30 hozzászólás a “A világnak szüksége van a szuperhős filmekre?” bejegyzéshez

  1. Csak nekem túlzsúfolt? :D

    Bár egyszerű, mert kb a negyedét nem fogom megnézni (moziban semmiképp) és akkor talán fogyasztható lesz a mennyiség.

  2. Hm kicsit tényleg brutál elnézni, hogy mennyi lesz az elkövetkező pár évben, kíváncsi vagyok lesz-e tényleg “lufidurranás”

  3. Tényleg eléggé lehengerlő, hogy mennyi filmet “tolnak a pofánkba”, ugyanakkor, belegondolva, ebből a teljes, több éves felhozatalból engem össze-vissza a Civil War, az Apocalypse, a Guardians 2, meg az Infinity War filmek érdekelnek, a többi kuka. Szóval 4 év alatt 4 film, amit meg is nézek, nem rossz az :D

  4. A jövő éviekből csak a Gambit nem érdekel – még magam is meglepődtem, mennyi leszek moziban :O
    Utána viszont GotG és az Avengers(ek) kivételével semmi. A videó üzenete meg kellemesen pozitív, bár picit mézes-mázasra van tolva, de pl az olyan pillanatokért amikor Chris Evans kórházakat látogat az tényleg sokat jelent a gyerekeknek!

  5. A legszebb, hogy valahányszor bemegyek egy műszaki üzletbe, a szuperhősös filmek közül 10/7 fix, hogy a 990-es polcokon virít. Ennyit a minőségről. Mindegy, akinek tetszik szíve joga tényleg…bár annál nagyobb pofánvágás nem érhet egy rajongót, amikor megnézi-megveszi-felrakja a polcára aztán maga a stúdió közli, hogy ez szar, nem illik bele az univerzumba, kap egy rebootot.

  6. Alfie: Hogyha egy stúdió eldönti, hogy szar, attól nekem miért változna a véleményem? Ha tetszett, eddig is tetszeni fog.

  7. így van.
    pl a tetves studio eldöntötte hogy az első Farkas film egy nagy szar, nekem mai napig tetszik.
    szerintem meg a második része egy nagy rakás szar.

  8. Nekem meglepően szar volt a második Farkas film. Mikor bementek a szállodába és kivettek valami nászutas lakosztályt olyan volt mint egy elbaszott családi film.

  9. Nekem az Avengers ultron után valahogy elmúlt az MCU iránti érdeklődésem. =/ Egyedül a Civil War meg Strange doki érdekel.

  10. Jó kis videó volt ez, itt tényleg nem az arty-t kell keresni.
    A Marvelből érdekes módon engem Ultron után, meg Thanos eddigi feltűnései alapján az Avengers 3 part 1-2 nem érdekel, ellenben a Civil War-ral és Ragnarokkal. Strange kap egy esélyt és a GotG is, habár AmcsiKapcsi 2-t leszámítva az összes második rész alulmúlta az elsőt.
    Black Panther, Captain Marvel, Spider Man és Inhumans – meh…

  11. @qpak: Fejtsd ki kérlek. Valahogy nem értem így már késő este. :D Ellenben DC felé kezd el billenni a mérleg. Habár itt ment anno a “Komment Wars” hogy a MoS így úgy szar emiatt és emiatt. Szerintem még mindig az egyik legbadassebb comic movie. Más kérdés hogy a WB/DC kicsit balfaszul kezeli a franchise-t. Lásd nem kötik a sorozatokat a mozihoz. Pedig a Flash sorozat az valami überállat lett.

  12. olyan, mintha ráhajrázna mindenki kicsit a trendre, tipikus termékminta, előbb-utóbb beüt a hanyatlás – egy 2019-es Infinity War záró + JLA 2 (ami gondolom szintén nagyot nyit az ő világukon) után már nem lehet hova emelni a tétet és a szerződések lejárta/elúszása miatti cast csere is megüti majd őket. ügyes üzlet ez, kb 7-8 év alatt kiveszik a nézők zsebéből egy komolyabb stúdió kb 2 évtizedes bevételét, a merchandise meg szintén az egekben. többnyire meg letesznek egy minimum 10/7-es átlagot, ha meg minden blockbuster adná ezt alaphangon, amire pl nyaranta befizet az ember, szerintem egy rossz szót sem lehetne szólni.

  13. sztem is talán a legjobb eddig. A winter soldier-en kívül mindent simán vert nállam, azt nem sokkal.

  14. Tetszik ez a nézőpont. Hónapok óta csak azt lehet hallani, hogy sok lesz már a szuperhősös filmekből, pedig nem :)

  15. Shazam!!!! Nem semmi, az a karakter rém gagyi (tudom, Supermant is verte népszerűségben).

  16. 2016 májusa a többi érdektelen. Szóval annyira nem zsúfolt a program:)

  17. “MoS-t én se értem miért utálják ennyire”

    Talán mert széttorzította az eredeti karaktert… Superman sosem öl, mindig az erények mintaképe stb.

  18. Azért ez nem igaz. Doomsday -t is megölte nemrég. Meg azért szakadt el nála is párszor a cérna. Pl. amikor Lanát bekebelezi egy fantom zone-os parazita…. De amúgy úgylátom, hogy a DC filmek az earth one világok hangulatát követik. Abban tök ilyen a szupi. A Denevérember meg majd kiderül :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.