A Wonder Woman film ezekben az időkben játszódik

A forgatás novemberben kezdődik Londoban, 2017-ben nézhetjük majd a filmet. A főszereplő ugye Gal Gadot, hiszen a Batman v Supermanben megalapozzák a karaktert. Most pletyka szinten érkezett az a filmről, hogy két korban játszódik: az első világháborúban, és a jelen időben. Ez utóbbiban fog feltűnni Chris Pine is.

ww-batmanvsuperman-trailerscreenshot

17 hozzászólás a “A Wonder Woman film ezekben az időkben játszódik” bejegyzéshez

  1. na majd akkor nézzük, ha a superman v s batman egyáltalán jó lesz, és nem egy tv-s dráma

  2. Azta de ki van csavarva a feje a képen :D
    Én nem bízok annyira ebben a DC All star gálában mint mások, a trailer alapján egy random rombolás lesz az egész baromi sok karakterrel… :/

  3. @bokesz: WW pasija mostanában Superman. Batman soha nem is volt. De Chris Pine a korábbi pasiját, Steve Trevort, az ARGUS ügynökét fogja játszani….

  4. @LasDen: WW palija volt Batman, mégpedig a Justice League animációs sorozatban, amit ugyan azok az alkotók hoztak össze, akik a Batman: The Animated Series-t is, többek között. Ők adták nekünk Harley Quinn-t is, akit később bevettek a képregény univerzumba is a DC-sek, mert annyira megtetszet nekik a karakter. Nah de visszakanyarodva, szerintem a WW és Batman közti szerelmi szál is hasonlóan szuper ötlet volt, lényegesen érdekesebb, mint a Superman-nel való képregénybeli, már eleve abból kiindulva, hogy az egyikőjük halandó… de lehet, hogy csak számomra tetszik jobban, mindenesetre én szeretném, hogy az új, filmes univerzumba is bekerülne a Wonder Woman és Batman közti viszony?\szerelem, tartson akármeddig is, csak legyen benne és legyen érdekes, mert emlékeim szerint Wonder Woman halhatatlan és nem is öregszik.. vagy csak akkor, ha a szigeten van..passz.. valaki?

  5. scoob:
    Ha jól emlékszem, (és igaz is) itt most a new52-es Zeusz lánya igazából eredettörténet lesz, és akkor ugye tökmindegy neki, hogy a szigeten van-e azt hiszem, mivel félisten. Van neki egy volt amazon batárnője, aki ott hagyta a szigetet, és ő öregedett viszont.

    Remélem így lesz, mármint az eredettörténet, mert egyszerre benne van ez a kettő így és nekem még jobban tetszik, mint a régi. Szerintem ezt jól betudnák mutatni egy filmben, ahogy a képregényben is claynek csúfolják kiskorában, meg később is..és végig furcsának érzi magát, mert ugye nem a hagyományos módon született, aztán meg beköpi mami, hogy jaj hát mégis szültelek, csakhogy kitől..és jön a shitstorm :D
    Steve Trevor jobb lenne a modern időbe akkor, ahogy most is az ARGUSnak dolgozik nem? Pine-t nem kéne elpocsékolni, Trevor simán mehet a többi filmbe is cameozni.

  6. @Kal-El: Olyasmi. Bár nem annyira ikonikus karakter. Mégis csak arról a legismertebb, hogy WW pasija.
    Az ARGUS összeköttetés a Justice League-gel, meg eltakarítanak utánuk, de ennyi. Sőt, idővel saját JL csapatot is fel állítanak, amit Trevor és az ARGUS irányít.

  7. Az, hogy Trevor ezredes feltűnik a filmben elég régi pletyka! Összehozták Pine-t a Zöld Lámpás szerepére is! Az jobban illene neki, mint valami mellékszereplő! De pletykálják, hogy Eva Green is benne lesz, valamilyen varázslónő szerepkörben?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.