Fantasztikus Miller, Assasin’s Creed csaj, Yeti és a többiek, Fck Privacy, Black Panther és Captain Marvel, egy Cápa és Svarci

Ezra Miller is főbb szerepet kaphat a Fantastic Beasts and Where to Find Themben. A főszereplő persze Eddie Redmayne, nem őt cserélik le.

Mivel az Ex Machina-s csaj dobbantott az Assassin’s Creedből, így gyorsan újítottak helyette mást Ariane Labed személyében. Elvileg 2016 decemberében nézhetjük majd a filmet.

Carlos Saldanha (Rio) rendezi majd a Shadowst, ami az első élőszereplős filmje lesz. Na persze CGI lényekkel, meg egy misztikus szörnyek után kutató főszereplővel, aki a Loch Nessi lény, vagy épp a Yeti létezését kutatja.

Emma Watson és Tom Hanks lesz a The Circle főszereplője. A forgatást ősszel kezdik, és egy olyan cégről szól, aki egy oprendszer segítségével minden személyes adatot tud a felhasználóiról. Vásárlások, levelezés, facebook, bankszámla. Mi lesz így a privacyval?

Marvel pletykák: Ava DuVernay (Selma) van emlegetve a Black Panther film rendezőjének, és Angelina Jolie a Captain Marvelhez.

Jaume Collet-Serra (Unknown, Non-Stop and Run All Night) rendezheti az In the Deep című cápás túlélő thrillert. A sztoriról már volt szó, úgy tűnik lecserélték a rendezőt.

Arnold Schwarzenegger lesz a 478 főszereplője. Egy olyan férfiról szól, aki egy felelőtlen légi irányító miatt elveszti a feleségét és a fiát egy repülőgép szerencsétlenségben. Elhatározza, hogy bosszút áll a férfin, de nem kemény akciót kell elképzelni, hanem finomabb, drámai történet lesz, mint a Maggie.

A végére egy videó is: a PIXELS további játékait fedték fel egy ígykészültben.

Egy hozzászólás a(z) “Fantasztikus Miller, Assasin’s Creed csaj, Yeti és a többiek, Fck Privacy, Black Panther és Captain Marvel, egy Cápa és Svarci” bejegyzéshez

  1. nyelvtannáci:
    “Elhatározza, hogy bosszút áll…”, vagy “Bosszút akar állni…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.