Első képek a Point Break remakeből

Ericson Core (Invincible) rendezi, és ugye Johnny Utah története, aki beépül egy bankrabló bandába (bár itt emelik majd a tétet, hogy megindokolják a remake létét és a világgazdaság lesz bla), de összebarátkozik annak karizmatikus vezetőjével.

Luke Bracey (a szőke) lesz Utah, anno Keanu Reeves alakította, és Édgar Ramírez lesz Bodhi, akit anno Patrick Swayze keltett életre. Nulla szinten várom, hiszen a régi film még most is bőven jó, szóval felesleges remake.


human
írta
2015. 04. 22. 17:02
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Első képek a Point Break remakeből” bejegyzéshez

  1. Remélem bukik, meg az összes többi hasonló, aztán akkor talán észhez térnek…

  2. “Nevesebb” színészeket is választhattak volna…ez így nagyon only-dvd érzést kelt.

  3. @spyblat: Nem, rohadtul nem ugyanaz a két film. Az alap hasonló, minden más különbözik. Ha már minden áron remakenek akarod nevezni a F&F-t, illene inkább a Porsche tolvajokat felhozni. Na OTT tényleg ugyanaz a két film, egyedül a lezárást változtatták meg a Charlie Sheen filmhez képest.

  4. Nem értem a fanyalgókat. Nem veszitek észre, hogy itt a barna lesz a szőke és aki szőke volt, az meg barna? Mi kell még nektek, hogy meglássátok ebben az újszerű, naprakész és aktuális mondanivalót?

  5. Az a durva, hogy a régi Holtpont ha ma lenne mozikban még akkor is siker lenne, mert akkora film. Semmit nem örgedett, kicseszett jó tempója van, minden szereplője egy telitalálat.

  6. sgtGiggsy:

    Nyiléván túloztam, nem igazi remake volt a FF, inkább csak a Holtpont autós változata. A sztori kábé ugyanaz, csak a stratégiai pontokon a “szörf” helyére “verdát” kell beírni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.