a fegyvert szó szerint értelmezte.
    Cameron tudott filmet csinálni. Az utódai a jelek szerint nem.

    Nálam is kilóg ez az antivéres cgi. Le van szakadva a fél arca de a szövetek körül egy csep vér sincs. Írtó gagyi! Olcsó és szánalmas…

  58. Őszintén szólva szerint CGI-n túl lehet lépni. Legalábbis nekem könnyű leonyomni a torkomon ha nem olyan fantasztikus a kinézet, ha a sztori és a hangulat kiemelkedő. Viszont az előzetes alapján ez leginkább utánérzés meg önismétlések sora. Persze ezt lehet tisztelgésnek venni az elődök előtt, de nekem kicsit sok. Azért temetni nem akarom, de nekem jóval inkább megkopott ez a franchise, mint mondjuk az Alien.

  59. “Spoiler” – mi van, ha Kyle is fémvázas, csak nem tud róla.. mint Bale, az elején? Mi van a Skynet csak egy szimpla sakkpartit játszik? Ami igazából nem is Connor mama kinyúvasztásáról szól? Mi van ha a Skynet egyáltalán nem akarja Reese – t se Connort holtan? Hm?
    Amúgy meg sztem nem annyira gáz, mint amennyire fujjogtok… a Salvation sem volt annyira gáz, sőt, egész érdekes volt a koncepciója.

  60. Végülis a multban ha megöli,akkor tényleg hogy lesz skynet,szal skynetis függ,ez eddig eszembe sem jutott,hümm tényleg.

    No jó nagy katyvasz ez,nemtom mért istenitik 1-2 folyton,manapság a sz.r hállivudi filmek a trendik eszt kéne már elfogasdni, a pénz,manapság ez az atyaúristen a studioknak,legyen bevétel az hogy jo e a film másodlagos ez van,évek óta pl:transformers.

  61. Aki a John Connor-terminátoron van kiakadva, az gondolkodjon már egy picit logikusan: a legkézenfekvőbb megoldás a Skynet részéről, ha olyan formájú terminátort küld Sarah elpusztítására, amelyikkel a legkönnyebben kerülhet a közelébe ;)

  62. Killjoy says:
    2015. April 14 at 12:03
    Aki a John Connor-terminátoron van kiakadva, az gondolkodjon már egy picit logikusan: a legkézenfekvőbb megoldás a Skynet részéről, ha olyan formájú terminátort küld Sarah elpusztítására, amelyikkel a legkönnyebben kerülhet a közelébe ;)

    Szia,ez okés csak max 1 szer löhető el ,(miután lelepleződött)utánna mért néz ki ugy mint Jonh ?!,pszihikai ráhatás nem semmi.

    Remélem nem sz.rják el a filmet annyira hogy végkép megutáljam, bizom cgi ben is.

  63. egyébkén van 1 tippem,álom vagyis rémálom csak az égész,és direkt félrevezető a trailler-ez csak tipp.

  64. a mosolygós jelenet nem volt benne az eredeti filmben szerencsére mert kibaszott gagyi, max dvd-n volt látható, olyanokkal együtt pl mikor a gonosz terminátor átkutatja John szobáját a tenyerével érzékelve a környezetét, na hát az ilyen gagyiságokat szerencsére kivágták

    nem értem, hogy miért kell ilyen iq 50-es poénokat erőltetni

  65. A kérdés számomra továbbra is: HOL VAN MATT SMITH??? Eddig talán 1 képen láttuk. :D Szóval lehet hogy az igazi aduászt el sem lövik.

  66. @DarkEagle +1
    bàr sztem valami huszadrangu one-linere lesz max
    Mondjuk a promoképeken rajta volt szoval ki tudja, csak én attol féltem, hogy ezzel meg a zombis következö filmjével kinyirta a filmes karrierjét mielött elkezdödött volna

  67. Kis butuskák…
    John Carpenter: The Thing ötletét egyszerűen lenyúlták és nanobotokkal helyettesítették az idegen organizmust.
    Ergo a kis nanobotok szépen átvették John helyét.
    Ennyi. :)

  68. Ugy gondolom, h tobb fantazia van ebben a filmben, mint a szuperhosos agymenesekben, vagy eppen az ujabb dinos menekulos sztoriban. Jo lesz ez, bar a kopottfeju arnie cgiken remelem meg dolgoznak kicsit, mert az jelenleg kb aylum szint. Arnold papan nottem fel, ugyhogy en mindenkepp megtisztelem azzal, hogy fizetek a mozijegyert.

  69. Várjuk meg a végét. Menjünk el moziba, töltsük le, de nézzük már meg mielőtt szidjuk!!!

    Én tuti elmegyek rá. 2-3 sör árát rászánom, legalább a hasam nem nő tőle jobban.

  70. No igen a cgi,(egyedül az ami 4.résznél k.rva jó volt szerintem leszámitva a nemtúl jol sikerült arnoldot),hát ciki lenne ha itt asylum szintnél megálna,de ha jol tudom transformers is ugyan az a cgi-al foglalkozó cég készitette,gondolom azóta nem lettek roszabbak tán,ha nem ök akkor tévedtem.(gondolom nem 2ft kerülnek ezek a trükkök azért ez az elözetes elég vegyes,egy része rohadt jól néz ki,másikrész meg mintha félkész lenne,pl arnold közelröl jol néz ki de mikor félpofája oda akkor eléggé látszik a cgi a két arnold ,fémakarat összecsap jelenetnél.)

  71. No igen persze még a hidnál játszódó jelenetek is böven javitandó,engem a tenger nagyon idegesit leri a félkész állapot.

  72. b4l

    “Ugy gondolom, h tobb fantazia van ebben a filmben, mint a szuperhosos agymenesekben, vagy eppen az ujabb dinos menekulos sztoriban. ”

    +1000, főleg a szuperhősös agymenés approved.

    Várom a filmet. Nyilván nem fog felérni a T2-vel de sokkal jobbnak ígérkezik a 3-nál és a 4-nél.

  73. zsoltiabéka
    Meg az olyan kurva fontosat is, mikor kiveszik a chipet Arnold fejéből és átkapcsolják tanuló módba. Eről egy büdös szó sincs pl. a mozis verzióban, kicsit fura is volt a vicceskedés meg pacsizás a terminator részéről a javítós jelenet után, így meg kurvára értelmet nyert.
    Amúgy az egyetlen gagyi itt te vagy. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.