Orgrim

Hivatalos kép a Warcraft filmből! Robert Kazinsky látható a képen, a rendező pedig Duncan Jones (Moon, Source Code) ugye.

40 hozzászólás a “Orgrim” bejegyzéshez

  1. Az orratol felfele,tul emberi az ork fejhez,tul kicsi :( Mar most gyenge :(

  2. Az első képen nincs valami gond az arányokkal? Túl pici a feje a testéhez képest. Vagy ennek ilyennek kell lenni? Nem vagyok egy Wow-fan.

  3. Ez teljesen korrekt. Aki meg savazni meri annak ajánlom kockuljon Warcraft játékokkal. :)))

  4. nekem pont azért tetszik a karakter mert kicsi a feje a benga testhez, ez a hulkbusternél is királyul nézett ki (ne jöjjön azzal senki, hogy abban ember ült, most csak a design faszaságára mondom, hogy ez így bejön)

  5. Életemben nem játszottam egy percet sem WoW-val, de ez a karakter nagyon adja, így ahogy van kis fejjel is :D

  6. Anyáááááááám….az a maszk basszus. A fene gondolta volna, hogy CGI nélkül tudnak ilyen jó orkot összehozni élőszereplővel :D Ha ennél szarabb lenne én akkor is várnám, mert éveket “pazaroltam” el erre az univerzumra :D :D :D

  7. blizzard megcsinálja b—-meg :DDD
    ha legalább olyan lesz mint az átvezető mozik a játékaikban, akkor rossz nem lehet

  8. én sem játszottam vele soha, de várom, mert a régi clash of the titans és a legend óta nem nagyon láttam olyan fantasy-adventure filmet, ami tetszett.

    erről a két képről nekem valamiért a Beowulf jutott eszembe, ami nekem nem jó jel…

  9. ha jól tudom a blizzard eléggé felügyeli az egészet. ebből kiindulva nagy esély van rá, hogy valami kurva fasza dolgot fogunk látni.

  10. Aki nem veszi észre, hogy a felső, s az alsó kép eltér egymástól az vak! Egyértelműen kisebb a feje a testéhez, vállához viszonyítva, s a fent inkább tűnik egy mostani modern játékvideóból kivágott képnek……

    Viszont az alsó kép az ku…a fa..a! :D :D

  11. Azért az durva lesz ha az avatar büdzséjének feléből kihozzák ilyen látvánnyal…

  12. Azért az lesz a durva hogy az avatar után 10 évvel hozzák ki, mikor a techika már bőven elérhető és nem nagy szám.
    De baromi jól néz ki :)

  13. Clash: Elérhetőnek elérhető de attól még brutáldrága. Az planet of the apesbe alig voltak harcok meg semmi és mégis 170 milkát pumpáltak bele. Ez meg egy 120 körül lesz, és az ilm drágábban dolgozik mint a weta

  14. ebben szerintem semmi CGI nincs, nem egyszer közzétette már a blizzard hogy szinte semmi CGI-t nem fognak haszánlni, legalább is minél kevesebbet és 120millából ne is várj annyi CGI-t mint az avengersben

  15. El ne kezdjétek a mekkora a feje témát, nyilván külön veszik fel az elmaszkolt színészt, meg a jelenetét egy nagy zöld szivacshurkával aztán a termet különbség miatt megcsinálják a kész jelenetet pöccösre. Jackson sem tökölt már perspektívázással a hobbitban. Én inkább attól fosok, hogy pont emiatt nem lesz tele orkkal, trollal, stb. Csak akkor lesz ez elkúrva, hogy ha valami saját kútfőből kiszopott hülye sztorija lesz a fókuszcsoportok kedvéért és nem mennek keményem bele a warcraft loreba. Attól féljetek, ne attól hogy mekkora szárú háromszöget zár be az orknak maszkolt színész agyara, a szemöldök vonalának háromnegyedénél behúzott átlóval.

  16. lastchance: Ezt meg hogy érted ez már ránézésre is cgi. És nem csak egy ork lesz. Meg tuti más fajok is,bár nem ismerem a loret.

  17. Az orkok CGI-jal készülnek, a’la új Majmok bolygója-sorozat. A film az első Warcraft-játék storyját fogja követni, és ha minden igaz, akkor a Jurassic World előtt jön az első előzetes.

  18. A szereplőket megnézve (az eredeti ork hadurak, Mediwh, Lothar, Garona) ez Warcraft 1 körüli időben, az első Dark Portal invázió idején játszódik, szóval a WoW játszható fajai közül valószínűleg legfeljebb 4 fog megjelenni (az aktuális 13-ból).

  19. qpak-A Chappiet , 49 misiből hozták ki. A robot cgi egyetlen jelenetben sem lóg ki. Persze stúdiótól függ. Lásd pl az Alien filmek esetében az ADI mekkora rajongónak valja magát, mégis iszonyúan drágán készíti az efekteket. Pl Avp filmek esetében is a büdzsét tetemesen megdobta. És ott van Rodrigez cége a Troubmaker (rem jol írtam ,nincs kedvem kiguglizni) szintén 40misiből hoztak ki egy egész estés predator filmet, nem csak egy féle fajta lényel, és elég szinvonalas harcokkal. Remélem hogy az alien 5 kapcsán nem velük fog dolgozni a rendező, haenm azokkal akikel eddig is tette. Bár már nyomatják magukat, a fun Hicks-el amit csináltak, h menyire benne lennének…

  20. Miből gondolod, hogy kevesebb munka? Mert nincs arcjátéka? Elárulom volt. Plusz egy csomo más dolog is animálódott a fejének nevezhető alkatrészen.

  21. Nem vagyok szakember de chappienel biztos megspórolták a mimikat,az izomszimulaciot, és a bőr is hiányzott.Meg egy csomó modellezést.Jól nézett ki a trailer alapján de egy robottal nem kell megugrani az uncanny valleyt.

  22. qpak: Izom helyet, simán le kell modellezni a hidraulika kábelek és egyéb vezetékeket. Szval közel ugyan ott vagyunk. Ha esetleg vannak más mozgó alkatrészek is, lámpák, kamera, optika stb. de ezek részletkérdések. Bőr helyet ügyelni kellet a fémes csillogásra, hogy ne műanyag hatást keltsen…stb
    Arc mimikát meg nem modellezik, mivel a színész azt is eljátsza.

  23. Clash: plusz még annyit fűznék hozzá, hogy biztosan láttatok olyan fotót ahol a színésznek az arcára fehér pöttyök (horgonyhelyek) voltak felpakolva és egy vázra erősített fejkamera vette minden arcmozdulatát (lásd Avatar, majmok bolygója legutóbbi része) Ezekre a fehér “horgonyokra” ráigazítják a lemodellezett fejet és megvan a mimika (persze nem ilyen egyszerű, de nagyvonalakban így működik :D )
    Egy élettelen dolognál lemodellezni “emberi emóciókat” nem kisebb meló :)

  24. Ugye a Moon elég szar film volt, az az idétlen időkig utánzat is inkább csak közepes, nem jut eszembe a címe. Ez meg eleve valami hülye játékból készül, szóval semmi jót nem kell várni.

  25. Na végre már valami. Ideje volt. Nagyon jó lett. Tűkön ülök valami mozgóképért.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.