Civil War concept artok

Ezek is megerősítik a már sejtett csapatokat, avagy ki fog Tony és ki fog Cap oldalán állni. Aki nem lehet ismerős elsőre, az Sharon Carter, gondolom sejtitek, ki az anyja a nagynénje. Régebbi képeknek tűnnek, Pókember pl. még nincs rajtuk.

oyErlz

rsSka2
7bkD6q
mUtCgk

46 hozzászólás a “Civil War concept artok” bejegyzéshez

  1. Mennyit kaphat egy ilyen ember akinek ilyeneket kell rajzolni? álommeló lehet :D

  2. És a Scarlet Witch sehol?
    Sharon Carter miért ne lenne ismerős annak aki látta a WS-t? Elég jelentős mellékszereplő volt.
    Hawkeye és a BW ellen oldali szereplése érdekes lesz.

  3. Túl sok a szereplő, ennyire nem lehet majd figyelni egyszerre, csak papírmasék lesznek. Az Avengersekben sincs idő karakterizálni nagyon sajnos, pedig azért a karakterdrámára is lehet érdekes a sok akció mellett.

    Például engem nagyon érdekelt volna, hogy Cap hogyan érzi magát a közel 70 éves álma után a mai világban, de ezt annyira nem feszegették. Natasha Romanoff sincs eléggé elmélyítve, Hulk azért igen, de ez egy totál más Bruce Banner a filmekhez képest.

    Fogalmam sincs, hogy egy akkora opuszt, mint a Civil War, hogyan lehet besűríteni 120 percbe, pedig a szereplők 80%-a is hiányzik.

  4. szpojleres mókus

    Hidd el nem álommeló! Oké, hogy elég jól fizet de nem bontakozhatsz ki mint önálló saját egyedi stílusú művész. (Bár van ilyen de nagyon ritka: Syd Mead,Feng Zhu, Shinkawa)

    A megrendelőnek legtöbbször nincsen konkrét elképzelése így megrajzoltatnak veled egy karaktert mondjuk hatvan verzióban, mondjuk egy-két nap alatt. Majd kiválasztanak egyet és a másik 59 rajzod amibe ugyan úgy bele adtad szíved lelked, kukába kerül. Plusz amit kiválasztottak az még koránt sincs befejezve. Azt még így-úgy leszarozzák és megrajzoltatnak veled valamit ami igazából neked nem tetszik.

  5. Adná az ég, hogy kategóriájukon belül ez is, meg a BvS is hozzanak egy 7 pont feletti tetszésindexet. :D Az is elég, ha csak én érzem majd jobbnak őket 7 pontnál, baromi elégedett lennék.

  6. Ok, ne nyírjatok ki a kérdésért, de hol van Thor? (Nem láttam az Ultronos filmet, majd dvd-n, úgyhogy ha esetleg ott a magyarázat, akkor bocsi. )

  7. Nem igazán értem, miért Iron Man oldalán áll Nat meg Black Panther, mikor mindkettőjük szeret a reflektorfényen kívül maradni. Ugye a párduc ha jól tudom egy eldugott faluból jön, a fekete özvegy meg egy ügynök, akik amúgy szeretik rejtegetni a személyazonosságukat.

  8. blotter: úgy emlékszem a winter soldier-ben natasha felfedte kilétét a film végén vagyis h kénytelen volt

  9. Na, pont ez a baj a Marvel-filmekkel, “úgy emlékszem”. Nem jut játékidő több embert kibontani, csak utalgatnak erre-arra.

  10. Legyen minimum 2 és fél óra, és mivel Russoék csinálják, nem lesz az örökös poénkodás, hanem vérkomoly action

  11. Black Panther szerintem csak azért áll Vasember mellé mert vadászik Bucky-ra amúgy tenni fog ő magasról az egész regisztrációs törvényre. Érdekes hogy Scarlet Witch nincs rajta ez jelenthet valamit…. Bízom benne hogy War Machine többet fog szerepelni mint eddig. Kapitány vs Vasember számomra a képregényben is fura volt tudom erős a szuperkatona szérumtól de akkor sem egy szint Vasemberrel aki Thor ellen is álta a sarat… Meg ha úgyvesszük Hulkot is lenyomta bár Hulk ha mindent belead simán lenyomja a Hulkbustert….

  12. Ha csak a lehetséges párharcokat nézzük nincs olyan, amit reálisan a team Cap meg tudna nyerni. Mindegyik elég egyértelmű.

  13. A Cap csapatban ott van a Scarlet Witch, bár a concept artról lemaradt. Ő meg tudja nyerni azért meg tudja nyerni a párharcát.

  14. ZTR – A kapitány “ereje” képessége nem igazán lett még kibontva, nem egy szint a vasemberrel aki Thor ellen is állta a sarat? Ne felejtsd a kapitány volt az egyetlen aki megmozdította Thor kalapácsát. :)

  15. Az előző részekben, mégha 2 percre is de minden ki lett bontva meg lett alapozva.
    De ez az univerzum építés pont erről szól, hogy összeköti az újjakat az előzőekkel, ebből táplálkozik, építkezik, ezért durrant akkorát annó.
    És ha valaki beül egy amkap 3 filmre, de nem látta az előzőeket, akkor előbb utóbb időt szán hogy a régieket is megnézze, ez a lényege az egésznek.

  16. Nem tudom mi nem lett kibontva, az Özvegy felfedése is elég nagy rész volt a WS végén. Legtöbbször úgy hőbölögnek egyesek olyanokért, hogy meg se nézte rendesen a filmeket, vagy pörgetve vagy mittudomén és persze, hogy nem emlékszik rá!

  17. Stark áll a kormány mellé, h fedjék fel kilétüket a szuperhősök. és regisztrálják őket.

    De a mostani casting szerint a pont olyanok állnak a másik oldalon, akik nem hordanak maszkot. (Cap hord, de az ő arca meg ismert…)
    ez egy picit fura.

  18. tomek: Szerintem most megragadtad a lényeget. Engem is ez zavar kicsit a filmes Civil Warban. Ugye a képregényben majdnem mindenki maszkot hord. A filmben viszont elhagyták ezeket, mert hülyén nézne ki. Igy viszont mi értelme van a konfliktusnak? Ráadásul a Bosszúállók univerzumában mindenkinek ismert a neve és a SHIELD mindenkit figyelt, még Thort és Hulkot is. De gondolom azért kitalálnak majd valami jó okot.

  19. na ez olyan film, amire a 12 éves gyerekeket kötelező vinni, a felnőttek viszont ott fognak aludni

  20. Lehet ostoba kérdés, de ki az a “sárkány repülős” alak (nem Falcon-ra gondolok a másik) az utolsó 2 képen???

  21. fingfej kapitány: te nagyon érthetsz mindenhez.
    Winter Soldierre se vittem volna 12 éves.
    Pont, hogy ami ebben lesz téma, és rendező-páros nem a gyerkőcök kategória lesz.

  22. Nyílméregbéka: Már megválaszolták előttem miért tudta megmozdítani a kalapácsot. Hulk se tudta megemelni akkor a Kapitány nála is erősebb? Félre értés ne essék én bírom a Kapitányt már a képregényekben is szerettem a filmek hatására még jobban megkedveltem. Ezt már megírtam egy másik posztnál a Kapitány ereje gyakorlatilag fix( jó persze edzi magát de akkor is) Vasember ereje pedig attól függ milyen páncélt vesz fel. Ha úgy tartja kedve felveszi a Hulkbustert aztán odébb pöcköli mint egy bogarat :D

  23. A maszkos temahoz: Itt inkabb azon lesz a hangsuly hogy a kormany iranyitsa a szuperhosoket, legyenek felugyelet alatt, ne csak vadul csinaljanak amit akarnak.

  24. Ez csak egy feltevés, de nem lehetséges hogy az a repülő, Sólyom felett az maga Red Wing, csak ugye filmesuniverzumra így ültették át, és mondjuk Sólyom, a karján lévő cuccal irányítja (ha megnézitek mindig Sólyom felé rakták, talán lehet valami köze hozzá)

  25. hú vajon ki lesz az erősebb? amerika kapitány bácsinak nem esik majd baja ?

  26. ZTR – Nem véletlenült tettem idézőjelbe az “ereje” szót, nem konkrétan csak a fizikai képpeségére gondoltam, hanem a katonai, taktikai, stratégiai tudásárra, vezetői képességére, az idealizmusából fakadő erős meggyőződésére és jellemére, ezek mind együtt emelik őt a többiekkel egyenrangú hőssé…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.