120 hozzászólás a “Batman v Superman-előzetes + poszter a Comic Conon” bejegyzéshez

  1. Nem szerintem nem túl zsúfolt. Ellentétben a Spider-man 2-vel itt autentikusnak tűnik, ahogy a különböző szálak összefonódnak.

  2. hát igen, a zsúfoltság. nehogy amazing spidey 2 legyen ez is, bár ott nem csak az volt a hiba.

  3. Eléggé vicces hogy snyder az előző részben a agyatlan hülyeségét, hogy mindent lerombolt csak mert majköl béjezni volt kedve így fel tudta használni.

    Clark haja borzalmas, és kiöli az emberből azt az érzést hogy he is one of us. Úgy néz ki mitnha minden bevetés előtt elmenne gyorsan valami szuperfodrászhoz.

    Eddig nem értettem mi a baja az embereknek affleckel, de amikor így megláttam nekem oylan érzésem támadt hogy egy öregembert látok, nem pedig azt a harcost akit kitanított a híres rasalghul.

    Marvel mert újat adni, például az avengers óta nem kényszeríti a szerintem marha gagyi jelmezt amerika kapitányra. A 21. században szerintem wonder womant látni pajzs meg kard kombóban számomra borzalmas. Nagyon remélem a kötelet nem fogja magánál hordozni.

    Végül de nem utolsó sorban, most tényleg csak azért durcul be bruce, mert ő egy idegen és máskor tönkreteheti még egy ilyen csata során az egész földet! Ezzel az erővel ki kellett volna irtani a jediket is miután a legelső átállt a sötét oldalra.

    A páncélon az a haha az joker?

  4. Jónak tűnik a képi anyag, de nálam a zene pont az ellenkezőjét érte el, mint amit szerettek volna.

  5. Gondolom Bruce azért dühös, mert a harc alatt meghaltak számára fontos emberek. Azt hittem ez egyértelmű.

  6. Nekem is az jutott eszembe, hogy nem lesz ez egy kicsit zsúfolt? Meg az, hogy _megint_ meg kell néznünk, ahogy lelövik Wayne szüleit. Minden más tetszett (kivéve néhol a CGI-t, de ugye az még nem végleges). Mondjuk Superman tekintetét nem tudom hová tenni. Rettenetesen irritál.

    Tetszett az előzetes, de azért néhol azt éreztem, hogy “eeeeh”. Mármint erőltetettnek éreztem az egészet. De nagyon remélem, hogy jó lesz.

  7. guruman, és a nagy bruce wayne azt nem tudja hogy eközben meg is állított egy sereg idegent aki kiirtotta volna az emberiséget, és csak ezért veri le?

    Ezzel az erővel ha mondjuk az amerikaiak legyőzik az iszlám államot de vélletlenül vannak civil áldozatok is, akkor az amerikaiak rosszak és én megölöm őket.

  8. zene tényleg kaki, az első traileré is jobb volt
    a film viszont jöhet, DC végre talán megcsinálja

  9. amúgy meg ehh, egy pajzsot dobáló második világháborúbeli szuperember az milyen kúl, de egy másik univerzumból jött görög amazon az nem menő pajzs-kard kombóval. marvel fanboyság befigyelt? mert vagy mind a kettő pont ugyanolyan röhejes, vagy elfogadjuk hogy ők képregényhősök és nem sok közük van a valósághoz
    ostor én se szerettem soha, de ki tudja, akár még jó is lehet. majd meglátjuk

  10. Látom mélyen érintettelek Sugarbubus, vártam ki bélyegez meg legelőször azzal, hogy biztos marvel fanboy vagyok.

  11. Örülök hogy beigazolódott a pletyka hogy a Komédiás játssza Thomas Waynet. Hátha több szerep jut neki még a későbbiekben…

  12. mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy hogy oldják meg azt a paradoxont, hogy legalább olyan látványos legyen a csata mint a man of steelben, ha attól “kevesebb” lesz akkor csalódás lesz a nép nagyjának + hogy betmen bepipult a várós lerombolásástól és pipaságában megint leromboltat egy fél város részt :-) szóval Snydernek fel van dobva a labda, hogy oldja meg vagy csak egyszerűen leszarja?! :-)

  13. Korrekt, csak pár gond: Wayne szülei, baszdmeg, még ha csak 5 másodpercre is lesznek UNJUK már, még hányszor kell?? szerintem pedig még ami nagy gond, hogy Eisenberg tényleg kurvára mellényúlás lett. (a Dark Knight Returns villámlás és pózért + 10 pont)

  14. Az beszarás tényleg, hogy megint meg kell nézni az “így lőtték le Thomas és Martha Wayne” sztorit. Tényleg el kell lőni erre megint vagy 10 percet, mikor annyi dolog van, hogy alig jut mindnek hely?

  15. @szpojleres mókus:
    De hát itt pont az a lényeg, hogy ez a Batman már egy kiöregedett fickó, aki a szögre akasztotta a kámzsát! R’ash meg itt nem is létezik, vagy ha igen, akkor lehet nem ő képezte ki. Attól, hogy Nolan így mutatta be, még nem kell másoknak is követniük!

    Amúgy megvettek, mint egy kiló cukrot!
    Holott a Man of Steel után én is szkeptikus voltam, de ez a trailer egész ígéretes!

    Bár én is úgy vagyok vele, hogy Jeffrey Dean Morgan, ide vagy oda, de így ki tudja hanyadjára már tényleg unalmas a Wayne-szülők halála!
    A Marvel is leszokott az állandó Ben bácsizásról, és a 3. Pókember változatban elvileg már nem fogjuk látni, ha máshol nem, itt lehetett volna követni a példájukat, úgy is mindenki ismeri már a sztorit!

  16. na, hát ez jól néz ki és az meg mekkora fakkjú mindenkinek, hogy TALÁN értelmet nyer MoS végén a buta rombolás. persze fonák még így is, de azért… hm.

    mostantól érdekel a film, oké.

  17. Lehet, hogy a Wayne szülők megölése valami röpke, félpreces visszaemlékezés lesz. Nem hiszem, hogy hosszadalmas felvezetést kapunk Ádámtól-Évától. Meg ez biztos ilyen presztizs ügy, ha már Batmant rendezek igenis belepakolom a szülei halálát :D

  18. WOW, és nem a World of Warcraftra gondolok! :)
    Ez egy hangulatos trailer lett, ami hatással van az emberre, legalábbis rám biztosan!

  19. Egészen epic, csak sajnos Affleck és Eisenberg belerondít, dehát semmi sem lehet tökéletes.

  20. Javítsatok ki ha tévedek, de a Wayne szülőket eddig csak 2x láttuk meghalni, míg Ben bácsit vagy 5x…

  21. Legalább 3 filmre elég lenne a plot, nekem nagyon zsúfolt. Batman eredet-flashback, karakter kifejtés, készülés, bosszú-több csata – WW felvezetés – Luthor felvezetés, kavarás – Superman szál folytatása + Batman konfliktus/bunyó. Ez min 3 órányi anyag, de 2,5-nél tuti nem lesz/lehet több, kíváncsi vagyok hogy oldják meg, mindenesetre eddig nekem egyáltalán nem bejövős. :/

  22. Jesse Eisenbergről most már még jobban azt gondolom, hogy igen nagy mellényúlás volt. Nem is értem, hogy került képbe?
    Ezt leszámítva a film még mindig jónak tűnik.
    Itt legalább Batman is fog tudni verekedni úgy látom és az akciói is jobbak lesznek, nem úgy, mint a Nolan féle filmekben.

  23. Most már tuti biztos, hogy ez a film egy elbaltázott ötlet, eddig is féltem tőle, de ez a több, mint 3 perces előzetes teljesen elvette tőle a kedvem. Batman eddig sem érdekelt, mint szuperhős, ezzel a páncélozott személyi tank ruhájával és a gyerekes motivjával teljességel komolyan vehetetlen, ahogyan a Luthor kid is a gagyi parókával, Kent meg csak azért nem röhögi körbe a bizottságot, ami beidézi, mert ennyire jó fej. Wonder woman meg egy olyan karakter, akinek a helye a mesékben és a képregényekben van, nem tudom komolyan venni, akkor tisztelném igazán a készítőket, ha ellen tudtak volna állni az univerzumépítésnek és kihagyták volna a filmből, arról már nem is beszélve, hogy actual fightot egyelőre még mindig nem mutatnak a két főszereplő közt, no meg nem is fair game, Batman ezt az egészet majd akkor éli túl, ha Superman megengedi neki.

  24. szpojleres mókus Neked semmi se jó? 1. Batman öreg ez már rég nem az a Batman akit a Nolan szériában láttunk. Nem ártana megnézni a TDKR animációs filmet MINDENKINEK és akkor nem nyivákolnátok ennyit! Teljesen jól hozza a karaktert Affleck ez már látszik eme pár jelent alapján is. Wonder Womentől mégis mit akarsz? Ő ilyen! Vagy szernéd ultramodern Highschool musicel-es cuccban látni? Nem értem a problémád komolyan bár te csak problémázni tudsz. Egyszerűen tökéletes lett WW. Lex ahogy elnézem kellően agyament lesz szóval igen is remek választás volt.

    Egyébként mit nem lehet felfogni azon hogy Bruce azért mérges mert Supi megölte a rokonait a harc közben? Te nem lennél mérges? Ne legyél már ennyire vakon ember. Bruce itt már régóta hős és az ő elve hogy nem ölünk. Superman ölt nem is csak egy embert. AZ ELVEK MIATT HARCOLNAK EGYMÁSSAL TE ÉSZ!!!! Szerinted miért győzködte a trailerben Bruce-t Alfred hogy Supi nem az ellenségük???? Egyesek nem látnak a divat haterségtől de komolyan. Állandóan a CGI meg hasonló baromságok miatt rinyálnak mint valami ovisok.

    Lehetne hogy egyszer ne elemezzetek halálra valamit csak élvezzétek? Vagy ha utáljátok inkább hanyagoljátok a kommentelést. Eleve nem értem mit keres itt olyan aki élből elutasítja az egészet.

    A trailer pedig számomra 100%-ig EPIC. A végén felkiáltottam hogy “HOLY FUCKING SHIT!!!” Ez még véletlenül sem lesz olyan mint az új Spiderman.

  25. Egyébként semmi bajom Afflecke, de valahogy nekem nem sikerül Bruce Wayne-ként elképzelnem.
    Lehet ha látom a filmet és jól játszik, el tudom majd fogadni, de egyelőre nem tűnék jó választásnak.

    Lex Luthor pedig egyenesen borzalmas! Nem tudom elképzelni, mit láthattak benne a próbákon, de szerintem az utcánkból jobb embert castingolnék a szerepre mint ez az Eisenberg gyerek.

  26. Gabe: ennyi sületlenséget is már régen láttam egyetlen kommentben… “WW helye a mesékben és a képregényekben” “nem tudom komolyan venni” – ennyi erővel Superman mennyivel komolyan vehetőbb? Vagy bármelyik szuperhős?

    az meg, hogy akkor nyerhet ha Superman engedi szintén a vicc kategória… Képregényben és rajzfilmben is volt már rá példa, hogy Batman lenyomta Supermant…

  27. Lex Luthor lenne a rosszfiú vagy lesz más is akit nem mutatnak?
    Az ott Zod tábornok amikor kinyílok a hullazsák, ez visszaemlékezés vagy … ?
    Aquaman hol van?

  28. Nos, a két mai trailer ki merem jelteni hogy 2016-ban esélye sem lesz a Marvelnek a DC ellen. Marvel fanboys come at me!

  29. szpojleres mókus: A kötelet Igazság lasszójának hívják és mint a nevében benne van funkciója is van :) Korábbi képeken látszik, hogy a derekán van, 100%, hogy benne lesz a filmben is. Olyan lenne lasszó nélkül mint Amerika Kapitány pajzs nélkül.

  30. Sajna a zsúfoltság veszélyezteti az egészet, WW-nek közelébe se kellene lennie a történetnek, épp arról szólna, hogy bazze egy isten erejű lény te jóég, erre ja itt ez a nő is aki ugyanolyan erős hmm what?

  31. Ez olyan mint két előzetes, tömör gyönyör, kilóra, most , áááááááááááááááá :D

  32. DarkEagle-el értek egyet. Ez a Bruce Wayne már nem az aki aktív korában volt. Ő már a nyugdíjjas verzió. A motivációja pedig rém egyszerű lesz. Amúgy, 2016-ig még bőven van idő, ajánlom a TDKR animációsfilm megtekintését azoknak akik még nem látták, vagy akik felelevenítenék. (vagy az eredeti Frank Miller képregényt) Snyder sok dolgot emel át onnan.

    @26
    “Aquaman hol van?”

    Gondolom fűrdik.

  33. “Aquaman hol van?” Volt egy jelent a tenger alatt! tuti hogy enm sima tengerparti nyaralás miatt mutatták. :D

    Batman fülei azért ilyen picik mert csak. Nézzétek meg a TDKR animációs filmet és megtudjátok.

    WW pedig simán bele fog illeni a story-ba és nem hiszem hogy zsúfolt lesz. WW tuti hogy akkor fog feltűnni amikor Bat és Supi lerendezték a csatájukat és az emberek elfogadták hogy ő Superman és szükség van rá.
    Másképp nagyon nem is lenne értelme behozni egy újabb Istent. Főleg hogy utána meg jön Vízisrác is. :D A castingtól nem félek. MOS filme sem a casting miatt volt bukta hanem a szar forgatókönyv miatt. A színészek egyedül nem sokat érnek ha nincs alattuk egy jó forgatókönyv, plusz egy jó rendező!!! És ha jól tudom Afflack is besegített a forgatókönyvbe akkor viszont nagy gond nem lehet.

  34. Jesse Eisenberg szerintem nagy meglepetés lesz Lex Luthorként mert sehogy se illik a szerepre s pont ezért fog működni
    ( ha human nem írja oda hogy: Nem zsúfolt kicsit a film? akkor szerintem ez az aprócska tény fel sem tűnik senkinek)
    ja!valaki említette az előzetes fertelmes CGI-t :na az kapja be!

  35. Úgy tűnik csak engem nem fogott meg ez a trailer…pedig Affleck jó benne..kíváncsivá tett a Batmannel kapcsolatban, mármint ahol majd magát rendezi (azt tudja a jó öreg Géza:)) Lex is jó lesz higgyétek el:)
    viszont Znack Snyder….el kéne engednie ezt a képregényvonalat…szerintem…
    aquamant…nyílván nem lövik le ennyire előre…
    viszont Suicide Squaddal, Deadpoolal, Civil War-ral, Xmen Apocalypse-el, Dr Strange-le igen erős képregény év lesz…de valahogy azt érzem, hogy a Batman v Superman el fog hasalni a többihez képest…pedig kár érte…
    de kívánom hogy ne legyen igazam és Snyder ezúttal csinálja meg….

  36. Ha olyan jóra megcsinálja, mint a Watchmen-t, én már azzal boldog leszek. Hajrá DC!!!!

  37. Tetszik nagyon a trailer! Amikor Batman fényes nappal katonák ellen nyomja az mi lesz??? Superman-nak lesz serege? Érdekes! Arra vagyok kiváncsi hogy milyen módon lesz beleszőve a történetbe WW, Aquaman, Flash….EZt az Eisenberg gyereket én valahogy nem bírom! Meddig kell erre várni, Márciusig???

  38. mókus, nem érintettél mélyen, csak vicces ahogy ugyanazt a dolgot a marvelnél pozitívnak írod, a DC-nél meg negatívnak

  39. Hollingsworth: Szerintem azt a sereget Luthor pénzeli, hogy rontsa Superman megítélését.

    Temetik itt páran a Marvelt jövőre, de csak azért mert nem jött Civil War előzetes. Az is lesz legalább ennyire monumentális, csak ott már nem kell ennyit találgatni mert a karakterek be vannak járatva. Jó évünk lesz nekünk nagyon 2016-ban :)

  40. elég uncsi, hogy mindenki az TDKR animációs filmmel/képregénnyel jön hasonlításképpen, ennek a filmnek a páncélon kívül köze nem lesz hozzá (max a paródiája lehetne a film), szóval ha senki nem nézi meg őket, akkor se marad le majd semmiről, az egész sztori el lett ferdítve, azért hogy egy filmben megoldják, ami elég ellentmondásos…

    ettől függetlenül jól néz ki ez az előzetes, de nekem is túl zsúfoltnak tűnik (nem a sok szereplő miatt), hogy ennyi szálat akarnak egy filmben kifejteni, félek így kb. csak egy látványorgia lesz és minden mondanivaló elveszíti a súlyát.

    mellékesen én remélem, hogy WW-nek lesz lasszója is, anélkül olyan lenne, mint bruce wayne csórón.

  41. Kezdem kicsit unni a Marvelt, jó lenne ha a DC is letenne valamit az asztalra és ez kezdetnek nem lenne rossz… Iszonyat félek azonban a rendező személye miatt.. Zack egyszerűen szerintem nem elég jó. De legalább ha jól írta valaki minap itt, David S. Goyer eltakarodott a projekt mellől…

  42. a zsúfoltnál tényleg talán a kaotikus a jobb jelző – de legalább nem vezették fel teljesen lineárisan a sztorit, akad még hézag, amiket remélem a filmig hagynak is üresen.

    ezt minden eddigi releváns posztnál leírtam :) de hihetetlen jó végre egy képregényt/animációs filmeket megidéző “igazi” Batmant látni, ez eddig nagybetűs DC élmény lesz és nagyon várós.

    ami többekel együtt engem is zavart, az egyedül Eisenberg…a makogásától minden filmben falra másztam, de itt Luthorként meg pláne idegesítő. gondolom az a célja, de azt hittem miatta egy teljesen más koncepció van a készítők fejében és nem csak a hadarása miatt veszik be, de sajnos úgy tűnik igen, egyelőre baklövésnek tűnik ő.

  43. Nekem már az előző trailer is tetszett, nagyon várós.
    Szerintem a film nem lesz zsúfolt az előzetes lehet egy kicsit az, de valszeg azért van, mert sok szálon, legalábbis több kisseb szálon fog futni a story és próbáltak mindenből kicsit mutatni. Többen írják, hogy miért kell Wayne-ék halálát megint beletenni. Valaki már írta, hogy valószínűleg csak rövid flashback lesz, szerintem is így van. De mivel új batmant kapunk és Bruce Wayne életére, személyiségére a legjobban ható esemény volt, ezért nem lehet kihagyni.

    Sugabubus teljesen igazad van, én is megfigyeltem, hogy többen szeretnek lehúzni dolgokat, csak azért mert DC, míg a Marvelnél ugyanarra nyálcsorgatva írják, hogy mekkora állat.

  44. Gondolom akik itt szaroznak, az Ant-man összes bugyuta, óvodás trailerétől és a teljes filmet kitevő százféle videotól keresztbe szopkodták magukat.

    Ezúton is üzenem nekik, hogy ne ide kommenteljenek, ez nem a gyerek szekció.

  45. Én vagyok az egyetlen aki a Man of Steel-en bealudt? Mondjuk supermanus soha nem izgatott nagyon, Batman viszont igen, nyugodtan lenyomhatja szépen fésült barátunkat :) Irány a mozi 16-ban(is)

  46. Iceshark: Én mondjuk nem aludtam be, de azon kevés mozis élményeimhez tartozik, amikor kifele jövet sajnáltam a kiadott pénzt… Bár hozzá kell tenni, hogy Supermanért én se vagyok különösebben oda meg vissza… :)

  47. A Man of Steel igazi baja az volt, hogy gyakorlatilag a sokadik Superman 1-et (reboot reboot hátán) láthattuk.
    Ezzel a trailerrel viszont odacsaptak a lecsóba.
    Ben Affleck kap tőlem egy naaaaagy esélyt. :)

  48. azt még mindig nem érzem, batmannek hogy lehet bármi esélye is superman ellen. itt ugye a kripton sincs olyan formában mint a régi történetekben, hanem maga a kriptoni légkörtől van elszokva és a nap hiánya gyengítheti le.
    és akkor is mindezek ellenére, supermannek egy szempillantás kell ahhoz (még ha nem is akarja megölni bruce-t) hogy eltörje kezét lábát, vagy legalábbis egy pofontól elájuljon akármilyen páncélban van.
    félreértés ne essék nem supermannek szurkolok (igazából egyiküknek se) csak az erőviszonyok nincsenek kiegyenlítve szerintem.
    kb mintha mike tyson állna ki egy utcagyerekkel verekedni, mike 70 éves korában másnaposan 39 fokos lázzal és egy-egy törött kézzel és lábbal egy legyintéssel legyűrné a kihívóját.
    de ne legyen igazam, és legye a történetben valami okos magyarázat minderre, ne valami maszlag hogy ígyvan és kész

  49. Atya gatya!!!zod lehet doomsdwy lesz???superman katonai lonek wanyre???nagyon vàrjuk!!;-)

  50. Randomra:

    – Miért van Supermannak és Afflecknek szinte makulátlan haja és Luthornak valami ferdén feltett gagyi parókája?

    – Supermannek mi a jellemvonása? Azon kívül, hogy szomorú kutya szemekkel NÉZ?

    – Alfred és Fox most ugyanaz az ember lesz?

    – Egész cool az a kép, amikor Supermant halott arcú hennás emberek tapogatják.

    – Azért az a Wonder Womanes snitt, amikor a falhoz vágják, hááát…

    – Összességében amúgy tökjó pillanatai vannak a trailernek.

    Nálam ez most elérte, hogy egyszerre vagyok lelkes és egyszerre cinikus. Nem tudom ért-e el nálam filmelőzetes ilyet.

  51. Spoileres mokus szemelyeben ugy tunik idetevedt egy gagyi marvel fan is. Ha osszegyurod az osszes Marvel rosszfiut se kapsz egy olyat mint Joker es ugyanez igaz a bosszualloidra is. Batman egyedul elvisz egy filmet a hatan mikozben a bosszualoid csak egyutt ernek valamit.

  52. Spoileres mokus értem én, hogy próbálod feldühíteni az embereket, azzal, hogy sületlenségeket írkálsz, (és nem, nem az a sületlenség, ha megvan a véleményed) de ez inkább szánalmas

  53. Elvegre a Marvel sosem rakna be ilyen gagyi pajzsos meg szalfegyveres dolgokat mint mondjuk egy Kapalacs vagy egy IJ!!!

  54. Hát ez a batman páncél maszk vagy mi a szar…………..ez kész.
    Modjuk biztos bejátszik hogy Afflecket utálom alapból.

  55. Snyder mindig is arra törekedett a filmjeivel, hogy jó trailert hozzon össze belőle. A Superman trailer jelenet, ami bevitte az embereket a moziba, mikor halljuk apu nagy szavait és lassítva elhagyja a Magány Erődjét és először felemelkedik, fantasztikus volt. Majd megláttuk a filmet és hát… Szóval nem szerettem én. Persze öreg is vagyok, és szeretem is a karaktert már vagy 30 éve, így valóban nehéz lenyűgözni egy agyatlan baromsággal, de ez csak én vagyok. Szóval egy jó trailer nem jelent semmit.

  56. tulajdonképpen egy dolog volt, ami eléggé felcsigázott.. a Jason Todd halálára utalás a ruhával, mert a Nolan féle filmek eléggé próbálták kitörölni, hogy bármilyen Robin valaha is létezett, ami egy hiba szerintem, viszont itt úgy tűnik ebben az univerzumban léteztek, és ha ilyen apróságokkal bővítik ezt a DC filmes univerzumot, akkor elég sok karaktert be lehet hozni (a liga tagjain kívül) később mellékszerepekben is.
    ha kitartanak a koncepció mellett (Affleck, Gadot, Eisenberg, stb színészekkel) akkor még komolyan is lehet majd venni az egészet, de nem úgy ismertem meg Affleck-et, hogy hosszú távon leragadjon egy franchise-nál (ahogy pl. Robert Downey Jr), ez is az egyik oka, hogy miért rossz választás a frencsájszhoz, mint Batman, szerintem, eltekintve attól, hogy amúgy sem a kedvenc színészeim közé tartozik.

  57. Cavillnak brutal jól áll az “S” szerep!!!ahogy látom itt nem mokázàs lesz ultron módra!ja ès Joker,darkseid,briniac,luthor,6x körbe röhögi az egész marvel ,antagonista különítményt!!!

  58. brianaspirin vazeeeeeeeeee trélert megnézni luxus? Ott egy kbaszott nagy KRIPTONIT világit ember!

  59. most komolyan, mi a f*szért kell itt dc vs marvel szájkarate? mintha a Marvel csak 18- lenne, a DC filmek meg a nagy komoly 18+ felnőtteké. látványos, színes, szagos moziélmény mindkettő (legalább is remélhetőleg a DC is felzárkózik), miért ne lehetne szeretni mindkét világot odaszólogatás nélkül?

    A Marvel ugyanúgy nem egy csillámpónikkal körberakott parádé, ahogy a DC sem egy skandináv filmes alapokra felhúzott búskomor tragédia (főleg, hogy EGY telibevert filmjük jött eddig ki összesen az új univerzumból, de Marvelt nézni már gáz). mindkettő szórakoztató blockbuster, és mindkettő szerethető.

  60. Én ezt komolyan nem értem. Kicsit egyoldalúnak tűnik a dolog számomra.
    Ahogy batman is mondja a trailerben: ” He has the power to wipe out the entire human race”
    Mégis mit tud vele kezdeni Batman? Elüti a batmobillal vagy mi?
    Mellesleg a 3ik képen batmannak elégé segg álla van…

  61. Minimum 160 perc filmidöt vàrok!annyi kèrdès lenne: zoddal mi lesz?kik azok a katonak akikkel bunyozott wayne?meg mit keresett abban a sivatagos kornyezetben??

  62. Kal-El: Szerintem minden kérdésedet meg fogja válaszolni a film. Ne várd el az első normális előzetestől, hogy mindent elmeséljen neked :D

  63. Érdekes módon anno már a TDRT – nél is Géza jutott eszembe , hogy mennyire jó lenne erre a szerepre. Jó ez a kettősség , hogy miképpen ítélnek meg hősöket és mennyire igaz Luthor Day and Night hasonlata
    Eddig sem bírtam ezt a piros kék – mi más- patrióta mindennél jobb Superman karaktert.
    A “rajzolt” csata pár képe Batman és Suparman között aminek a kimenetele valószínűleg pont olyan lesz….

    http://s017.radikal.ru/i434/1505/ba/23d5d3b07361.png

    http://thebibleofsnyder.com/wp-content/uploads/2014/08/the-dark-knight-returns-batman-v-superman-preparations.jpg

    The Flashpoint Paradoxot látta valaki ? Superman napfény nélkül 30 kiló vasággyal….

  64. Kal-el. Nekem van egy tippem, de ez tényleg csak tipp. Ugye a jokes on you, az egyértelműen Jason Tod-ra utal, aki meg a közelkeleten kereste az anyját, ahova batman követte és terroristákkal bunyóztak, aztán ott tűnik el és “hal meg”. Szal lehet ez egy arra vissza emlékezés. Bár akkor a cast listán ott kéne lennie Robinnak/redhoodnak. Meg a you let your family die is erre utal. Mert annak a képregény sorozatnak a címe volt a Death in the family.

  65. lordboxi, a katonák vállán ott van Superman jele szóval az nem visszaemlékezés lesz

  66. Nagyon tetszik ami Superman körül van, hogy egyesek már már istenként tekintenek rá amíg mások nem fogadják el, hogy egy idegen van a bolygónkon aki Ilyen hatalommal rendelkezik, komoly film lesz !

  67. “de nem úgy ismertem meg Affleck-et, hogy hosszú távon leragadjon egy franchise-nál (ahogy pl. Robert Downey Jr), ez is az egyik oka, hogy miért rossz választás a frencsájszhoz, mint Batman,”

    Tehát, mivel még nem volt franchise filmje, így rossz választás Batmannek. Mi az összefüggés?
    Most jelentették be, hogy rendez egy saját Batman-t, benne lesz a JL-ben és a Suicide Squad-ban is.

  68. Kész, végem van!! Már vagy 10-edjére nézem újra! Minden másodperce epic! Amikor a végén a Batmobilnál farkasszemet néznek egymással már kb. üvöltve sírtam az örömtől. Hibernálom magam a premierig!

  69. Rohadt sok utalás van a trailerben! Ez nem vitás! Rohadt sok mindent átvettek az animációs filmből, ami még dob az egészen! Pl.: W.W. (tippemre, szerintem Batman mellé áll majd először, aztán későbbi filmekben szeret az SP-be, ugye volt közös táncos stb jelenet, képregényben is volt, hogy egymásba szerettek, kriptonit halászás, Robin ruha, S jel, azok a fasza beállások)

  70. @Scud:
    ebből a saját Batman és a Suicide Squad cameo biztosak csak, még Keaton is csinált két filmet Batmanként, 3 éven belül mégis új színészt kerestek…szóval én nem az miatt aggódom, hogy ez jó vagy rossz film lesz-e majd, igazából lényegtelen.
    amit szeretnék, hogy a Batman v Superman-hez összeszedett gárda megmaradjon legalább 8 évig, csak legalább annyira nehéz ezt elképzelni, mint amikor először felmerült, hogy Affleck-et választották erre.

  71. Örűlök,h végre superman másik oldalát is bemutatjak!mert a régi filmekben egyszer sem merült fel,h egy isten repked körölüttünk!ès valamilyen szinten fèlnénk töle…

  72. Nekem ez most… Nem jött át. Zsúfolt. Színpadias. Mesterkélt. Főleg a Lex Luthor karaktere van túlerőltetve.

  73. Hát ez kurvajó, csak ez a csoffatag hülyegyerek nem hiányzott belőle aki Luthort tolja.

  74. Hát gyerekek.. nekem ez sok lesz így.. Jó! Batman és Superman a két főszereplő. Oké! Még azt is lenyelem, hogy Luthort beletették. Kell valaki aki a negatív oldalt is képviseli. De könyörgöm! Wonder Woman??? Ebbe úgy őszintén mi keresnivalója van? Most már az lesz a trendi, hogy szép, igényes egyenként felépített történetek helyett kapunk EGY NAGY ZSÚFOLT EPIKUS filmet amibe mindenkit beleraknak?
    Nekem már a Man of Steel is túlságosan sok volt.. ott nem a karakterek voltak sokan, hanem a pusztítás.. Amit nem lehetett ők azt is lerombolták. Borzasztóan kidobott a filmből a súlytalan, véget nem érő rombolás…
    És most ott tartunk, hogy ezt a zúzást megszorozzák 2vel mert miért ne és még ráadásul 3 szuperhős (akik közül 2 még nincs is bemutatva) küzd egymás ellen Luthorral a háttérben..
    Már előre látom az arckifejezésemet amikor majd ballagok ki a teremből..

  75. Ventillátor: Mi pedig majd jól megdobálunk popcornnal, miközben ballagsz, és vidáman kiabáljuk: Indul a busz! Indul a busz! : )

  76. eddy21: A személyes vélemény ne legyen már elítélés tárgya :D Amúgy meg lehet, hogy tévedek és én is az ‘indul a busz’ csapatban leszek :D

  77. Bevallom a Man of Steel nagyon nem tetszett, egyrészt(de nem csak) a céltalan rombolás/ölés miatt, és eléggé boldog vagyok, ha erre Batman is kiakadt, ez Snydertől jópofa önkritika.

    Az itteni Batman világ, és Affleck, mint Batman eddig szimpatikusabbnak tűnik mint a Nolan féle elmesélés, Jesse meg jó szokott lenni, én Luthortól nem félek, mennyit is látjuk a trailerben, 15mp-et? Ennyiből én meg nem mondom, hogy szar-e vagy sem. Pontosan még nem értem Luthor motivációját, ahogy Wonder Woman-ét sem, erről valaki tudna infot mutatni, pontosabban mi lesz az ő része a történetben?

    Tükör: A TDKR animációst meg azért szokás emlegetni a filmmel kapcsolatban, hogy lenyugodjon a kérkedő, miként is van értelme egy istennek egy emberrel összecsapni. A sztori hiába más, azok az apró közvetett történések, amik a TDKR-ben ezt működtetik, itt ugyanúgy/hasonlóan visszaköszönhetnek (remélem fognak).
    Superman eddig nem igazán tetszik, Cavill néz komoran, próbál megbánó, elgondolkodó arcot vágni, de igazából szerintem ez nem megy a színésznek, és ezért kár.

    Azt remélem nagyon, Snyder nem fog értelmetlen dolgokat tenni ebben a filmben csak azért, hogy a sztori előrébb léphessen, vagy a feszültség/ dráma fokozódjon, ahogy a Man of Steelben tette. Az rossz lenne.

  78. A trailer epicnek epic, szóval azt mondom most már egy fokkal közelebb kerültem ahoz, hogy moziban nézzem. Nem kétséges, nagyot fog szakítani bevételileg, valószínűbb, hogy nagyobbat, mint a Civil War de még lehet a Star Warsnál is nagyobbat…

    Nagy pozitívum, hogy látom az igyekezetet! Snyder bácsinak valószínűleg nem fog teljesen összejönni a dolog, amilyen öncélú ,de senki se róhatja fel neki ezután, hogy nem igyekezett valami épkézlábbal előállni. Más kérdés, hogy ez eddig sztorira a Civil War, de shhhh . Ja sírni nem fogok miatta, az már megvolt a trailer elején, amikor megláttam Perry White-ot és eszembe jutott, hogy kaszálták a Hannibal-t és jövőre valószínűleg mégiscsak bőgni fogok a moziban ha meglátom Laurence Fishburne-t…

    Hol is tartottam? Ja Batman! Affleck meggyőzött most itt! Teljesen érdektelen volt ez a választás, de ő tűnt a leghitelesebbnek a mezőnyből. Sajnos engem Cavill a Mos-ban nem győzött meg, nem tudom, hogy ennyit változott volna az ízlésem , pedig gyerekként nagyon szerettem Supermant, de nekem Cavill játéka túl…sztoikus? Amerika Kapitány is sztoikus a maga nemében, de Evans valahogy ad neki emberséget, amivel szerethetővé teszi. Nem hiszem ettől függetlenül, hogy Cavill nagy mellényúlás lett volna de át kellett volna gondolni a dolgokat. Vagy nemtom, lehet csak nekem nem jön be..

    A probléma valószínűleg Gal Galdottal lesz. Ok, nagyon keveset szerepelt tailerben de akkor is szörnyen jellegtelennek tűnt, én emiatt jobban aggódom! Lex Luthor meg lex amileyn lex( most nagyon szégyellem magam!)

    Összességében a trailer jobban tetszik, mint a Suicide Squadé( nagyok voltak az elvárásaim?) de azért még nem vagyok tonnára megvéve. Majd látjuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.