A régebbi Fantastic Four filmek őszintén

Egy dolog biztos: Jessica Alba nayon jól nézett ki régebben. A Honest Trailers csapata elkapta a Fantastic Fourokat egy körre. Megkapja a 2005-ös rettenet, és annak a folytatása is.

human
írta
2015. 08. 05. 02:55
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A régebbi Fantastic Four filmek őszintén” bejegyzéshez

  1. ezek rohadt jó filmek voltak ! nagyon szerettem őket, kár, hogy nem a 3. része kerül most a mozikba

  2. Az első részben nagyon jól nézett ki a csaj, a 2.ban azokkal a kék szemekkel rohadt ijesztő volt.

  3. unalmas, elcsépelt, tipikus szuperhős kezdetek narratíva, közhelyes megoldások, ócska akciók, pocsék rendezés, és baromi, baromi unalmas. azóta sem felejtem el, hogy Alba mennyire kiakadt Tim Story-ra, mert olyan rendezői utasításokat kapott, hogy “cry prettier”…ebből könnyen belátható, hogy milyen kezekben volt az a két film.

  4. abelh: szerintem meg tök laza kalandfilmes hangulata volt az egésznek, gyönyörű díszletekkel, kidolgozott akciójelenetekkel, minden trükk a helyén volt, a szereplőknek is normális történetük volt, az új film biztos egy hulladék lesz hozzá képest…. szerintem még pont azt a normális szuperhős hangulatot hozta mint a Vasember 1. amikor még tényleg szerethetőek voltak ezek a filmek, és nem mindenféle erőltetett sztorikat meg helyzeteket raktak bele

  5. A régi filmek teljesen vállalhatóak voltak szerintem még jobban mint némelyik mai Marveles képregényfilm.. Az előzetesek alapján pedig van potenciál az új filmben is.. de minek is temetnénk egy filmet a premier előtt?

  6. “de minek is temetnénk egy filmet a premier előtt?”

    mert a terjesztés során az elmúlt egy évben nagyjából az összes lehetséges hibát elkövették, nem kis negatív hype-ot generálva a filmnek.

    másrészt mainstream képregényfilm a Green Lantern óta nem kapott ilyen rossz kritikákat :)

  7. Az volt a legszebb a 2. részben, amikor már pusztul a fél világ és Alba kisasszony még mindig az esküvő elmaradása miatt dühös :D

  8. A maguk idejében teljesen jók voltak, de valljuk be, mai szemmel nézve igen csak béna, nem időtálló alkotások. Az új film mindenben jobb lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.