Gyönyörű Blade Runner folytatás, rengeteg Transformers író, Mesterlövészek, Top Dollar, Jurassic World, Divergent folytatás

Bár csak jövőre forog a Blade Runner 2, de Roger Deakins fogja fényképezni Denis Villeneuve rendezőnek. Azt hiszem komolyan gondolja a stúdió a projektet még Scott nélkül is. Szóval a Prisoners utána újra közösen dolgoznak majd.

A Paramount Transformers-szel foglalkozó írószobája tovább bővült. Mint tudjuk, ezek a nevek nem csak a TF5-ön dolgoznak, hanem a Transformers univerzumot találják ki épp nekik. Szóval az eddig Akiva Goldsman (I Am Legend) mellé odakerült Robert Kirkman (The Walking Dead), Art Marcum és Matt Holloway (az Iron Manen dolgoztak), Jeff Pinkner (Fringe és Lost veterán) és Zak Penn (X-Men: The Last Stand).

Peter Sarsgaard gonoszat fog alakítani a Hét mesterlövész friss remakejében.

Andrea Riseborough (a Birdmanben a csókolózó nő) pedig a Crow remakeben fog gonoszat alakítani, méghozzá Top Dollart, aki a régi filmben férfi volt.

További Jurassic World “ígykészült” videók: Take a Ride, Crash Course.

Vivica A. Fox Smith karakterének a nőjét alakította az Independence Day-ben, ugye? Visszatér a folytatásra, gondolom ő lesz az anyuka a Steven Hiller fiára épülő sztoriban.

Elkezdték a The Divergent Series: Allegiant part 1 forgatását, mert minden YA finálét ketté kell szedni?

13 hozzászólás a “Gyönyörű Blade Runner folytatás, rengeteg Transformers író, Mesterlövészek, Top Dollar, Jurassic World, Divergent folytatás” bejegyzéshez

  1. Top Dollar szerepére nem találtak valami karakteres férfi szinészt? Ez olyan, mintha Nick Fury vagy Fáklya fekete lenne. Várjunk csak…..

  2. Nick Fury az Ultimate marvel Univerzumban mindig is fekete volt, úgyhogy sajnos csak 50%-os a “poén”.

  3. Ez a hét mesterlövész reamke csak engem idegesít?
    Hogy lehetne Eli Wallach-ot felülmúlni, vagy csak megközelíteni? De lehetne akár Steve Mcqueen-t, vagy Bronson-t is mondani. Hülyeség.

    Igaz, ott volt a Félszemű. Ott bejött, de azért jött be mert
    -nem a film, hanem a könyv újra filmesítése volt
    -Jeff Bridges zseniális színész, és bár John Wayne se volt rossz, de nem volt olyan nagyon erős alakítás
    -a Coen fivérek szintén jó rendezők.

    A Hét mesterlövész esetében, se a burtálisan jó színészek nincsenek meg, nincs meg a jó rendező( ez a pasas edig se rendezett valami nagy durranás filmeket, max közepes alkotások) Denbzel Washingotn is hiába jó, de…ehhez ez kevés.

  4. jajj ne már megint a rokkergyerek meg a picsogása
    ki adott ennek a filmnek zöldet?

  5. Dantes : a hét mesterlövész is egy remake volt, ugye a 7 szamurájból, akkor meg nem mindegy ? csinálhatják kicsit poénosabbra

  6. Követjező TF : jéééé,lesz normális forgatókönyv?Lehet hogy lesz egy értelmes TF muvi?
    ;)

  7. Örülök, hogy kiderült ki lesz Top Dollar. Így már nem kell várnom a filmet. Az eredetit amúgy se közelítette volna meg.

  8. Gyerekek én nem értem ezt a transformers univerzumot… Eddig is egy univerzumban voltak nem? Vannak autobotok,álcák,dinobotok stb ezek mind egy helyen egy időben léteznek. A filmek is összefüggtek eddig is gagyik voltak ugyan de összefüggő folytatások. Vagy most ezzel akarnak becsalni a moziba hogy univerzum???

  9. ZTR: az eddigi Transformers filmeket képzeld el Avengersként, na a többi filmet akarják, a spinoffokat.

  10. Az eredeti Crow képregényben Top Dollar csak egy kis mellékszereplő volt. Most még egyet csavarnak rajta, nem mindegy? Kiíváncsi lennék, a fanyalgók közül ki ismeri a képregényt.

  11. human: így már értem de akkor is nekem sehogy se áll össze :D Bár dinobotokkal spinoffot lehet meglesnék de moziba nem mennék miattuk se már nem szívatnak be többet :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.