The Good Dinosaur-előzetes: az ember és a dinó barátsága a Pixartól

A Pixar téli filmjéről van szó, amiben úgy tűnik, hogy nem sok beszéd lesz. Leglaábbis a trailer is zenére, hangualtra ment rá, miközben az érdekes karaktereket mutogatták. Mivel a készítése körül voltak problémák, így lehet nem lesz 100%-os, meg a dinoszaurusz eléggé kutyás (ha már a macskákat lenyúlta a How To Train Your Dragon), de mégis jó mókának tűnik.

A tovább mögött ott a trailer végre. Ömlik a hangulat? Giccses?

13 hozzászólás a “The Good Dinosaur-előzetes: az ember és a dinó barátsága a Pixartól” bejegyzéshez

  1. A legjobb szó, amit rá tudok mondani, a “generic”. Egyelőre semmi sem fogott meg a trailerben. Se nem aranyos, se nem vicces. A környezet fotorealisztikus, a dinó meg mintha gumiból lenne. Eddig eléggé eh. Ne legyen igazam.

  2. Nekem nagyon tetszett. Látom benne azt a poteciált, amit egy DW vagy egy Blue Sky filmben nem vennék észre.

  3. Anyááááám….az a növényzet, az a talaj, az a vííííííz. A mese nem különösebben érdekel, de basszus ahogy a környezetet megjelenítik benne, az valami fenomenális. Szerintem ezt nem csak én értékelem, hanem az is, aki jóval jártasabb a 3D grafikában :D Ha meg is nézem, az nem a mese és a sztori miatt lesz az is tuti :D

  4. Az animáció nagyon durván szép. De engem sem fogott meg. Ez a dínó is elég retardáltul néz ki, tiszta Wallace és Gromit. Külön nem értem, hogy a pixarnál miért erőltetik ezt a fej 60-80%-a szem dolgot, egy idő után már nem cuki, hanem kellemetlen (pl. az új kisfilm, ami talán pont ez előtt lesz, valami indiai kisráccal)

  5. csatlakozom. az animáció meseszép, de amúgy nem hozott lázba, talán egy későbbi előzetes majd…

  6. Szerintem meg igen is jó, nekem nagyon tetszett , és zenével együtt adja magát, a látvány ide vagy oda,a történet önmagáért beszél, nem tulzók hogy oscarra jelölik is,ha nem is kapja meg de ott lesz

  7. Most azon emelkedjünk túl, hogy a két főszereplő sosem találkozhatott, de ezt a témát már feldolgozta az Ice Age is, illetve régen volt egy Disney animáció a Dino is. Remélem tudnak majd újat is mutatni, mert bár látványos, de ettől még valahogy nem érzem “hihetőnek” a mesét.

  8. Platschu, gondolom elkerülte a figyelmed az a jelenet, amikor is az aszteroida elkerülte a Földet, így nem haltak ki a dínók :)

  9. Jo lesz ez, nem giccses szvsz. Kicsit fura a foszereplo dino elsore, de a vegere biztos mindenki megkedveli majd. A JW hullama utan biztos ez is sikeres lesz, dinokat mindenki szereti, meg a Pixar filmeket is.

  10. @sjbee
    Elkerülte, nem haltak ki, és az ember mégis megjelenhetett mai formájában.

    De tényleg ne menjünk ebbe bele :D, ez egy mese. Az lényegesen nagyobb baj a szememben, hogy az art style kül. elemei fene rosszul férnek meg egymás mellett. Miért vannak egyes lények gumiból, míg mások és a környezet közel fotorealisztikus? Nyilván marketing okokból mentek el a cukiság felé, de nálam nem előny, ha a kreatív egységet megbontja ilyesmi.

  11. óó ez egy Of Monsters and Men szám a klipben (Crystals), őket meg nagyon szeretem.

    amúgy tényleg gyurmafigurák a szereplők, dehát miért baj az.

    ha tényleg megcsinálják végig úgy hogy senki sem beszél benne az tök jó lenne.

  12. @damoqles Egyetértek, furcsa, hogy túlontúl elüt a dínó a környezetétől.

    Egyébként aranyosnak néz ki, de otthon nézős lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.