Baywatch, John Wick 2, Jurassic World 2, a Cartel és Leo, FF4 és X-Men crossover a jövőben, Pókember jelmez?

Keanu ennyit dobott be twitteren közösbe: John Wick 2 will Happen. Ezzel meg is van akkor erősítve a folytatás. Remélem nem adnak neki gagyi alcímet, kőkemény régi idők módján merik majd tényleg John Wick 2-nek hívni.

A Jurassic World folytatása 2018 június 22-én érkezik.

Seth Gordon (Horrible Bosses) rendezi a Baywatch filmet, amiben a Rock lesz a főszereplő. Anno a sztár ezt nyilatkozta a projektről: Edgy, raunchy and hopefully, funny as all hell.

Ridley Scott rendezi a The Cartel című Don Winslow-regény filmadaptációját. A csávó például a Savagest írta ezelőtt. A főszerepre Leonardo DiCaprio esélyes.

A Russo tesók a twitteren rejtelmes képeket posztolgatnak. Az alábbiról mindenki azt hiszi, hogy az új Spider-Man jelmez közelről. De érdemes lehet megnézni a többit posztjukat is.

Singer arról beszélt, hogy idővel természetesen jöhet majd a Fantastic Four-X-men crossover a FOX-nál. Előbb persze megvárják hogy teljesít a reboot.

Itt egy cikk arról, hogy miképp valósították meg az Ant-Man elején levő fiatal Michael Douglasos jelenetet. A készítők szerint baromi fontos volt, nem akarták egy esetleges gagyi megoldással aláásni a filmet rögtön az első percekben.

Brie Larson lesz a Kong: Skull Island női főszereplője.

34 hozzászólás a “Baywatch, John Wick 2, Jurassic World 2, a Cartel és Leo, FF4 és X-Men crossover a jövőben, Pókember jelmez?” bejegyzéshez

  1. neeee, ne alázzák már tovább szegény jurassic parkot, ez az idei rettenet nem volt elég ?

  2. Ant/man filmet nem fogom megnézni, de a kép alapján elég jól megoldották Douglas fiatalítását. John Wick 2 meg jöhet.

  3. @hapcibenő: Most biztos a falba verik a fejüket, hogy nem kérdeztek meg előtte. Mégis ki merte volna megcsinálna a világ 3. legnagyobb bevételét kitermelő filmjét, ha az neked nem tetszik!?

  4. Wittgen: A film alapján is tudom mondani, hogy remek munkát végeztek. Én meg voltam róla győződve, hogy a sminkes tett ki nagyon magáért, de ezek szerint nem.

  5. John Wick 2 tutter lesz, mert az insta szerint Keanu mar edz a szerepre. Some tactical gunwork. Iszonyu meno. Ebbol az egesz hirfolyambol ennyi erdekelt. Koszi. Puszi.

  6. Jaj ne, ezzel a fostalicska f4 gyerek-paródiával nehogy crossovert csináljanak már!! Remélem megbukik!!!

  7. Amúgy szerintem Civil War nagyon korrekt dolog lesz, durva, hogy Ultron mennyire nem hagyott nyomot az agyamban, pedig nagyon szeretem Marvel filmeket

  8. ááááááááááááá Úristen Don Winslow + Caprio!!! Ez évhíre, be lehet zárni mindent. egyedül az aggasztó, hogy ezt esélytelen egy filmben kalap alá hozni, az előzmény Power of the Dog is kábeles 10 részes sorozatért könyörög. Winslow szerintem simán a legjobb thriller/krimiíró manapság, abszolút Ellroy nyomkodán haladva, csak még nála is nagyobbat üt…és akkor Art Keller meg Leo, ha a Revenant nem hozná az Oscart, ez tuti.

  9. abelh-Igen, csak Ridley Scott bezavarhat. Volt már közös produkció Leoval és eléggé a béka segge alatt volt a film. Ráadásul Ridley a Jogász után már visszakéne vonuljon…

  10. nagyon bízom a civil war-ban..
    ha csak egy picit megközelíti majd a képregény színvonalát, már akkor is óriás cuccos lesz.

    sztm az amkap2 volt eddig a legjobb marvel film, remélem a stúdió nem fogja széttrollkodni a testvérek elképzelését.

  11. Alfie: ezt adom, ő ott a weak link, de a Martiannal még javíthat. én sem látom, hogy Scott mennyire vinné el ezt a projektet, ellenben amikor a Sicario trailere kijött, egyből felkaptam a fejem, hogy na ez Winslow világa egy az egyben, szóval hátha átpályázik még ide Villeneuve :P

  12. A JW az egyik legjobb kalandfilm idén, élmény szempontjából (terminator hozzá képest nagyon nem jött be). Folytassák csak, aki tényleg el tudja engedni magát a moziban, az nem fog vele veszteni.

  13. “ha csak egy picit megközelíti majd a képregény színvonalát, már akkor is óriás cuccos lesz.”

    Remélem megugorja azt, mert számomra egy nagy katyvasz volt az egész, pedig a felütés ígéretes volt

  14. @Scud,
    Nem vagyok nagy képregényes, de nemrég rákerestem pár kibeszélős youtube-castornán és azokon kb a legjobb Marvel-es képregénynek tarják a Ciwil War-t, több szempontból is. Van remény!

  15. Rock tényleg kurva unalmas mindenben, gyerekek, ha el akartok érni valamit, toljatok szteroidot : ) májatok és herétek nem lesz ugyan, de minek is az

  16. ocse : attól mert egy film igénytelen és sok pénzt hoz, még nem azt jelenti, hogy jó, ráadásul gondolom te egy fillért se láttál abból a bevételből, szóval nem értem a szempontodat se, de te biztosan, és gondolom ez a lényeg

  17. @hapcibenő: Nem kell mindent megnézni amit vetítenek(főleg ami nem is érdekel), így nem is fog annyi minden idegesíteni.
    Minden jót!

  18. Nem is tudom, de lehet, hogy a Kong: Skull Islandhez egy másik szőke szépség volt a befutó, most nem jut az eszembe… de tán Margot Robbie.

  19. @human, nekem a Furious7-Ultron-Genisys-JW négyesből az utóbbi jött be legjobban (mint élmény)
    ilyen is van, deal with it

  20. pókember film……. pókember film… megint egy pókember film….. megint egy reboot….
    miért? :'(
    Vonuljunk már be Hollywoodba fáklyákkal és vasvillákkal, hogy több minőségi és eredeti filmet akarunk látni! Túl kevés az új ötlet és túl sok az értelmetlen, agyatlan reboot és szuperhősfilm.
    Aki velem van az szóljon és toborzunk!

  21. Hát Ventillátor, el kell, hogy keserítselek, de jelenleg a szuperhősfilmek az aranykorukat élik. Mi, hétköznapi tökfilkók, akik vagyunk pár millióan a földgolyóbison , kétpofára zabáljuk a képregényfilmeket. Én például mosolyogva fogom kifizetni a mozipénztárnál a következő Marvel filmre a jegy árát, gondolva, hogy kurva jól fogok szórakozni. Ezidáig, bár voltak picit gyengébb eresztések is, sosem csalódtam. Kérlek, hagyd meg még nekünk kicsit Hollywoodot, mert mi még jól szórakozunk. (Ezalatt a fogyatékos 12 éves amerikaiakat is értem, akikről a múltkori F4 posztnál kifejtetted a véleményed). Amik meg esetleg nem tetszenek, azokat fáklyák és vasvillák nélkül, egyszerűen egy “Hát ez szar volt” felkiáltással el lehet intézni. Mert a filmek azért készülnek, hogy szórakozzunk rajtuk (jó, meg pénzért, kurva sok pénzért :), nem azért, hogy “idegállapotba” kerüljél.

  22. @human, igaz, de nem tudom, az is belefér-e a “popcorn” kategóriába, ha rated-R?

  23. Fakocka: Egyetlen filmet még el lehet intézni egy “Hát ez szar volt” felkiáltással, de ha csak ennyit teszünk attól még a jövőben nem lesz kevesebb “Hát ez szar volt” film. Ha azt akarjuk, hogy igényes és élvezhető filmekkel bombázzon Hollywood minket, akkor nem a moziból kisétálva kell sóhajtozni, hanem egész egyszerűen nem szabad fizetni értük! És azzal egyet kell értened, hogy a Marvel filmek messze nem igényesek!
    Én bevallom, hogy az összes Marvel filmet láttam eddig és az Avengers univerzum még a maga módján talán tetszik is valamennyire, de utoljára a Vasember 2-ért fizettem. És eszemben sincs a jövőben egy Marvel filmet is moziban megnézni. Én ezzel járulok hozzá Hollywood fényesebb jövőjéhez.

  24. ocse : azt nézem meg ami érdekel, hihetetlen, mi? de ha nem tetszik, akkor leírhatom ugye a véleményemet, remélem ez nem okoz gondot

  25. Ami nagyon látszik cgi fiatalitásnál az a szem egyszerüen halott,még kb 10 év aszondják és tökéletes lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.