Minecraft film, Emoji film, Backstreet Boys és Nsync zombi westernben, Marvel a D23-on

Ha legalább 10 dollárt adományoztok, akkor esélyetek van bekerülni a Star Trek 3-ba. Az erről szóló vidóeban pedig van pár apróság a film forgatásáról.

Rob McElhenney (It’s Always Sunny In Philadelphia) rendezi a Minecraft filmet.
És mivel Wombo Combo.
A Sony Pictures Animation (Hotel Transylvania, Cloudy with a Chance of Meatballs) előállhat egy Emoji-n alapuló film ötlettel. Hollywood, szeretünk!

Ez milyen már: a The Magnificent Seven remake zenéjének nem bejelentik a szerzőjét, hanem James Horner titokban már megcsinálta az egészet. A rendező amúgy Antoine Fuqua. “He already wrote it for me based on the script. He did it all off the script because he wanted to surprise me. ” – mondta Fuqua a meglepetés hírről.

A Backstreet Boys és az ‘NSync pár tagja összeáll egy film kedvéért. Na nem mindenki, de a többség szerepelni fog a Dead 7-ben, ami elvileg “zombie Western futuristic horror movie” besorolású, és az egyik producerének köze volt a Sharknadohoz, csak hogy a minőség is belőhető legyen. WTFFF.

Itt egy kép az X-Men: Apocalypse zöldesebb jelenetei egyikének forgatásáról. A helyszen Kairó.

A Disney Expo (D23) augusztus 14–16 között lesz, és nem csak Star Wars, de Marvel bejelentések is lesznek rajta. Ezért nem erőltette meg magát a Marvel a a Comic Conra. Plusz itt elveszik a megjelenők telefonját, szóval nem sok kamerás trailer várható, pedig tippre fognak mutatni Civil War videót. Na meg új Star Wars trailert. Persze utána felkerülnek a netre valamikor, de kimaradunk a “most” élményből.

És ha már Marvel, a Civil Warban lesznek utalások a Thor: Ragnarokra. Huhúú, ja nem, ez semmi hype.

Itt van pár elviccelődött Pitch Perfect 2-jelenet.

Elhunyt Alex Rocco, akinek a leghíresebb szerepe a Keresztapában volt, ahol Moe Green-t alakította.

9 hozzászólás a “Minecraft film, Emoji film, Backstreet Boys és Nsync zombi westernben, Marvel a D23-on” bejegyzéshez

  1. Fasza, úgy látom Singer is beállt a sorba és lerombol mindent a filmjében. Milyen érdekes
    , hogy azért eddig ez nem volt jellemző az X-men sorozatra. Haladni kell a versenytársakkal?

  2. Én még azt is olvastam egy fórumon a Horneres hírrel kapcsolatban, hogy Horner ingyen csinálta, sőt kifizette még a zenekart is, mivel Fuqua azt mondta, hogy neki már nincs pénze ilyenekre…
    Brutál lesz, a síron túlról ennyi év múlva is (asszem 2017-ben jön) ‘visszajön’ a pali, mint mondjuk Freddie Mercury a Made in Heaven albummal… Már most ráz a hideg :)

  3. mrp: Azért az X-MEN 3-ban rendesen lerombolták az Alcatrazt. De én is azt gondolom, hogy Apocalypse-hez illik a pusztitás.

  4. azt nem mondta senki, hogy tényleg Horner zenéje lesz a filmben, csak azt, hogy megírta előre lelkesedésből, most már csak a rendezőn és a stúdión múlik

  5. egyébként a comic con előzetesek azért hosszabbak, aztán amit megkapunk az már darabolt, csonkított vagy teljesen kihagynak belőle részeket, na de ez van

  6. Jimnastique: sőt, az X-Men FUCK-ot csak moziban kapjuk meg, mert ezért nem csinálnak R besorolású trailert az tuti.

  7. Zsozso: Persze, illik, de eddig pont azért volt az X-men a kedvenc képregényfilm franchiseom, mert az ilyesmit nagy átlagban kerülték. Last Stand természetesen más tészta, az szerintem is elég gyenge volt a többihez képest. Na mindegy, remélem rám cáfolnak és a sorozathoz méltó komoly történetet kapunk, nem egy sokadik agyatlan pusztítást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.