Batman v Superman: képeken Luthor, Wonder Woman és más finomságok

Az EW magazin elég sok exkluzív anyagot szerzett magának. Mondjuk a jövő héten úgyis napvilágra kerültek volna ezek, hiszen Comic Con, viszont így kicsit előbb láthatjuk Luthort, na meg a nőt. De ott van Affleck is. Teljes galéria a tovább mögött.



ez csak forgatási


Persze van közte olyan, ami nem új, de azért egész jó képek.

41 hozzászólás a “Batman v Superman: képeken Luthor, Wonder Woman és más finomságok” bejegyzéshez

  1. Amelyiken Superman van a tömegben, teljesen olyan feje van, hogy: Igen, még! Imádjatok és simogassatok! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    Egyébként eléggé jó képek.

  2. Eisenberg úgy járt ezzel a füves-hippi szereppel, mint Depp Sparrow kapitánnyal? minden filmjében ezt fogja játszani totálisan függetlenül a filmtől?

  3. Ahh együtt a Trinity…ezen csorgatom a nyálam mióta kijött a kép, három nagyon nagy kedvenc és a legfőbb középen…remélem Gadot jó lesz. De a rucik iszonyat jók.

  4. hát nem tom Luthor olyan mint egy elbaszott tinédzser aki egy pofontól elrepül, semmi félelmetes nincs benne.. az a tömeg is elég gagyi a halálfejekkel

  5. gondolom Luthornak megint parókája lesz, mint a régi Superman filmekben, viszont azon a face-to-face képen Batfleck feje nagyon fura…

  6. Szerintem ez ilyen Luthor Rising lesz. Majd a végére jól megkeményedik a srác.
    Facetoface képről meg először máshol azt hittem hogy photosop, mert Batfleck szája nagyon gyanúsan került a sisakba.

  7. Ez csak most esik le, akkor ez ilyen merevnaykas Batman lesz, aki minden interakcióba teljes törzzsel belefordul?

  8. Luthor eléggé kiskcsg a mostani Superman füzetekben, csitvasz testű és idegbajos, nem az a kigyúrt valaki, aki vagy 15 éve volt.

    Batman meg egy az egyben Frank Miller koncepciójának másolata.

  9. Még mindig nem fűzök hozzá sok reményt, így talán még a film is jó lehet, vagy legalábbis pozitív meglepetés.. :D

  10. Néhány olyan hozzászólás érkezik ide, hogy nem tudom, hogy egy filmes oldalt olvasó, és a kommentelésre időt szánó emberek vajon eddig egy barlangban éltek internet nélkül, vagy csak már annyira unatkoznak, hogy muszáj belekötni abba is, hogy valakinek seggálla van. Ami már csak azért is vicces, mert ezzel a fejjel és rucival ettől képregényhűbben kinézú mozis Batman még soha nem volt. Luthor sem jó, a koponyafejek sem jók, Affleck álla sem jó, a fények sem jók, Snyder meg biztos kokszol. Hát elképesztő!

    Én csak annyival illetném a képeket, hogy badass! Az Avengers 2 nagy csalódás volt, remélem ez a “csapatfilm” visz valami friss ízt a témába.

  11. A trailerben van egy jelenet ahol egy hosszú hajú “srác” Superman felé nyúl. Gondolom ő lesz Luthor, csak ott még hitt benne, aztán jön valami katarzis és megutálja…húú,ne legyen igazam, mert ez így rém gyenge lenne :D

  12. Predash : hát hihetetlen, de azért kommentelünk, hogy leírjuk a véleményünket.. nekem az a furcsa, hogy negatív véleményt szinte nem szabad mondani semmiről, mert egyből jön valaki, hogy de ez milyen dolog már….

  13. WW feje egy kicsit furi a címlapképen, de bizakodom. :)
    A szembenézős képen meg Batmannek elég mélyen ülő szemei lehetnek :D

  14. Üdv!

    Szerintem Supermant alakító Cavill gázos, de az már az eddigi filmjeiből is kiderült, ami miatt kicsit hátrányból indul ez a film. A Batman koncepció tetszik, de Batfleck kétélű fegyver.
    Luthorról 1 kép van, várjuk már meg mi lesz az egészből, a srác tehetséges szerintem. A csaj jó bőr így, hogy kicsit felszedett, de a fejek amiket vág…

  15. Affleck szerintem jó bruce wayne így ránézésre, a csajszinak nagyon együgyű feje van.

  16. Zsocso: Formára? Igen. Mint színész? Unalmas, lelkes, de tehetségtelen. Számomra. (természetesen ez szubjektív, nyilván nem akarok senki lelkébe gázolni. :) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.