Podcast: Nyilvános vetítés 416: Visszatérés és remake

Azt hiszitek nem volt adás az elmúlt két héten? Nyilván tévedtek, és iratkozzatok fel a hivatalos rss-re vagy itunesra vagy mindenhova. Mondjuk Béla tényleg nem volt, de most visszatért és negrót evett. Ja meg filmekről is beszéltünk.

Premierek: Jurassic World, Saul Fia

Témák:
– Leviathan után szabadon:
– Warcraft effektek
– Dark Tower, mióta átvette a Sony hasít a projekt.
– Pixar idén bizonyít? Inside Out ugye nyáron, de télen meg
– American Ultra, füves akciókomdéia
– Pawn Sacrifice: sakkal az oroszok ellen.
– Tron 3 leintve
– Bumblebee spinoff
– Nagy zűr kis kínában remake a Rockkal.
– A szövetség remake

Megtekintve: Tomorrowland, Madmax

Letöltés, RSS, iTunes, shownotes.

12 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 416: Visszatérés és remake” bejegyzéshez

  1. Mindkettő megvolt, de most hogy van Béla prioritást élvez a Podcast, csak érjek végre haza :)

  2. Nem is igaz, hogy a League of Extraordinary Gentlemen akkora nagy szörnyűség lett volna. Csak egyszerűen rossz volt :)

  3. Meghallgattam az adás, tetszett. Néhány gondolat ehhez a remake témához. Szerintem ezt a remake kifejezést hanyagolni kéne, egyszerűen nem fedi a valóságot. Amit én használnék :

    Retry: Azaz egy alapvetően szar film, újra elkészítése, azzal a reménnyel, hogy talán jobb lesz (Szövetség).
    Rob the old poppas: Ebben az esetben arról van szó, hogy az eredeti filmek ismerőit jól lehúzzuk, azzal hogy a klasszikus címet rásütjük valami botrányos fosra. Mert a szép emlékek miatt úgysem bírja az ember megállni, hogy ne nézze meg. Szar, de a ticket megvéve. A fiatalabb generációnak meg tetszik, nincs mihez viszonyítani. A lényeg, hogy egy semmitmondó címmel nem lehet bevinni régi rajongókat a terembe.

    Az Ex-machinához még a múltkori miatt. Szóba került, hogy a srácot miért hagyta ott bezárása, nem tudom már pontosan mi is volt a problémátok, de az jutott eszembe, hogy volt ám ott egy olyan is, amikor a robicsaj megkerdezte, hogy tudnánk vele élni, valami ilyesmi. Na ott a srác igencsak hezitált és nem is válaszolt végül, szóval naná, hogy ott hagyta. Legalábbis nekem így jött le és meg is értettem a döntést.

  4. Ctrl+Alt+Del: Melegség öntötte el a szívemet kedves hozzászólásod láttán. :) Köszi!

    Uzsonna: Egyetértek. Vagy csak szimplán azért hagyta ott, mert egy gép és abszolút nem érdekli, hogy mi lesz egy emberrel a továbbiakban és az egész korábbi csak tettetés volt a részéről ahogyan azt a teremtője is felvetette. Vagy még egyszerűbben azért, hogy ne derüljön ki a titka.

  5. Sziasztok!

    Köszi a podcastet ismét! Még csak most hallgatom, de a remake témához hozzászólnék. A minap néztem meg a Fűnyíróember c. King adaptációt, amit már nagyon rég meg akartam nézni, de mindig kimaradt valamiért. Na ez tökéletes alapanyag lenne egy feldolgozáshoz, kimondottan örülnék, ha remake-elnék valami normális forgatókönyv íróval és rendezővel.

  6. Nagyon jó adás volt, köszi szépen srácok. Bélának köszönhetően sikerült a nálam máig is kultikusnak ítélt „049 – Acélos tekintetek” adást is túlszárnyalni. Volt egy eddig megfogalmazhatatlan problémám a Madmax-el, de Béla jól körülírta a lényeget és a videóklipp hasonlat is tökéletes volt. Nagyon akartam szeretni a filmet, nem is kötnék bele mert nem sajnáltam a rá szánt időt, pénzt de valahogy mégsem volt tökéletes a „film”élmény. A rádiós ötletet támogatnám és ha a motivációhoz kell egy kezdő löket, akkor korrupciós ajándékokat küdhetek :) Hogy ne csak Bélát fényezzem, Wayne Hofi idézete ütött :) Több betegség, egyéb kifogás és az okokból való megcsappant létszám ez évre nem engedélyezett egyikőtöknek sem :)

    silver42 – Köszi :) Apropó a múltkori adás után ment a D3-as jelölés, visszajelölést várnék!

  7. Én viszont nem értek egyet Bélával, sokkal inkább humannel (ettől szép az élet). Szerintem nagyon király volt a Mad Max, és aki egy picit odafigyelt rá, azt nem csak az ár vitte el, hanem azok a kis elrejtett apró utalások is. Az OST-jét pedig a mai napig szívesen hallgatom :)

  8. Ha lennének posterek az adáshoz akkor most egy, Béla kontra Human ökölvívás lenne :D. Jó adás volt.

  9. Ctrl+Alt+Del: Elképzelhető, hogy töröltem, kérlek küldd el újra! Köszi és elnézést!

  10. Akkor én jelentkezem! Nekem bejött anno A szövetség. Szóval én félve várom a remake-et…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.