Massza: Majmok bolygója, Beckinsale, Shanghai Knights folytatás, Hét mesterlövész

War of the Planet of the Apes lesz a címe a modern Majmok bolygója 3. részének. Az előző rész végén a helyzetből következik nyilván a helyzet, hiszen a megbocsátás nem a közösségek jó tulajdonsága.

Bár úgy volt, hogy Kate Beckinsale nem fog visszatérni az Underworld 5-re, de aztán rájött, hogy hívják sok helyre. Bár a film reboot elvileg, és David köré fog épülni, de úgy tűnik csak franchise reboot, mert történetileg folytatás lesz akkor, ha Beckinsale visszatér kicsit. Sajnos továbbra is Cory Goodman (The Priest) írja a filmet.

A The Gift thriller, amiben Batemant a múltja kísérti, kapott egy TV-spotot.

Az MGM kér a Shanghai Dawnból. A Jackine Chan & Owen Wilsonnal már két részt (Shanghai Noon, Shanghai Knights) megért “buddy cop” filmsorozat folytatásáról van szó. Lehet most Egyiptom lesz a helyszín a duó kalandjainak.

Matt Bomer is szerepet kapott a Hét mesterlövész remakejében. Eddig ismert szereplők: Denzel Washington, Chris Pratt, Haley Bennett, Ethan Hawke, Wagner Moura, Jason Momoa, Byung-hun Lee, Vincent D’Onofrio.

Ha nincs borotvahabotok.

A Massza (The Blob) újabb remake-et fog megélni, méghozzá most Simon West (Con-Air, Expendables 2) rendezésében. A 88-as film is remake volt, azért az újabb kitétel. Samuel L. Jackson egy biokémikust fog alakítani az új filmben.

16 hozzászólás a “Massza: Majmok bolygója, Beckinsale, Shanghai Knights folytatás, Hét mesterlövész” bejegyzéshez

  1. A Majmok bolygója – Háború, kb ez lesz a magyar cím. Mikorra is van kitűzve a premier? Nálam nagyon várós!

    De a Shanghai Dawn is jöhet.

  2. The Blobból mondjuk jobban örülnék a sok éve ígérgetett folytatásnak, de hátha majd elhozza a remake azt is, bár nem hiszem, hogy bankot robbantanának vele.

    Ment néhány éve, azt hiszem, MGM-en a Steve McQueen verzió, jól szórakoztam rajta, de a remake-nél már rengeteget fejlődött a technika, és ez igaz a mostani remake-re is, szóval kíváncsian várom.

  3. Remélem, Star-Lord bepancsol egyet Fisknek, haha. D’Onofrio es Pratt, a két nagy átváltozóművész. Jó gárdát hoztak össze a 7 mesterlövésznek.

  4. Sárgák, feketék az új hét mesterlövészben… Nem csodálkozom a multikultin itt sem. Ki fog emlékezni már a jó öreg mcqueenre pl

  5. Hát igen, a libsi, multikultis agymenés terén hollywood mindig is élen járt

  6. Blob :)))) jó ég mennyire ponyva sztori, ebből tényleg lehet még filmet készíteni ? jön a gonosz massza :)

    underworldnek még egy részét nem láttam soha, szóval felőlem nyugodtan készítgethetik

    war of the planet of apes hát nem tudom, én a 2. részt kifejezetten untam, pedig a majmokat nagyon kidolgozták, teljesen valóságosak voltak, csak a sztori volt ilyen erőltetett, erőszakos, mindenki gonosz szintű, az első rész ehhez képest még egy idealista, tudományos sztori volt aminek volt íve is és fejlődtek benne a karakterek, a végén meg zúztak egy epicet a majmok, inkább azt a szellemiséget folytassák

  7. multikulti ? mi azzal a gond ? én Yul Brynnerről mindig azt hittem, hogy mongol vagy kínai vagy ilyesmi

  8. Mi azzal a baj, hogy Hollywood a követendő mintát közvetíti? Miért gond, ha valaki fekete vagy sárga vagy meleg vagy hideg vagy zöld vagy hupikék vagy zsidó? Ész megáll, ez Magyarország ma: egy filmes blog kommentszekciójában is kiadjuk magunkból a belénk ivódott mássággyűlöletet.

  9. Valahol szórakoztató, hogy egyeseknek mennyire nehéz elfogadniuk azt, hogy a világ halad előre. Gondoljátok, hogy az eredeti Kurosawa film rajongói is dohogtak, hogy Hollywood fehér emberekkel pakolja tele a kiváló szamurájfilmjük remake-jét?

    Komolyan kérdezem.

  10. A massza :) Még kisscrác koromban is jót röhögtünk rajta, bár azért paráztunk is rendesen, én várom! Jöjjön a nagy rágógumi, biztos a Wrigley’s lesz a szponzor…

  11. Kate Beckinsale még egy alkalommal Latex ruciban simán jöhet. Még 40 felett is ritó dögös a csaj, szerintem tényleg vámpír, vagy eladta a lelkét az ördögnek :D.
    Nem bántam volna amugy ha esetleg egy kis időugrással átadja a stafétát a lányának. Valami dögös fiatal csajszit kasztolni Selene lányának, mondjuk Victoria Justice-t aztán bujtassák az ő fenekét is latexba.
    Komolyabbra véve a szót az első 2 rész amugy nem volt rossz, nekem jobban bejöttek mint a Penge filmek.

  12. Buzifiú

    Nem kell ide a sértett önérzetűsködés, itt senki nem melegezett egyelőre. Viszont a hét mesterlövészhez semmi köze egy sárgának, vagy egy fekete embernek, mivel a régiben sem volt az senki. Így hát nem értem a hozzászólásod.

  13. Nos, akkor hát lássunk pár tisztavérű arcot az eredeti Hét mesterlövészből.

    Yul Brynner orosz cigány és részben mongol származású volt, a Nemzetközi Roma Szövetség tiszteletbeli elnökének tisztségét is betöltötte haláláig. Eli Wallach zsidó származású volt, Charles Bronson litván tatár, Brad Dexter szerb, Horst Werner Buchholz pedig nem is tudta, ki volt az apja. Robert Vaughn ősei között voltak írek, németek, franciák… vagy azt mondjátok, most csak a bőrszín számít? Egyébként hogy van ez, csak amerikaiak (kik is azok?) szerepelhetnek amerikai filmekben, vagy esetleg szittya magor származásúaknak kellene lenniük? (Ja, és gondolom csak full heterók jöhetnek számításba – bár “itt senki nem melegezett egyelőre” -, így olyan tehetségtelen gyökerek labdába sem rúghatnának, mint Marlon Brando, Jodie Foster, Cate Blanchett vagy esetleg Kevin Spacey.)

    Jó, nyilván arra gondolhattak itt egyesek, hogy ez a film a vadnyugaton játszódik, a mexikói határvidéken, ahol az ilyen szerencsevadász csapatok csakis fehérbőrű, árja, amerikai születésű, republikánus fiatalokból álltak. Aha, értem… szerintem nyomás a könyvtárba, fiúk. Kezdésnek tudom ajánlani a Véres délköröket McCarthy-tól. Kicsit komorabb és sokkal nehezebb, mint a “Mesterlövész”, de ha kitartóak vagytok, lehet tanulni belőle.

    Most komolyan, miért kell állandóan fullba nyomni a kretént?

    “a hét mesterlövészhez semmi köze egy sárgának, vagy egy fekete embernek, mivel a régiben sem volt az senki”
    Oké, ez csak egy plusz poén, de azon azért jót nevettem, hogy az eredeti film meg japán volt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.