Kamerás Batman v Superman teaser

Tell me, do you bleed? YOU WILL.

Kiszivárgott a teaser, szóval néha fókusz nélkül, szar minőségben találkozunk a komoran néző, sötétbe burkolózó Batmannal és Supermannel. Érdekes lehet, ahogy bemutatják az emberek Supermantől való félelmét? Flase God.

Videó a tovább mögött.

57 hozzászólás a “Kamerás Batman v Superman teaser” bejegyzéshez

  1. Namost hogy is van ez ?

    Rendett rakott superman az elözö filmben megmentette a várost azt most
    istenként imádják meg szobrot állitunk neki ?

    Érdekes koncepcio lesz ez ;)

  2. ADMG: épp hogy megkérdőjelezik létét, és a megmentette a várost az az volt hogy le is rombolta azért.

  3. vajon Snydernek van beleszólása abba, hogy a marketingesek mit vagdosnak össze a kész anyagból?

    állatira várom a filmet, de ettől a teasertől arra gyanakszom hogy húgy került a Traubi szódámba

  4. Ha tényleg ilyen feel lesz akkor jöjjön nagyon várok már egy “igazi” film Batmanre

  5. Mondjuk ahogy nézem a sötét darkos tonusokat ez se egy vasárnapi ebéd utáni matiné lesz

  6. ez egyelőre annyira más, mint az összes eddigi színes/szagos Superman történet, hogy nem is tudom mit gondoljak róla. okéoké, ott van Batman is, nyilván, de nála már megszokhattuk a filmeken is a kissé súlyosabb sztorikat. ez most nagyon felcsigázott, nagyon érdekes lesz, lehet. remélem, nem veszik patetikusra és akkor odacsap majd!

  7. “Tell me, do you bleed? You will!” Megvettek kilóra, ezek jobban szétcsapják egymást mint a TDKR Part 2-ben. :D Valami kegyetlen lesz.

    @batboy A traubis poéntól kiköptem a kólámat. Virtuális pacsi. :D

  8. Hát, engem nem csigázott föl ez a teaser. Tudom, hogy van még egy év a filmig, de azért vártam volna egy olyat, mint mondjuk a legelső SW teaser volt. A koncepció érdekes, de meh… Ettől függetlenül várom, csak nem vágom a centit.

  9. Mondjuk, ha abból indulnak ki, hogy Superman legyalulta a várost az előző részben, amit mindenki szóvá is tett, mint hatalmas hiba, és az csak azért volt, mert nem tudta még kezelni a szuperhős mivoltát és emiatt lesz anti-hős ebben a részben, akkor egy kicsit felértékelődik az Acélember

  10. Úristen, ezt én mennyire várom!! :D Nagyon-nagyon régen vártam ennyire filmet! Valami iszonyat királyul néz ki, bárcsak feltennék jobb minőségben (ha már úgyis kiszivárgott, nem mind1?)

    Eleve batman fan vagyok,szóval tök hiteltelen, de ez nagyon király lesz! Megfiatalodtam teljesen ettől, újra gyerek vagyok :D

  11. Én bíztam Bélában és úgytünik tényleg az eddigi legjobb batman lesz. Ami egyedülnem tetszik, hogy ez a jla eleje. Epvileg ott Batman 24 éves volt és kezdő, superman volt az elfogadottabb hero, szal ez borít mindent. Meg ugye ilyen idős korara. 3. Robinnal kéne tartani, velük mi lesz? Kicsit olyan mintha az earth 2 -es karaktereket meg idősikot hasznalnak, bár abban.meg néger a.szupi és batman 60 éves

  12. Nagyon ütős, pöpec jó darkos filmnek igérkezik. Már alig bírok várni.
    Ben rulz!
    Látvány is teljesen rendben van, ezek legalább nem egy félkész grafikai szennyel utálkodnak itt mint a Terminátor ganézis.

  13. nagyon bejött. mondjuk imádom a darkosságot, ha rajtam múlna, a családi filmecskéken kívül minden az lenne. remélem nem csak a teaser ilyen.

  14. Ez érdekes. Az emberek nem bíznak meg Superman-ben, hisz pont az ő fajtája hozta ezt az intergalaktikus háborút a Földre. Igzi!

  15. Zseblámpát osztogatnak majd a moziban? Alig látni valamit…

    Vicces a kiszivárgás időpontja, pont aznap, amikor kijön a SW-trailer? Kétlem, hogy nem bírták kivárni azt a 4 napot…

  16. Kisaaame – majdnem tuti, hogy szándékos viral. de mi meg zabáljuk, szóval bejött. :)

  17. batman a képregényekben piszkosul tud verekedni, remélem ebben a filmben már látunk is valamit ebből.
    közben ránéztem leto-ra is az meg egyre nyomorultabbul fest…

  18. Mondjuk néhány DC fan lenyugodhatna. A 18+os Daredevil üt minden DC filmet és sorozatot eddig. Méghogy nem komoly és sötét a Marvel… Eddig elhetett mondani a baromságokat. A trailerben pedig a komolykodni próbálós néha felcsendülő hang pedig fullra mint a Bosszúállók 2 első előzetesében, ahogy Ultron beszél.
    A legviccesebb, hogy Pókembert fikázzák, hogy megint újra megcsípi majd a pók stb…
    Aha csak kb 28 év alatt (ha a korábbi éveket nem számoljuk) 6 Batman volt ugyanazzala háttérsztorival, Superman-ről nem is beszélve. Hányszor láttuk teljesen máshogy megrendezve ugyanazt a Bruce Wayne-s eredetjelenetet? klb 5-6×……….
    Számoljunk a közelmúltból, hogy ugyanazt a karakter pont ugyanazzal az eredettel (amit be is mutattak minden filmbe) hányszor játszották el:
    Michael Keaton
    Val Kilmer
    George Clooney
    Christian Bale
    David Mazouz
    Ben Affleck

    Elvileg az Íjász sorozatban is fel fog tűnni egyszer, szóval egyszerre nyomat vagy 3 univerzumot a DC…
    nagyon ötletes kicsit elszúrta a DC ezzel az idős Batmannel is a dolgot, hát mind 1.
    Superman filmben pedig a legnagyobb hőst akkora nagy antihősnek mutatták be, hogy az nem igaz.

  19. Suller:

    A lényeg, hogy te objektív vagy, nem Marvel geek, ez átjött :)

    “Méghogy nem komoly és sötét a Marvel… Eddig elhetett mondani a baromságokat. ”

    Lehet, hogy baromság, de eddig így volt és kész. Attól, hogy most jön egy Daredevil, ami szerinted üt mindent (SZERINTED), de attól eddig még nem így volt és kész. A DC volt a darkos, a Marvel meg a mókamiki és kész. Nincs ezzel baj, ez legyen a legnagyobb gond a világban jézusom :)

  20. lehet én vagyok az értetlen, de a Nolan-féle Batmaneknél nekem soha nem jött át az a Dark Knight feeling, ami a képregényekben, vagy akár az animációs sorozatokban…soha nem volt az az ambivalens “sötét lovag”, aminek beállították, hiába harsogták ezt a filmben is. na nem arról van szó, hogy nem tetszett volna, de ami ebből a pár másodpercből süt Batmanről (korai verdikt ugyan ez igaz), az sokkal inkább “Batmanebb” hangulatában, mint amit valaha moziban láttam belőle.

  21. Tudod miben darkosabb a DC? hogy sötétben filmeznek.
    Killer Crock (benne lesz a Suicide Squad-ban) és Grodd az tényleg nem egy mókamaki, ha Mordályra célozna bárki is. Vagy arra, hogy sok a humor? Igen ott legalább van humor, de a DC filmekbe sorozatokba pedig beleeröltetik Foxx-al, Alfred-del, Superman és az S betü háhá
    Miről elhetne még beszélni? Talán arról, hogy milyen jók az akciók az Acélemberben? Aha.. mintha egy számítógépes játék jeleneteit néznénk (Zod vs Superman hagyjuk már, főleg a másik kettő abban a ruciban..). A kevesebb néha több.. Persze a Bosszúállókban is volt stb..
    Daredevil pedig csak kezdet. Jessica Jones, luke Cage, Vasököl és ahogy a rendező mondta nagyons zeretné a Megtorlót is 18+ba és a Holdlovagot, szóval inkább hagyjuk.
    A legviccesebb amikor megkérdezték régebben, hogy mondjak két DC karaktert. Batman és Superman. Lehetett többet mondani? Csak őket nyomatják mindig, de mostmár kinyílt a szemük, hogy vannak még többen is.
    Ez eléggé Marvel fanosan hangzik, de rengeteg oldalon ugyanezeket a dolgokat mondják komolyan nem értem. A Marvelnek még mindig jobban működik, amit csinál ez meglátszik a bevételen.
    Oké nem sötétebb meg stb.. de azért szerintem semmi baj nincs mondjuk az Amerika Kapitány 2-vel vagy kicsit gondoljunk vissza Penge (igen marvel), Megtorló stb… Hagyjuk már ezt a nagyon hülyeséget, hogy a DC sötétebb és komolyabb…Acélembert elnézve inkáb CGI-osabb, ami már magában vicc.

  22. Suller: na mert a csak Marvel filmeket ismerők nem annyit mondanak, hogy Iron Man, Loki és esetleg Pókember.

  23. Suller:

    “A Marvelnek még mindig jobban működik, amit csinál ez meglátszik a bevételen.”

    én nem húzok egyikhez sem, de Marvelék már 10 éve építik azt majdnem, amit DC-nél egyelőre csak egy filmmel alapoztak. Az első Supermanből nem lehet levonni, hogy vajon milyen “darkos”, vagy “humoros” filmeket/világot terveznek…építkeznek egyelőre. Majd ha eljutnak arra a pontra, hogy megcsinálhatnak egy Guardians of galaxys DC filmet, ergo ahol már a brandre hagyatkozva teljesen elengedik magukat (persze amennyire lehet), majd akkor lehet következtetéseket levonni, hogy milyen is a DC világ és merre tendál.

  24. batboy: szerintem azt sokan külön kezelik, nem biztos h ha rákérdezel az átlag mozinéző tudja, hogy marvel képregény alapú

  25. Mondhatnak azért a Marvelnál egy Farkas/Rozsomákot meg egy Hulkot, sőt még talán a Fantasztikus Négyest is, de egy ideig a DC csak Superman-re és Batmanre számíthatott. Mondjuk ma már tényleg elég sokan tudják mi az a Marvel kb minden új ismerősömnél felhozom a témát, mert hát én is voltam gyerek és ezeken nőttem fel és msot hogy ennyire nyomatják őket visszajön az érzés meg azért a világ 3. legtöbb bevételt filmje mellett sem szabad elmennünk (a Bossz 2 eléri a 2 milliárdat figyeljétek meg).
    Én inkább Marvel párti vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézek meg moziban egy Batmant. Nekem már nagyon unalmas Batman, főleg a Nolan trilógia, amit én nagyon kedvelek az a Tim Burton féle, bár tudom, hogy a fanok nem igazán vannak kibékülve vele, de legalább annak volt egy hangulata. Most komolyan a Nolan-es Batman 3-ra milyen szavak jellemzők az unalmon kívül? A Zöld Íjász sorozatot is elkezdtem nem jutottam sokra vele, emrt nem fogott emg persze mindenkinek más az ízlése. A SHIELD-et nyílván a Marvel-es univerzum miatt kezdtem el nézni, de nagyon belejött és a Carter ügynöknek is van egy elég jó stílusa, ami elüt szuperhősöktől és akkor mondják, hogy a DC odaveri a Marvel-t sorozatokban nem tudom mennyire látjátok, de elég tinisorozatok vannak a DC-nél, persze ha úgy nézzük a SHIELD ügynökei is az de egy Carter ügynök azért nem és most a Daredevilt sem annak mondanám. A Flash-ből az első részt sem bírtam megnézni és nem azért mert DC. Persze ez csak az én véleményem, de szeretem a Marvel vs DC dolgot, mert megláthatom, hogy a DC-sek vagy akik jobban hajlanak rájuk mit gondolnak. Viszont én úgy vagyok vele, hogy a nagy komolykodós sötétség nem igazán újranézős.
    Őszintén velem a DC nem akarja megszerettetni a karaktereket, szerintem nincsenek jó karaktereik legalábbis a hősök. Bevallom 2 kedvencem van a DC-től: Joker és Rébusz.
    Tényleg nem akarok ellenségeket szerezni én is kíváncsian várom mit hoz ki a DC, de azért aki leszólja a Marvelt gondoljon arra, hogy bizonyított és talán alapot is letett a DC-nek, hogy mit csináljon, gondolok itt univerzumépítésre.
    Erről a bemutatóról pedig annyit, hogy nekem fullra nem jön át ebből az aminek átkellene egy ilyen volumenű filmnél a teaser is egy vicc volt, hogy a ruhákat mutatták, de ez sem különb annál (ahogy olvastam mások is így látják), de gondolom ez sem igazán trailer, majd hétfőn meglátjuk.
    Marvelt is leszólom egy kicsit most (stúdiótól függetlenül). A Vasember 3 egy rakás *** nagyon megutáltatta velem Tony-t és nagyon utálom, hogy mindent Tony csinál, ennyit már nem bír el a karaktere. A másik, ami nézés nélkül is egy hulladék lesz az a Fantasztikus Négyes. Az hogy egy képregényfilmnél kidobták a kukába a képregényeket, ez nem vicc a színészeknek azt mondták ne ovlassanak el egy darab képregényt se, mert úgyis más lesz, ezek után mi jogon Fantasztikus Négyes? Direkt nem térek ki a fekete Fáklyára az már lejárt lemez, hogy írtó rossz döntés volt, de hát remélem bukik, mert itt vannak mellettem a Végtelen Háború képregények és kellenek a Fantasztikus Négyesek. Szóval, ha azért készül a film, hogy megbukjon és a jogok visszaszálljanak és csak azért legyen, mert csinál egy kis pénzt nekik utoljára akkor már megéri. :)

  26. human: Azért a Marvel-logó segíthet a film előtt ebben. :D

    Egyébként csak szerintem felesleges ez a vita? Abelhnek igaza van teljesen. A DC most fog jönni a 2. filmjével az univerzumukból. Majd ezután már inkább jobban lehet következtetést levonni, hogy kinek mi megy jobban. Egyébként meg szerintem ugyanúgy megnézi a dc-s filmeket az is, aki a marveleseket is. Kevesen vannak azok, akik csak az egyiket nézik. Legalábbis szerintem. Az más kérdés, hogy sok a szájhős az interneten.

  27. Atla: abszolút igazat adok neked: aki az egyiket nézi moziban (még ha tévében nem is) az megnézi a másikat is. én is úgy nyelem egyszerre mindkettőt, mint egy 19 éves ukrán pornószínésznő.

  28. batboy
    a hasonlat is és a meglátásod is adja! :D
    örüljünk hogy van/jön egy rahedli minőségi superhero film
    és ne azon kardozzunk hogy melyik előtt milyen a logó

  29. Suller: attól, hogy te csak 2 karaktert ismersz a DC-ből az a te bajod, hogy nem ismered Zöld Lámpást, Zöld Íjászt, Flash-t, Wonder woman-t, Robin-t, Nightwing-et és még sorolhatnám…. attól hogy te megnézted a Batman trilógiát és az Acélembert, már ismered a DC Univerzumot…. lehet hogy nem veszik viccesre a figurákat, de ha nevetni akarok rajtuk akkor nézek The Flash-t vagy a How Should Have Ended-et :D meg azért ott van Joker…a legjobb karakter. Én nem vagyok se DC, se Marvel párti, én imádom mind2-t

  30. És az elképzelhetetlen, hogy valaki mindkettőt szeresse? Vagy az, hogy semmi egyéb vágyam sincs, minthogy jó filmeket kapjak? K.vára nem érdekel, hogy DC vagy Marvel vagy Dark Horse vagy Mitbánom én micsoda, egyszerűen csak jó filmeket, jó karaktereket akarok. A Képregényfilmek legyenek jók, láványosak, érdekesek, fordulatosak, tökéletesen századlagos kérdés a háttérben terpeszkedő képregénystúdió. :)

    Batman meg a legkirãlyabb, szóval téma lezárva. Burton és Nolan verziójá is szeretem, de tudom, ez sokaknak feldolgozhatatlan. :)

    Ha sz.r akkor mindegy h DC vagy Marvel. Ha nagyon jó, akkor is tökmindegy. Jöjjenek csak a jó filmek és ennyi. Batman meg rulez, bár ezt már lehet, h mondtam XD

  31. Egyébként nekem meggyőződésem, hogy a legkidolgozottab, legösszetettebb villainjai éppen Batmannek vannak.

  32. Én meg tojok rá, melyik jobb. Várom, mert szeretem a szuperhősfilmeket és mindegyik univerzum a saját törvényei alapján épül fel. (Habár a DC-vel nőttem fel, a Marvel is befigyelt nálam, az előbbit az iszonyatos rombolások miatt bírom, meg hát ott van Batman, az utóbbit meg a karakterek és a merészebb történetvezetés okán.)

  33. Egyenlőre nem tudom hova tenni, tán egy jobb minőségű tréler esetén :D Az Acélembert nem láttam, mert a haverok lebeszéltek, de mégkén’ nézni, nekem a Nolan-Batman hatalmas kedvencem, ez van egyszerű vagyok, még szoknom kell Batflack-et, de amúgy egész jónak tűnik, amennyit látok ebből :D

  34. Most Supermant istenként tisztelik vagy valami olyasmi? letérdelnek elé stb, elég érdekes és nagyon váróós.

  35. Mazu, ha csak egy pro elég a Man of Steel mellett, akkor én megtámogatom neked :) Én baromira csíptem, fingom nincs minek kellett osztani azt a nyomorult filmet… Szerintem simán odabasz úgy ahogy van… Arra meg, hogy Zimmer mit rakott alá, nos arra nincsenek szavak… Nézd meg kérlek, mi bajod lehet, ha egy fos, maax kikapcsolod egy óra után, de addigra legalább az olajfúró tornyos jelenet lemegy, azt imádom :D

  36. Szokásos meddő Marvel vs DC vita kirobbantva, grat. Én értem, hogy Neked jobban bejön a Marvel, de miért kellett ezt felhozni. És miért nyugodjanak le a DC fanok, végképp nem értem.

  37. Várom, de előtte meg kéne már nézni az Acélembert. Egyszer nekifutottam, de szégyen szemre elaludtam rajta. Ez nem tudom, hogy a filmnek szólt, vagy én voltam a szokásosnál megviseltebb állapotban, de majd a második nekifutás ezt is kideríti.

    Viszont a human által idézett szöveg az tényleg király, borsózott tőle a hátam.

    Ami miatt amúgy szomorú vagyok, az a tévés és sorozatos univerzum szétszedése. Lehet, később jól fog kijönni, de CW-Barry Allent és Olivert szívesen látnám a JL filmben. Mondjuk utóbbi mostanság kicsit nyavalygós nekem.

  38. lordboxi

    Nem Béla hanem Géza. :)

    Az alapötlet nagyon nagy hülyeség szerintem, erőltetett, de ez a teaser kibaszott hangulatos, nagyon tetszik!

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.