Podcast: Nyilvános vetítés 417: Bárcsak ne lennél zombi

Nincs sok premier, ellenben téma akadt bőven.

Premierek: Insidious: Chapter 3, She’s Funny That Way

Témák:
– Szar lehet a Marson ragadni.
– Bad Boys Bay nélkül?
– Az Aquamant James Wan (Furious 7) rendezi.
– Hunger Gamez lezárófilm
– Jupiter Ascending
– Wayward Pines, Whispers, Sense8
– Cameron igazi 3. résznek tartja a Terminator Genisyst, miután látta a filmet.
– Bridge of Spies ha akartok beszélni róla, Spielberg epic dráma valamilye.
– A Himalája megmászása nem csak felfelé problémás.
– Nincs hét remake nélkül: Sister Act (Apácashow)

Megtekintve: Maggie, Wish I Was Here

Letöltés, RSS, iTunes.

5 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 417: Bárcsak ne lennél zombi” bejegyzéshez

  1. Ugye mint tudjuk Guy Ritchiet a Szivola tette tönkre.

    A Wachovskiéknál nyilván az történt, hogy amikor a Fülledtség előtt eladták a lelküket az ördögnek, a pergamenen még Larry meg Andy Wachovski szerepelt, így meg ugye már nem hat a monyó.

    Most már csak Shalamaladingdongot kell megfejtenünk.

    De a viccet félretéve szerintem az a baj a W.-testvérekkel, hogy van egy jó ötletük vagy találnak valami jó alapanyagot, csinálnak belőle egy remek prezentációt, megkapják a dellát, aztán mikor kész a nyers verzió akkor döbbennek rá, hogy hú bezmag ez 160 órás lett. Na és ezért kapjuk tőlük ezeket a blőd, inkonzisztens közel 3 órás szarokat, mert a mozinéző húgyhólyag kicsiny és a moziknak sem éri meg az olyan műsor ami pörögne kettőt max hármat egy nap alatt.

  2. Most meg bezzeg megjelent :) Majd töröld már ki kérlek human. Jó rész volt megint, köszi szépen srácok. Trónok harca ügyben (ha már csak Béla nézi): A stáb elég sok helyen forgatott, szinte a világ számos helynén megfordultak már. A Falnál játszódó jelentek egy részét Izlandon vették fel, de tényleg színes a paletta (Észak-Íroszág, Horvátország, Marokkó stb.) Linkeltem egy cikket erről, de nem ment el a hozzászólás. Ja Melisandre meg nem fázik, hiszen R’hllor a Tűz Ura melegen tartja :)

  3. Na ja, fura dolog ez a memória. Előzeteseket simán megnézem anélkül, hogy később ez gondot okozna filmnézésnél, inkább benyomásokat szerzek, mintsem a konkrét cselekményekre emlékeznék. Az is igaz, hogy általában egyszer nézem meg őket, a második, harmadik trailer-t már csak nagyon ritkán. Viszont ha beszélgetnek egy filmről (akár ti, akár ismerőseim), amit még nem láttam, akkor biztos, hogy inkább elmegyek, átugrom, nem hallgatom meg, mert az abban levő egy-egy infó már mélyebben megmarad. A Junkie-n egyszer óvatlanul belefutottam egy velős spoiler-be egy olyan sorozatból, ami nagyon érdekelt. Azt viszont nem tudtam kitörölni a fejemből. Közel egy évig halasztottam a sorozatot, amikor tesómmal beszélgetve kiderült, hogy a kommentelő tévedett, úgyhogy nyugodtan nekiállhatok. :)

    Az Everest mindenféleképp jöhet, szeretem a hegymászós filmeket. Azokból eddig a legjobb a Nordwand volt. (Talán épp itt az oldalon ajánlotta valaki anno.) Igaz, német volta miatt van egy pici európai íze, de az amerikai filmekhez szokott nézőknek is bőven fogyasztható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.