Az új Joker

A Suicide Squad rendezője fedte fel Jared Leto teljes “jelmezét”, hiszen a szupergonoszos piszkos 12-szerű filmben ő is fel fog tűnni. “The Suicide Squad wishes you a Happy Anniversary Mr. J!”

Úgy tűnik jobban képregényes lesz most, ami kell is, hogy eléggé eltérjen a The Dark Knightban feltűnt Jokertől.

75 hozzászólás a “Az új Joker” bejegyzéshez

  1. Ez nem Joker, hanem egy átlag Marilyn Manson rajongó, mikor ingyenjegyet nyer a koncertre.

  2. Nem ismerem a képregényt, de eddig nem tetszik. Vitto beszólása meg teljesen helytálló volt.

  3. Ohh… A Batman univerzum rajongóként előnnyel indul nálam, arról nem is beszélve, hogy Letót is bírom. Mégis, azt kell mondjam, hogy ez a kép egyelőre nem győzött meg. :( Sokat számít majd milyen dumákat írnak neki, hogy tud jászani a hangjával, milyen lesz a nevetése, mozgása. Nem írom le teljesen, de szigorúan csak a kép alapján itélve megijedtem, hogy ezt elcseszik. :S

  4. Bjutiful. Tenyleg valami nagyonmasminthiiszledzser kell, es szerintem a film is valahol a beteg móka es vizuális para határán fog mozogni. Ahhoz meg jo. A srac tehetséges, noi ruhában is mit művelt mar… Mr J 4 POTUS!

  5. Borzaszto!!! Jesszusom!!! Ilyen kesztyuket viselnek a Peterfy Sandor utcai korhaz takaritoi :(

  6. Tényleg kell, hogy mozgásban lássuk + hangja ugye. Amit egyébként hallottam és elég jó, beteges.

  7. Én is úgy vagyok vele, hogy majd ha mozgásban is látjuk a karaktert, akkor jobban el tudom dönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Egyetlen dolog nem tetszik csak: A tetoválásokat még csak-csak elfogadom, bár én nem tudom elképzelni, hogy Joker tetováltassa magát, de az a “Damaged” a homlokán kész vicc. Mintha valaki utólag gyorsa rátette volna PS-ben valami rossz betűtípussal.

  8. most ez így szarul néz ki kiragadva a környezetéből az biztos (tényleg olyan manson fan beütése van), de a filmben jó is lehet.

  9. Nekem is a Damaged tetkó az egyetlen, ami nem tetszik. Nem hiszem, hogy félmeztelenül fog szaladgálni, meg remélem lesz még rajta fehér több…szerintem ez ilyen elmegyógyintézetes cellás kinézet lehet, nem teljesen szabadlábon. Oké ott is van nekik rabruha, de mondjuk kiszabadulván letépné magáról, akkor ez így menő.
    Batman jól kiverte a fogait :D

  10. Hát ez eddig nem valami meggyőző…..persze persze nem láttuk még mozgásba de van egy olyan sejtésem hogy Heath Ledger joker marad a favorit,főleg nálam:/

  11. Nekem is tetszik. Próbáltak valami kreativitást, valami újat belevinni. Persze természetesen attól a végeredmény még lehet rossz is, de én bízok benne, hogy jól fog elsülni. Az meg ha megosztó valami, sose baj – sőt…

  12. nekem meg a foga nem tetszik…ha sárga lenne, szerintem az jobb lenne, de lehet mást akartak, mint Heath Jokere… amúgy nem lehet, hogy csak ezen a képen vannak a tetkói és a filmben már nem? na majd meglátjuk…

  13. Nekem is az a bajom vele hogy nem elég fehér a bőre majdhogynem full fehérnek kéne lennie kicsit sápadt de ez kevés. Bár lehet ha a lila ruhájában lenne akkor jobb lenne az összkép de így annyira nem jön be majd meglátjuk.

  14. kurvanagy kepzavar a haha megvigyor tetko jokeren.. o nemazert rohog meg vigyorog mert ez a vedjegye hanem mert elmebeteg…

  15. NO! Első DC film ami kezd érdekelni eonok óta. Jared Leto meg kb egy isten. :D Jó énekes meg színész is. :)

  16. Why not ? Ezt sejteni lehetett , hogy nagy ellentéteket fog szülni az “új Jokeker” . Ha Nolen félére akkarna hasonlítani az már régen rossz lenne , és ne feledjük itt már Batman párszor ellátta a baját … Csatlakozom a többiekhez : várjuk ki a végét.

  17. Jó lesz szerintem, van még böven olyan képregény verzió ahol full elme-idegbeteg, ez szerintem olyasmi lesz

  18. LowSkillNinja: valóban hasonlít Keith-re! :D
    Amúgy tetszik ez a koncepció is. Pont leszarom, hogy melyik képregényben/mesében/filmben hogy nézett ki, pedig olvastam is képregényeket. Ha ez most ilyen rohadtbetegállat figura lesz, akkor jöhet.

  19. Nekem is egyből a Marilyn Manson jutott eszembe, ha nem olvasnám a feliratot, soha nem jöttem volna rá arra hogy ez a Joker. és az is látható, hogy ő direkt néz majd ki így, nem pedig azért, mert balesetet szenvedett, vagy megnyomorították, mint Ledger karakterét. Meg hol a faszba a szemöldöke?…. szerintem gáz. oké hogy kreatívak akartak lenni, de ez már túl sok. szerintem ez mellényúlás. Karakter ettől lehet majd még jó, vagy hiteles, de kinézete nem lett az igazi, én azt mondom.

  20. nem írom le egy kép meg pár gagyi yt videó miatt (kislányok hogy vihognak már), ha nem lenne ennyire marilyn mansonos még tetszene is.

    de nálam Ledger mimikája, játéka, mozgása, beszéde mindent visz, majd meglátjuk hogy oldja meg

  21. Akos: kabbe, amíg nem írtad a szemöldökét fel sem tűnt, most meg csak azt tudom nézni

  22. Nagyon nem ezt vártam, ez nekem sajnos nem Jokeres, a City of Scars fanfilmbe jobban nézett ki Joker.

  23. itsme: Bocs, de már a korábbi Leto képeken sem volt szemöldöke, alapból meg van neki rendesen, egyből feltűnt! :D

  24. A legtöbb Manson rajongó (magam is az vagyok) úgy alakítja kinézetét mint bárki más, a kép inkább Manson 10 évvel ezelőtti korszakára hajaz. Amúgy tetszik :D

  25. Hát nem tudom?!elég furcsa télleg Manson jutott eszembe rögtön amikor megláttam!Nem irom le Jared Letot de hát nem is tudom majd meglátjuk.

  26. Nagyon kemény! Jó lenne, ha tényleg kissé őrültebbre vennék a figurát, mint a TDK-ban – az “csak” egy pszichopata volt, noha annak remek, de nem Joker. Bizakodó vagyok, a BvS trailer után ez a kép is azt mondja neke, a DC felé kell nézni inkább.

  27. Komolyan ti nem ismertek más Death Metalos embert csak Manson-t? :D

    Állandóan megy a rinya mert normálisan nem lehet hozzászólni a dolgokhoz.
    Láttunk egy képet és be vagyunk hugyozva hogy ez szar. Utána meg odírjuk hogy közben fogalmunk sincs róla ki az a Joker csak láttuk kb 1 filmbe és annyi. KÖNYÖRGÖM!!! Aki nem látott legalább egy képregényt ne is írjon semmit ha csak picsogni tud. Azért ez mégis csak egy elmebeteg karakter mit vártatok??? Majd valami patyolat tiszta sima hajú emo köcsögöt csinálnak belőle? -.-‘ Meg egyébként is Leto-ról beszélünk nem Justin Bieberről.

    Olyan durván oda fogja tenni Joker karakterét hogy a sok fikázó önkéntes munkát vállal Leto gatyájában. :D

    Egyébként kicseszett EPCI a kép is, persze lehet én vagyok igénytelen vagy csak szimplán tudom ki az a Joker. :D

  28. @darkeagle Mansonnak ès a zenèjènek nem sok köze van a death metalhoz.
    Szerintem alapjáraton jól nèzne ki jared leto, de a tetkók nagyon erőltetettek

  29. nemtom sztem nem hivatalos filmbeli kép ez, csak vmi önszorgalmi beállás a Letotól. ezek a tetkók úgyse fognak látszódni ha lesz rajta ruha.

  30. DarkEagle: többen írtak bizakodót is, ne csak a rosszat lásd, bár akkor “kirohanni” sem lehet ellene persze.

  31. @DarkEagle

    Azt adom, teljes mértékben egyet értek.. annyi verzió született már képregény formájában, hogy majdnem mindegy hogy ez a promó kép milyen lett..

    A következő komment az lesz hogy:

    ” játszottam 96 ban egy 8-bit es BATMAN játékkal a Joker közelsem ilyen … hanem olyan pixeles inkább”

    Mérhetetlenül sajnálom hogy sokan ennyit tudnak hozzá tenni :
    “hát ez kiköpött manson… ez olyan mint manson… leirták 100 an előttem én is oda biggyesztem h BASZKI EZ MANSON….”

    Aki képtelen megtenni annyit hogy 1 google keresést betol a “Joker” concept-re az meg is érdemli ha úgy érzi hogy egy kép alapján ” MÁR MOST SZAR….”

    Btw az Asylum -ba miért is NEM lehet a homlokán Damaged tetoválás?????

  32. Azért írták többen hogy olyan mint Manson, mert OLYAN!
    Ha valaki beírja a Jokert a keresőbe sok alteregót talál majd, de ilyen tetováltat nem!
    Az Asylumban meghagyták minden karakter igazi jellegzetességét, és kb. kimaxolták a karaktereket, azért is olyan jó az a játék amilyen. A Batman világ legjavát beletették. Ha az Arkham képregényre gondolsz, abban is Joker kb. a klasszikus. Szerintem a karakter lelki világától rohadt messze állna hogy magára tetováltassa hogy damaged. :D de mindegy, tényleg. Megint a semmin megy a vita. Most ilyen lett sajnos, meg kell szokni.

  33. Akos: ha már Asylum…miért, az közel áll Jokerhez, hogy teleszteroidozza magát, és punk hajjal pofozkodik Batmannel? Naugye.

  34. újabb snitt copy a batman killing joke-ból.
    kár hogy ez nem joker, csak egy mezei bolond.

  35. LOL! Ez úgy néz ki, mint egy Marylin Mansonba oltott Macaulay Culkin a Home Alone poszterről.

  36. Engem a kinézete majdhogynem hidegen hagy,jobban érdekel képes lesz e annyira őrült és pszichopata hanglejtésre leto,mint amit hamilltől és troy bakertől hallottunk az utóbbi években

  37. tegnap óta agyalok rajta, hol láttam már ezt a figurát. aztán rájöttem: a nyolcvanas évektől kezdve minden posztapok kalandfilm átlag őrültjeként/főgonoszaként.

    az új Mad Max trailerében vannak ilyen tagok, tucatszám.

    a korábbi Jokerekben mindig volt valami nyugtalanítóan idegen. ez meg csak egy szimpla tetovált zakkant arc. aztán ki tudja, talán leteszem majd tőle a hajam a filmben. de eddig nem túl bíztató.

  38. Hát ez sztem se az igazi. Eltudjátok képzelni, hogy a Joker elmegy varratni??? Nem látok benne semmi jokert, se pre Crisis on infinite eart korszakra, se pre flash pointra, se 52 -re, egyikre se hajaz. Túlságosan el akarják választani a TDK os, Ledger félétől, de nemkéne…..

  39. @DarkEagle, @BigM4c
    senki sem írta le, sőt, mindenki látni akarja mozgásban is (mert ő Jared Leto), annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint egy punkrocker, akit kb. csak joker minion-jeként tud a többség elképzelni a kép alapján, aki meghalna a film első 10 percében.
    a tetoválások nagyon eröltetettek, de nem a tetoválással van baj, hanem, hogy mit varrtak rá, mintha egy 15 éves újgazdag, anyu pénzéből beszabadult volna egy szalonba egy batman képregénnyel, aztán a szülei kiverték a fogait.
    ha szőke hosszú haja lenne, meg kacsaszája, akkor nyilván kelemen annát, vagy valamelyik másik abszurdan szétbotoxolt csajt hozták volna fel példaként és nem a poser mansont vagy a nem poser flint-et, de még akkor is kapna egy esélyt, hogy megmutassa milyen jokert tud kihozni ebből, mert igazából leszarjuk, hogy néz ki, ha hitelesen adja elő magát, ez volt a lényeg.

    nekem személyesen ez az irány tetszett volna: http://i.imgur.com/2FayiXY.jpg

  40. De basszus ok, hogy a white trash gangsta fellinget akarja hozni, de minek?? Ez nem az a karakter. Ezeknek a karaktereknek kb 70 éves múltja van, nem.lehet csak úgy sutbadobva megváltoztatni, ez nem a fos and furius 52……

  41. lordboxi: olyan nincs, hogy nem az a karakter. Ugyanazt a Jokert láttuk ezerszer, én nagy örülök, hogy lesz végre valami új is benne.

  42. lordboxi: És ez a karakter hányszor változott az idők során? Végtelen sok inkarnációja van már a Jokernek, miért baj ha próbálkoznak továbbra is frissen tartani a karaktert?

  43. Minden változtatásának történetbeli oka volt, kivéve egykét nem kanonizált történetet. A dc univerzuma teljes egész összefüggőt alkot a kezdetek óta, úgyhogy véleményem szerint, így nem lehet hozzányúlni, ennyire megváltoztatni.

    52 párhuzamos világ van és egyikben sincs ehhez köze a Jokernek.
    Aztán meglátjuk, ha most a convergence esemény sorozat után így fog kinézni, akkor elfogadom. Ez ugye majd júniusban derül ki, de nem gondolnám, mivel most a túlviági/hallhatatlan/misztikus jokert alkotják meg.

    Ez tényleg csak annyi, hogy ne hasonlítson az előzőhöz….

  44. Joker egy ikon!A popkultúra része!A képregény történelem legjobb főganéja!
    Persze,h megosztó lett a kép!
    Nekem bejön bár hiányolom a fehér arcát, felvágott száját és a lila öltönyt!
    Úgy brutális lesz!Én bizakodó vagyok!Elég beteg ez a kép!

  45. Hallottam olyat, hogy nem így fog kinézni. Ez csupán egy “Tribute” volt azt előző 2 Jokernek.

  46. Mindig a fanyalgók ellen vagyok, de sajnos ez most nem tetszik… Nem tudom, egyszerűen nem fogott meg, de annyira mondjuk a Suicide Squad film ötlete sem. Anno amikor bejelentették, hogy Heath játssza majd Jokert, totálisan kiakadtam, de az első kép teljes mértékben megnyugtatott. Most meg elnézem ezt a képet, és hát… Nem tudom.

    Egyébként eléggé eltúlzottnak érzem a DC részéről ezt a sietős univerzumépítést. Csak azért, hogy univerzum legyen? Mondom mindezt úgy, hogy kifejezetten várom a Batman v. Superman-t, és a Man of Steelt erősen alulértékeltnek tartom.

    A sok-sok univerzum, mindenki úgy építi, mintha ez egy olyan betonbiztos üzlet lenne, holott ha belegondolunk, eddig csak 1 működő univerzum létezik filmvásznon.

  47. Pedig volt, hogy Batman ki..aszta a fogát a képregényben! Ezért jó, hogy így csinálták meg! Amúgy akkor már keressetek rá pár forgatási képre! Amikor szünet van! ott bazze rohadt fehér bűrkéje van! :D

  48. értem h másfajta Jokert akarnak, mert még mindig túl friss a legutóbbi (ráadásul az egyik legjobb filmes főgonosz volt a filmtörténelemben)…

    kedvelem Letot is (csak mint színészt, a zenéje egy hatalmas fosh).
    de még mindig úgy vagyok vele, hogy Mark Hamillt kellett volna felkérni erre a szerepre, ő lett volna a legideálisabb. sztm zseniális lett volna.

    nekem ez a kép nem tetszik, semmi kívülálló dolog nincs benne, már a goth, meg punk és emo tini őrület időszakában is uncsi volt az ilyen kinézet, ebben már semmi ijesztő nincs 2015-ben… pláne h csak simán egy prodigy és manson másolat az egész. és mindkettő utoljára 15 éve volt érdekes.

    ez van. nem tetszik, pedig nem szoktam előre fanyalogni egy filmen.

    azért remélem a vásznon más lesz, és Leto ki tud hozni valamit belőle a mozgással és beszéddel.

    érdekes, Batman karakterét a képek alapján elég képregényesre vették, Joker viszont a lehető legtávolabb került most a füzetektől.

    a tetkók meg iszonyú gagyik. inkább valami divatos tinédzserkori lázadás jön le a képről. remélem az öltönyén nem lesznek pici koponyák

  49. Ez a kép elsősorban Batman 75. születésnapjának megünneplésére készült.
    A filmben nem lesznek tetoválásai Jokernek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.