20 hozzászólás a “Casey Jones a TMNT 2-ben” bejegyzéshez

  1. anthony711
    Igen van. Teljesen vállalható film lett. Nem újranézős, de ha egyszer lesz kölyköm, simán leültetném elé. Semmivel sem rosszabb, mint egy mostani, “debil kinézetű” rajzfilm a cartoon networkon. Célközönség kb ugyan az.

  2. Fakocka: az “ugyanaz” egy szó. Legalábbis ebben az értelemben. Honnan jön ez a hülyeség…

  3. gondolom az már nem fért bele a költségvetésbe, hogy legalább hosszú hajú legyen… ez egy olyan apróság, ami felett mindenki szemet hunyna, ha jól hozza majd a karaktert a színész, de mégis otthagyja a kérdést, hogy milyen nehézséget okozott volna… ha meg az arrow miatt nem hajlandó a színész erre…nem hiszem, hogy Stephen Amell pótolhatatlan lenne.
    maszk nélkül számtalanszor ábrázolva volt már a karakter, de rövid hajú Casey Jones-t most látok(/lát bárki?) először és így a sok apró módosítás az első filmmel együtt azt az érzést kelti, mintha a készítői konkrétan gyűlölnék a tmnt franchise-t, mintha egyenesen leszaroznák az egészet és azt mondanák, hogy mi jobbat tudunk összehozni két filmben ninja teknősökkel, mint bárki valaha képregényben/animációs filmben vagy mozifilmben az elmúlt 30 év alatt, amik nélkül kb. ötletük se lenne.

  4. tükör:

    Basszus és tényleg! Nem tudtam pontosan, hogy mi a baj a képpel. Valóban, a haj.
    Amúgy a színész minden második jelenetben parókát hord az Arrow-ba, szóval ennek fényében duplán nem lehet érteni, miért nem adtak neki. Gondolom a készítők ennyire leszarják az egészet.

  5. a tüsi hajú Casey Jones, jóvan, gratulálok faszok. csoda hogy nem lett néger.

  6. sztem meg úgy gondolkoznak a készítők minden filmnél, hogy valami idiótának úgy is baj valami, hosszú haj, kék szem, barna szem, piros szem, fiatal, öreg, néger, magas, alacsony stb… akkor meg nem tökmindegy

  7. Öhm, na jó akkor kicsit tegyük helyre a dolgokat, mert már itt is kezdenek néger fáklya-szintre menni a hozzászólások, holott az ember megnövesztheti még a haját, ha a bőrszínét nem is változtathatja!

    Szóval: Amell csak az Arrow flashback részeiben használ parókát, és azok is borzasztóan gagyin néznek ki, így jobb, hogy nem vették át.
    Jelenleg viszont a sorozat aktuális részeiben pont hogy így néz ki a haja, és gondolom azóta még nem teljesen nőtt vissza neki. Merthogy megint csak, ugye az ember haja azért szokott nőni ugyebár…
    Egyúttal szerintem simán meglehet, hogy ez a kép még csak a jelmezpróbáról lett lőve, és a végleges filmben Jones-nak hosszú haja lesz, vagy parókával, vagy Amell valós hajával, de az majd még kiderül.

    De kívánom hogy a végén majd ez legyen a legnagyobb gond a filmmel, hogy Casey Jones-nak rövid haja lesz majd! Mert amúgy a Transformersek, és az előző TMNT-film után egyértelmű, hogy másért nem is kell aggódni…

  8. Azokból akik megnézik a filmet, jó ha 90% tudja, hogy hosszú a haja, én a gyerekkoromból is csak annyira emlékszem hogy voltak teknőcök, April, Szecska, Zúzó… az az agyas valami meg a disznó és a dinó vagy micsoda… vagyis a nagyon döntő többség jó ha annyit tud hogy ez nem original ötlet, így leszarják hogy kinek milyen a haja, bőrszíne…
    … nem biztos, hogy tojnak a részletekre, csak ehhez mérten ezek a dolgok jelentéktelenek… haj hossz, bőr szín… bakker.

  9. igen, a haj a legjelentéktelenebb részlet mindig(de mégis jobban meghatározza a karakter egyéniségét, mint a hokimaszk és az ütő) és a végén amikor látjuk az eredményt, én is örülnék, ha az lenne az egyetlen dolog, amibe beleköthetne bárki, de az első próbálkozást látva, azt gondolom, hogy még a legegyszerűbben kivitelezhető, legjelentéktelenebb dolgok is lehetetlen küldetésnek tűnnek számukra, erre akartam mutatni.

    egy olyan tmnt mozi folytatásánál, ahol az első részben kb. minden rossz volt a 90es években készült verzióhoz képest is, kérdés, hogy mi lehet az a minimum, amit elvárhatunk 125 millió dolláros budgetből. nem véletlenül volt rendezőváltás sem, nyilván felismerték, hogy valami nem működött.
    szóval ki milyen elvárással ülne le ez elé, akár otthon? a teknősök száma legyen 4, ne 5/10/30? legyen valami színes szalag a fejükön/hátukon/akárhol? legyen legalább egy riporter mindegy, hogy nő vagy férfi? és legyen egy pizzás/makarónis/pörköltös jelenet?

    az pedig, hogy milyen célközönséget akartak belőni, még mindig kérdés, mert az unokaöcsémet nem ültetném le ez elé, 10 év fölöttieknek meg túl gyerekes az egész, feltételezem azoknak szánják, akik még ismerhetik a forrást bárhonnan (különben nem erőltetnék, hogy teknősök legyenek az alapjai).

  10. tükör:10 év fölöttieknek meg túl gyerekes? Honnan vesztek ilyeneket? Én 34 éves vagyok. Megnéztem, jól szórakoztam rajta, ennyi. Nem lett a kedvenc filmem, de egyszer bőven nézhető volt. Nem kell ezt túlmagyarázni. Mit vártatok egy olyan filmtől, ami beszélő teknőcökről szól?

  11. Tükör:

    1. “szóval ki milyen elvárással ülne le ez elé, akár otthon? a teknősök száma legyen 4, ne 5/10/30? legyen valami színes szalag a fejükön/hátukon/akárhol? legyen legalább egy riporter mindegy, hogy nő vagy férfi? és legyen egy pizzás/makarónis/pörköltös jelenet?”

    jajj ne már, most miért kell már megint ostoba végletekig elmenni? attól, hogy valaki tud aludni Amell rövid haja miatt, még nem jelenti azt, hogy alacsonyra tette a lécet. a tüsi séró ne legyen már egyenlő azzal, hogy az embernek tök mindegy mit tolnak az orra alá és csak nyomokban hasonlítson az eredetire (p.s.: életem első rajzfilmje a TMNT volt, amire emlékszem, amikor kitogyogtam a tv elé, és a régi TMNT2 volt az első, amit moziban láttam és amikor 4 évesen kórházba kellett mennem egy Donatello bábúért sírtam 2 hétig…és mégis tudtam örülni az előzőnek is, mert nyomokban felidézte a gyerekkoromat. új köntösben, ostobán, de közel sem volt annyira rossz az, amennyire ekézték.)

    2. “a haj a legjelentéktelenebb részlet mindig(de mégis jobban meghatározza a karakter egyéniségét, mint a hokimaszk és az ütő) ”

    kérlek mesélj, grabs popcorn.

  12. @abelh
    “tök mindegy mit tolnak az orra alá és csak nyomokban hasonlítson az eredetire” pontosan ez történik, és valószínűleg (a robocop, karate kid, charlie and the chocolate factory, totall recall, stb. remake filmekkel is) a célközönség te voltál: “és mégis tudtam örülni az előzőnek is, mert nyomokban felidézte a gyerekkoromat”

    akkor minden rendben van és újra átélheted majd a második résszel. a cím akár az is lehetett volna, hogy “nyomokban TMNT-t tartalmazhat”, és egy szót sem szóltam volna. a séró témát meg már így is túltárgyaltuk.
    a kép és az előző film (rottentomatoes.com: 21%) védése mégmegdöbbentőbb, mint a kép maga.

  13. látom nem sikerült értelmezni, de sebaj :) a fenti remake-ek célközönösége nem én voltam, túl bonyolultak nekem, a Hallmarkos cuccokat bírom. (de neked sem kéne erőltetni, ha Verhoevenek mellé párba tettél egy Karate kölyköt)

  14. Én 15 perc után kinyomtam. Durva, hogy valakinek volt annyi ereje, hogy végigszenvedje…

  15. A régi film Casey Jonesa meg mára tök kopasz. Most tényleg azt hiszitek, hogy azért nem hosszú a haja mert nem nőtt meg időre/nem akarta növeszteni? Peter Mayhew meddig növesztette vajon különböző szőreit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.