Kivel fog bunyózni Spiderman?

Azt már hallottuk, hogy hiába végzett a jelenteivel a Pókembert alakító színész, még valami akciót felvesznek a kaszkadőrjével. Ma érkezett az a pletyka, hogy kivel is fog bunyózni. Spoileresen a tovább mögött.

avengers-spider-man1

Szóval elvileg Pókember a jó öreg Amerika kapitánnyal fog verekedni. Később lehet mellé áll majd persze.

24 hozzászólás a “Kivel fog bunyózni Spiderman?” bejegyzéshez

  1. SPOILER ESETLEG BENNE LEHET A FILMBEN

    Ez meglehet, a képregényben is a civil war alatt összecsaptak, póki el is vitte a pajzsát, de annyira tisztelte, hogy eltette neki egy helyre nem vitte magával, kapitány meg éjjel elment érte.

  2. KÉPREGÉNY SPOILER

    Ja, és a képregényben kapit lelőtték, vajon ezt meg merik húzni a filmben is?

  3. KÉPREGÉNY SPOILERszerüeség
    Én leginkább egy olyan jelenetet várok, mikor Sólyom kilövi a Hangyát Zemo irányába, na az zseniális lenne.

  4. SPOILERERS ESZMEFUTTATÁS
    @Sandman: a tiedre reagálva én valahol olyat olvastam, aztán lehet téves az információ, hogy Chris Evansnek már nincs sok Marvel filmre szerződése, viszont a Tél katonáját alakító szinésznek, Sebastian Stannek még bőven sok szerepet szánnak és ott indult el a spekuláció, hogy mi lenne ha valamikor Steve Rogers meghalna és Bucky Barnes ugrana be helyette Amerika kapitány szerepébe. Ez a téma még valamikor az Amcsi kapitány 2 után vetődött fel és azóta Evansnek már volt egy Bosszúállók 2 filmje még Stannek semmi, ha csak a stáblistát nem számoljuk neki a Hangyában. Sőt ahol olvastam ezt ott még említve is volt, hogy Evansnek kb. 2-3 filmre van szerződés még Stannek 5-6ra legalább. Ezekből nem tudom aztán mi igaz, mi nem, ezért is írtam a spoilert, de ha valaki tud erről valamit akkor ne tartsa magában, mert ez engem is érdekelni!! :D Vagy hogy meglehet e nézni kinek mennyi filmre van szerződése, mert én ilyet kerestem de nem találtam, ezeket mind csak olvastam.

  5. atis: mind úgy van ahogy írod, és a képregényben is van olyan történet amiben átveszik a helyét, szóval vond le a következtetést.

  6. SPOILER

    Én is teljesen elképzelhetőnek tartom, hogy a film végén elbúcsúzunk amerika kapitánytól.
    Lehet hogy a halálos iramban 7 féle kis videó is ezt kívánta sugallni.

  7. Tökös lenne a Marveltól ha kiírnák az Evans féle kapitányt de valószínűbb hogy az Infinity Warig minden marad ugyanilyen súlytalan.

  8. Akkor jók az információim, mondjuk ott is elég magabiztosan írták ezeket a tényeket hogy kinek mennyi filmre van bérelt helye és ők is ugyan úgy gondolkodtak ezzel kapcsolatban mint itt.

  9. Nem hinném, hogy olyan szinten bárki el lenne verve mert hát Pg13, képregényben pedig Spidey kapott elég keményen a popsijára

  10. Itt tuti nem lesz a kapitánnyal semmi.
    SPOILER szerűség
    Én is úgy gondolom hogy az Infinity Warban halálozik el és biztos valami hősi halál lesz. Sőt abban is biztos vagyok hogy nem ő lesz az egyedüli

  11. Remélem Chris Evans kapitánya még megmarad pár film erejéig. A Tél katonájában kifejezetten megkedveltem. Viszont Vasember, vagyis inkább Robert Downey Jr. ripacskodása kikészít.

  12. Milyen érdekes, hogy a bosszúállók 1et még szinte majdnem teljesen az ő karaktere köré építették, és a vasember 3 is elég szépen hozott a konyhára, de a bosszúállók 2 után már ripacskodás …
    pedig nem erről van szó.
    így írták meg a karakterét, azt meg qrva jól hozta.

  13. Spoiler

    A civil Warban meg merénylik az amcsi kapicsit. Persze soha senki nem hal meg végleg egy képregényben.

  14. Én úgy érzem a phase 2 már inkább Kapitányra volt kihegyezve jobban. Ha észrevettétek filmről filmre egyre erősebb volt már már Superman szerű :D Így próbálják méltóvá tenni Vasember ellen. Mondjuk ezen a képregényben is kiakadtam hogy lehetnek egyenrangúak Vasember olyan erős lehet amilyen akar csak megfelelő páncél kell hozzá pl egy Hulkbuster ellen mi esélye lenne a kapitánynak? :D Downey szerződése is lejár tehát vele is lesz valami az infinity warban. A régi bagázs leköszön bár jó lenne ha Hulk azért megmaradna neki kijárna már egy film Ruffaloval. Thornál meg megintcsak nemvagyok képbe szerződésügyileg.

  15. Én is abban reménykedem, hogy inkább komikus megjelenése lesz. Elkezd jobbra-balra pattogni, kap egyet jobbról balról, majd kap egy olyan erőset, hogy elszáll végleg. Mondjuk Vasember kidobja valami szigetre, hogy nesze, itt ugrálj felhőkarcolók közt.

  16. Nemá, hogy maradtam le én erről a cikkről, amikor mindennap ide járok olvasni? Meg Chris Evansre szokott ágaskodni az árbocom, kár lenne érte.

  17. Ez az erőbeosztás a filmekben tényleg érdekes…A Marvel erőskálán pl Amerika kapitány kb 540kg-t képes kinyomni,Pókember 20tonnát.Abból nagy bunyó nem lenne :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.