The Iron Giant: Signature Edition-előzetes

Akármilyen Tomorrowlandet rendez Brad Bird (meg persze Incrediblest), akkor is egy Iron Gianttal indított, ami fantasztikus. Régebbi rajzfilm, szóval a felújított változata jön ki blu-rayen, plusz odakinn rövid időre újra moziba is küldik. Ennek kapcsán dobtak össze egy trailert.

iron-g-trailer-screenshot

Azt hiszem októberben újranézzük ez. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 08. 28. 13:49
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “The Iron Giant: Signature Edition-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ha jól értem, akkor lesznek új jelenetek is, bár sajnos azokból semmit nem mutattak itt. Azt hiszem, ez a legjobb rajzfilm, amit valaha láttam, de ha nem is, a TOP3 az biztos.

  2. A múltkor pont asszem itteni ajánlásra néztem meg, és meg kell mondjam csalódás volt. bcs kommentjével értek egyet. Nem rossz, ne értéstek félre, de nekem nem volt túl extra.

  3. Ahogyan fentebb írta Quasar én is az ajánlásodra néztem meg a minap (ezúton is köszi human) de nekem vele ellentétben tetszett és nagyon nem bántam meg. Azóta már újráztam is HD-ba és máig sem értem hogy maradhatott ez eddig ki. Nem lehetne a Podcast-ban néha egy-egy tematilus filmajánló, a kedvenc filjeitek közül?

  4. Én is megnéztem pár éve, mert mindenki ódákat zengett róla, de nekem is csalódás volt így. Tényleg a jók közül való, de nekem is elmaradt a wow érzés. Meg nem bántam persze.

  5. Én is mostanában pótoltam, és ha nem is top3 rajzfilm (ami valószínűleg akkor lenne, ha 15 évvel ezelőtt látom, valószínűleg csak egy rongyos kazettaszerűség lenne mára) végig élvezetes volt, ráadásul nem -teljesen- animált, ami felüdülés volt a sok cg-mese között. Szóval köszi az ajánlást

  6. Ez eddig kimaradt nekem, lassan tényleg pótolni kellene, de valahogy ez az óriásrobot kisfiú barátság sztori nem sok újat ígér.

    Amúgy is minden idők legjobb rajzfilmje a Totoro :D

  7. az az a film amin 13 és 18 évesen is sírtam. szerintem 23 évesen is sírni fogok és ez így van rendjén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.