Professor X főbb szerepet kap a végső Wolverine-filmben

Mint tudjuk, Hugh Jackman egy végső filmmel búcúszik a legendás karaktertől. Viszont mostanra az is kiderült, hogy mellett Professor X fogja ropni elegánsan gurulni.

Professor-X

James Mangold rendező, és Michael Green író elvileg már dolgozik a filmen. A Professor X dolgot pedig pedig egy Patrick STewart interjúból lehet sejteni.

I think what you say is true. There is a project in development. I understand that Professor Xavier will be making more than an appearance, however, and that intrigues me.

And the idea of an old Wolverine – I’m really looking forward to Hugh Jackman getting old. You know, damn him. He looks so great! So I’m hoping to see him covered in prosthetics, you know? And then he’ll make me look better if that’s the case.

more than an appearance, avagy nem csak rövid időre tűnik fel. Ennyi.

9 hozzászólás a “Professor X főbb szerepet kap a végső Wolverine-filmben” bejegyzéshez

  1. De azt nem értem, ha Old Man Logan-t akarnak cisnálni ahol Logan eleve 30-40 évvel lesz öregebb, mint a jelenben, akkor a Professzor aki már most is legalább 70 éves, neki már kb. 100 évesnek kellene lennie? Vagy csak flashback-ekben lesz?

  2. Nem lesz ebből az oldman Loganből semmi szerintem. Már kiletttárgyalva, hogy sehogy sem lenne jó. Mangold megint szállít majd egy gyenge wolverine filmet, mint legutóbb aztán jónapot. Pedig nagyon hangulatos kis filmet lehetne összedobni ezzel a karakterrel, hisz minden adott hozzá. Egyszerűen nem tudnak vele bánni és kész. Esküszöm, ha pár képregényes haveromat összedobnám, jobb sztorit és forgatókönyvet tudnának összedobni, mint amiről ezek álmodnak. Most őszintén: a legutóbbi wolverine film mi a rák volt?? Az a Silver Samurai meg……inkább nem mondom ki. Egy ilyen katasztrófa után valamit megint Mangoldra bízni felér egy hazaárulással. És szidhatják akárhányan az Originst, az én szememben ezerszer lekörözi a japános agyf0sást. Szóval sajnos RIP Wolverine

  3. Az Uratok: Fullra egyetértek veled kivéve, hogy szerintem az origins is ugyanolyan szar. Pedig Wolverine a kedvencem és bánt hogy nem tudnak neki normális filmet csinálni…

  4. Akármilyen f0stalicskai is az Origins és akármennyi buktatója is van, abban legalább felfedeztem egy kis hangulatot. Pl kifejezetten tetszett az ötlet, hogy Logan elzártan, mindentől távol, egy hegyen él a csajával egy faházban. Az hangulatos volt és közelebb áll az igazi Loganhez. Jók voltak még a bevetések is a régi csapatával. Ezenfelülis voltak még a filmnek jó momentumai, de a japánosnak kereken egy jó momentumát sem tudnám felidézni. Olyan értelmetlen és gyerekes jelenetek követték egymást, hogy berosáltam. Mondom ezmi??! Szörnyű volt. Logant a filmvásznon – legnagyobb sajnálatomra – mindig is visszafogta a korhatárkarika és a bénakezű rendező. Pedig Jackman nagyon jó Logan, csakhát ez nem jött össze, nagyon nagy kár érte!

  5. Legyen Clint Eastwood Oldman Logan, még hasonlít is Jackmanre.
    Vagy behozhatnák a helyére X-23at, valami csonos badass színésznővel.

  6. Szerintem pedig jó volt a Wolverine 2. Főleg a vágatlan változat. Én jól szórakoztam rajta. Az is érdekel, hogy mit hoznak ki a Wolverine-Xavier duóból. Nem az a tipikus szuperhős páros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.