Még mindig a Suicide Squad forgatásáról

Befutott pár videó a gonosz hősös Piszkos 12-ből. Feltűnt Batman kocsija a helyszínen, és a fertőzött harcosok is ott virítanak. Videóa tovább mögött.

A video posted by ERNstagram (@ernievicente) on

A video posted by Nebula* (@starrrs) on

A video posted by Terence Yip (@terenceyip) on

11 hozzászólás a “Még mindig a Suicide Squad forgatásáról” bejegyzéshez

  1. Spoiler

    Joker autóját követi. Volt egy kép pár héttel korábbról ahol Joker ebbe a kocsiba szál be. Kicsit vicces ez a modernizáció, de már most jobban lázba hoz , mint egy Bosszuállók CGI maszlag.

  2. James Bond valóban lehet, hogy néger lesz, Idris Elbát is pedzegették a szerepre.

  3. Valahogy nekem kimaradt, hogy ebben lesz Batman, úgy látszik csak nekem nem volt evidens :D

  4. Ez nekem is új, hogy itt Batman is lesz. Ez felvet bennem egy kérdést, mégpedig azt, hogy miért kell rosszfiúkat megbízni, hogy cselekedjenek jót, ha ott van Batman és bandája is?

  5. Norberto: az Öngyilkos Osztagot Amanda Waller válogatja össze. Ő a kormánynak dolgozik. “Rájöttek”, hogy a rosszfiúkat meg tudják zsarolni az életükkel, s ráveszik őket, hogy egy-egy küldetés erejéig teljesítsenek fontos feladatokat. A rosszfiúk életéért nem kár.

    A Suicide Squad rajzfilmben például bombát tesznek a nyakukra, ha ellenkeznek és nem teljesítik a parancsot, akkor felrobban a fejük. (Itt minden rosszul sült el, az Arkhamba ment a banda, azonban elkezdtek önzőzni a tagok, leszerelték a bombát, Joker is bekavart és az elmegyógyintézet tagjai kiszabadultak.)

  6. Nem lesz ez már kicsit sok? Mármint ez a tonnányi leaked cucc. Naponta jon egy újabb anyag a filmből. Ez amugy jellemző manapság Hollywoodra, hogy nem a filmekből el, hanem az anticipation-buildingből. Mire kijön a film, esélye nincs h megfeleljen az elvárásoknak. De erre nincs is szüksége, mert addigra lesz mar valami nagyobb, amit várni lehet…

  7. Mégis hogyan kellene megoldaniuk egy ilyen forgatási helyszínt! Nem lehet mindent lezárni stb……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.